Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی و مهندسی نیروگاه های خصوصی  شرکت برق‌حرارتی گفت: مجموع رقم سرمایه‌گذاری برای ۷ نیروگاه حرارتی بخش خصوصی، ۲ میلیارد یورو بوده است که موجب افزایش بازدهی و کاهش مصرف گاز می‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست، در روزهای گذشته شورای اقتصاد با درخواست وزارت نیرو برای سرمایه‌گذاری در اجرای پروژه‌های احداث بخش بخار نیروگاه‌های گازی سلطانیه، زاگرس، خلیج‌فارس، گلستان، سمنان، خرمشهر و شهید کاوه موافقت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رابطه عباس جلالی فراهانی، معاون فنی و مهندسی طرح نیروگاه‌های خصوصی شرکت برق‌حرارتی در گفتگو با ایران اکونومیست گفت: نیروگاه‌های هدف این طرح، همه نیروگاه‌های گازی خصوصی موجود بوده اند که از لحاظ فنی و اقتصادی قابلیت اضافه شدن بخش بخار و تبدیل به سیکل ترکیبی را داشته باشند. در واقع پس از این مصوبه نیروگاه خصوصی که امکان فنی را داشته باشد و مراحل تبدیل آن آغاز نشده باشد، وجود نخواهد داشت.

وی افزود: در حال حاضر مجموع ظرفیت این نیروگاه‌ها به ۵۱۲۰ مگاوات می‌رسد که در صورت تبدیل به سیکل ترکیبی، ۲۵۶۰ مگاوات به ظرفیت آنها اضافه می‌شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه پس از صدور مجوز در شورای اقتصاد، به طور متوسط می‌توانیم بگوییم ظرف مدت ۴ سال بخش بخار نیروگاه‌ها اضافه شده و ظرفیت آنها افزایش می‌یابد.

جلالی فراهانی میزان کل سرمایه گذاری در این پروژه‌ها را ۲ میلیارد یورو اعلام کرد و تصریح کرد: خوشبختانه در مورد این نیروگاه‌ها، فناوری احداث بخش بخار آنها به طور کامل در داخل وجود دارد.

معاون فنی و مهندسی نیروگاه‌های خصوصی در رابطه با افزایش راندمان نیروگاه‌ها در صورت تبدیل به سیکل ترکیبی گفت: در مورد این نیروگاه‌ها راندمان عملی از ۳۲ درصد با ۱۵ درصد افزایش به ۴۷ درصد می‌رسد.

وی افزود: مزیت مهم دیگری که این پروژه‌ها فارغ از بحث افزایش ظرفیت و تقویت شبکه دارد، صرفه جویی در مصرف سوخت است. به طوری که با تبدیل این هفت نیروگاه به سیکل ترکیبی بالغ بر ۴ میلیارد مترمکعب در سال در مصرف گاز صرفه جویی می‌شود. در حال حاضر ظرفیت تولید گاز در کشور روزانه حدود ۱ میلیارد مترمکعب است و این یعنی با این طرح‌ها ما به اندازه تولید حدود ۴ روز در سال صرفه جویی می‌کنیم.

جلالی فراهانی در رابطه با وضعیت نیروگاه‌های سیکل ترکیبی گفت: در حال حاضر در کشور ظرفیت اسمی نیروگاه‌های ترکیبی حدود ۳۳ هزار مگاوات است که در صورت اتمام این پروژه‌ها به حدود ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد. در مورد نیروگاه‌های دولتی هم برنامه‌ای با حدود همین ظرفیت در دستور کار است.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: نیروگاه برق ، شرکت تولید نیروی برق حرارتی ، صنعت برق

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نیروگاه برق شرکت تولید نیروی برق حرارتی صنعت برق سیکل ترکیبی نیروگاه ها بخش بخار پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۲۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری صبح شنبه در دیدار اعضای بنیاد ملی رضوی بوشهر، اظهار داشت: ظرفیت‌های زیادی در اسلام وجود دارد که بسیاری از آنها شناخته شده و برخی نیز ناشناخته مانده است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با تاکید بر نهایت استفاده از ظرفیت‌های شناخته شده، افزود: یکی از ظرفیت‌های فوق‌العاده و منحصر به فرد، فرهنگ رضوی است.

آیت‌الله صفایی بوشهری بیان کرد: فرهنگ رضوی از دیرباز در ایران نهادینه شده است اما ابعاد بسیار زیادی از آن کشف و استفاده نشده است.

وی عنوان کرد: با رویکردی که در یکی دو دهه اخیر در آستان قدس به‌عنوان خورشید منظومه فرهنگی ایران ایجاد شده، استفاده زیادی می‌شود انجام داد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اینکه یکی از ظرفیت‌ها مردم نهاد کردن فرهنگ رضوی است، خاطرنشان کرد: طراحی و برنامه‌ریزی و کشف ظرفیت‌ها نیازمند نخبگان است اما پای کار بودن با مردم است، وقتی مردم پای صحنه باشند قرابت مردم با بارگاه مقدس دوسویه خواهد شد.

وی با بیان اینکه ثامن‌الحجج (ع) در تبدیل تهدید به فرصت بزرگترین خدمت را به اسلام کرد، افزود: ایشان با مناظراتی که انجام داد، فرهنگ شیعه را جهانی کرد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اعلام اینکه جهان اکنون در حال تولید فرصت است، ابراز کرد: ما هم باید تهدیدهای فرهنگی دشمن را به فرصت تبدیل کنیم و از فرصت‌هایی که داریم استفاده کنیم.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ رضوی محدود به ایران نیست بلکه در سراسر جهان گسترش یافته است، گفت: آسیب‌های فرهنگی کشور و عوامل آن را بشناسیم و ببینیم چگونه می‌توانیم آنها را خنثی کنیم.

آیت الله صفایی بوشهری بیان داشت: فرصت سوزی ما در عرصه منظومه فرهنگی خیلی زیاد است و ضررهای آن را مرتب می‌بینیم.

وی با بیان اینکه کار فرهنگی باید مردم نهاد باشد، ادامه داد: نهادهای فرهنگی ما بودجه‌هایشان صرف حقوق و امورات جاری می‌شود و برای کار فرهنگی بودجه‌ای ندارند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه بنیاد امام رضا (ع) متنوع‌ترین نهاد فرهنگی ایران است، ابراز کرد: باید هدف گذاری مردمی و بررسی شود که با این حجم برنامه‌هایی که بنیاد امام رضا (ع) اجرا می‌کند، تأثیرگذاری این برنامه‌ها در عرصه جذب چقدر است.

وی افزود: باید روی اهدافی که داریم دقت و آسیب‌شناسی کنیم که چقدر تأثیر داشته است و آیا مردم اخلاق و سیاست و تقوای رضوی پیدا کرده‌اند.

آیت الله صفایی بوشهری عنوان کرد: بوشهر استان امام رضا (ع) است و اگر بنیاد امام رضا (ع) برنامه‌ای داشته باشد ما همیشه آماده هستیم.

کد خبر 6089689

دیگر خبرها

  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود
  • لزوم لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا
  • ضرورت لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان
  • فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • رشد تولید برق در نیروگاه شهید رجایی قزوین