Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

برخی کاربران شبکه های اجتماعی فعال در صنعت هوانوردی با اشاره به وجود مشکلات عدیده در این صنعت، از  پرواز یک فروند هواپیمای شرکت ایران ایر در تاریخ دوم تیر ماه سال جاری پروازی به شماره ۳۴۹۰ از مبدا تهران به مقصد بجنورد بدون حتی یک مسافر خبر دادند.

به گزارش تین نیو، آن چنان که در شبکه های اجتماعی عنوان شده، پرواز برگشت این هواپیما نیز با شماره ۳۴۹۱ از بجنورد به تهران، خالی و بدون حتی یک مسافر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این کاربران، هواپیمای مورد استفاده در این پرواز یکی از  ۱۳ فروند هواپیمای ATR 72 برجامی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما» بوده که ۱۰ فروند آنها به دلیل استفاده نادرست و سوانح، زمینگیر شده و تنها سه فروند از آن در شبکه پروازی، فعال است.

با این حال و با وجود محدود بودن تعداد هواپیمای ای تی آر فعال در شبکه، در تاریخ دوم تیر ماه سال جاری پروازی به شماره ۳۴۹۰ از مبدا تهران به مقصد بجنورد بدون حتی یک مسافر پرواز کرده و با شماره ۳۴۹۱ از بجنورد به تهران هم خالی و بدون حتی یک مسافر بازگشته است.

در شبکه های اجتماعی عنوان شده،  زمانی که پرواز به بجنورد رسیده قرار بود دقایقی بعد پرواز رئیس جمهور هم در آنجا فرود بیاید که این امر موجب بروز مشکلاتی هم در فرودگاه بجنورد و نیز حیرت عوامل فرودگاه و دیگر مجموعه های خدماتی فرودگاهی شده است.

کارشناسان صنعت هوانوردی در هیمن زمینه از مقامات مسئول این سوال را مطرح کرده اند که با توجه به نبود قطعه و عدم توانایی در تامین آن که نتیجه تحریم ها بوده و همچنین زمینگیر بودن ۱۰ فروند از ۱۳ فروند ATR72  ، چرا چنین پروازی انجام شده است؟

به گفته فعالان صنعت هوانوردی، جدا از خسارت ناشی از انجام پرواز خالی از مسافر، تحمیل دو سایکل پرواز و عملیات پر هزینه چک های هواپیما و دیگر هزینه های دلاری که از بیت المال پرداخت می شود، قابل بررسی است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: فرودگاه بجنورد صنعت هواپیمایی صنعت هوانوردی هواپیمای بدون سرنشین شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران هواپیمای ای تی آر هواپیمای برجامی شرکت هواپیمایی هما شرکت ایران ایر شبکه پروازی هواپیمای ATR

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۳۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل فرود اضطراری پرواز استانبول تهران چه بود؟

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌غربی گفت: «پرواز استانبول - تهران به‌دلیل بدحال شدن یکی از مسافران خود در شامگاه نهم اردیبهشت، ناچار به فرود اضطراری در فرودگاه ارومیه شد.»

محمدعلی نائل قراملکی روز دوشنبه افزود: پرواز شماره ۶۶۲۰ شرکت هواپیمایی آتا در مسیر استانبول - تهران به دلیل وجود بیمار بدحال با درخواست خلبان در فرودگاه ارومیه به زمین نشست.

 
 وی اضافه کرد: پس از فرود این پرواز در فرودگاه ارومیه، رسیدگی به وضعیت بیمار انجام شده و اقدامات اولیه توسط اورژانس مستقر صورت گرفته و بیمار به یکی از بیمارستان‌های ارومیه منتقل شد.

وی اظهار کرد: این پرواز نیز با همکاری نیرو‌های عملیاتی فرودگاه ارومیه در سریع‌ترین زمان ممکن فرودگاه ارومیه را بامداد دوشنبه به مقصد فرودگاه امام ترک کرد.

بیمار بدحال این پرواز پس از بهبودی با هماهنگی‌های صورت گرفته صبح امروز، دوشنبه با پرواز شرکت هواپیمایی آتا عازم تهران شد.

دیگر خبرها

  • فرودگاه کرمانشاه تعطیل نیست
  • پرواز مشهد به تهران به فرودگاه هاشمی نژاد بازگشت
  • نقص فنی در پرواز هواپیمای مشهد-تهران
  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی
  • همه کارهایی که باید قبل از پرواز انجام داد
  • علت فرود اضطراری پرواز استانبول-تهران در ارومیه
  • دلیل فرود اضطراری پرواز استانبول تهران چه بود؟
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • آغاز ۵ پرواز فوق العاده فرودگاه بجنورد
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان