Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجمع سالیانه فدراسیون بوکس در حالی هفتم تیر ماه برگزار شد که برخی از قهرمانان سابق این رشته ورزشی مقابل محل برگزاری مجمع تجمع کردند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مجمع سالیانه فدراسیون بوکس در حالی روز هفتم تیر ماه در سالن استاد فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد که در حاشیه این مجمع برخی از پیشکسوتان این رشته با تجمع در آکادمی ملی المپیک به عملکرد فدراسیون بوکس معترض شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعتراضاتی که روند تند آن بعد از مجمع انتخاباتی فدراسیون در دی ‌ماه سال گذشته و انتخاب دوباره حسین ثوری به‌عنوان رئیس فدراسیون آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.

بررسی اعتراضات این افراد نشان می‌دهد که برخی پیشکسوتان رشته بوکس همچنان فضای انتخاباتی را فراموش نکردند و به هر دلیل بعد از عدم انتخاب گزینه مدنظرشان، درصدد نادیده گرفتن تمامی اتفاقات مثبت این رشته در سالیان اخیر هستند. متأسفانه در این اعتراضات بیشتر از اینکه نگاه فنی و دلسوزی برای بوکس وجود داشته باشد، اختلافات شخصی و مسائل دیگری در آن نهفته است. به نظر می‌رسد اینکه فدراسیون بوکس در این چهار سال و نیم که بخش عمده آن در دوران شیوع ویروس کرونا بوده است، توانسته به افتخارات بزرگی دست پیدا کند به هیچ عنوان برای برخی از پیشکسوتان این رشته اهمیتی نداشته و آنها به جای ایجاد همدلی در این خانواده بزرگ تنها به تغییر مدیران و مربیان فدراسیون فکر می‌کنند.

حسین ثوری در حالی در سال 96 به‌عنوان دومین رئیس فدراسیون بوکس بعد از انقلاب اسلامی انتخاب شد که حاج احمد ناطق نوری 26 سال ریاست این فدراسیون را برعهده داشت و طبیعتاً جایگزینی با یکی از مدیران بانفوذ سیاسی و ورزشی کشور برای هر فردی کار راحت و آسانی نخواهد بود. در این مدت اما فدراسیون بوکس بعد از شروع ناامیدکننده در بازی‌های آسیایی اندونزی 2018 و ترک دست خالی این مسابقات و قهرمانی آسیا در سال 2019 که تنها موفق به کسب یک مدال برنز توسط شاهین موسوی شد، روند صعودی در پیش گرفت و با تغیر و تحولات در کادر فنی، موفق به کسب دستاوردهای بزرگی برای این رشته ورزشی شد. 

 نخستین مدال جهانی بوکس ایران پس از 86 سال توسط دانیال شه‌بخش، نخستین مدال طلای رده سنی نوجوانان در قهرمانی آسیا توسط هیربد اسلامی، حضور دوباره در فینال آسیا پس از 10 سال، حضور روی سکوی پنجمی مجموع مدال‌های بانوان و آقایان در پیکارهای قهرمانی آسیا، کسب نخستین مدال برنز مسابقات نظامیان جهان توسط ایمان رمضانپور بعد از انقلاب اسلامی و کسب مدال‌های متعدد در رده‌های سنی نوجوانان و جوانان در حالی که در گذشته و برخی مواقع اصلاً این تیم‌ها اعزام نمی‌شدند و در نهایت انتخاب حسین ثوری به‌عنوان عضو هیئت رئیسه کنفدراسیون بوکس آسیا بخشی از مهمترین افتخارات بوکس در سالیان گذشته بوده است که به نظر می‌رسد همچنان از دید برخی از اعضای خانواده این رشته ورزشی دور مانده است و با آگاهی از این افتخارات همچنان تغییرات در این رشته ورزشی را راه نجات بوکس می‌دانند. 

در کنار این افتخارات قطعاً کمبودهای نیز وجود دارد که با همدلی و اتحاد خانواده بزرگ این رشته ورزشی باید دنبال برطرف کردن آنها بود، اما اینکه به جای این همدلی شاهد اتهام‌زنی و زیر سؤال بردن افتخارات بزرگ بوکس باشیم به هیچ عنوان برازنده قهرمانان سابق این رشته ورزشی نیست. اتفاقات و رفتارهایی که دقیقاً بعد از افتخارآفرینی بوکس در بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون و کسب دو مدال نقره و یک مدال برنز تیم اکبر احدی و در ادامه کسب سهمیه المپیک 2016 ریو نیز شاهد بودیم. جریاناتی که به نظر می‌رسد اعتراضات فعلی را نیز همانند سال 2016 مدیریت می‌کنند و با جلو انداختن برخی از قهرمانان تنها دنبال رسیدن به خواسته خود هستند.

از طرف دیگر برخی از پیشکسوتان معترض به عدم استفاده از قهرمانان در کادر فنی تیم‌های ملی هستند. این در حالی است که در تیم ملی بزرگسالان، علیرضا استکی به‌عنوان یکی از ملی‌پوشان و قهرمانان سابق این رشته ورزشی با مدال نقره آسیا هدایت تیم ملی را در سه سال گذشته برعهده داشته و با تاریخ‌سازی همراه با تیم ملی شایستگی فنی خود را نشان داده است.

در کنار علیرضا استکی نیز شاهد حضور همایون امیری با دو مدال برنز آسیا و یک برنز دانشجویان جهان و جاسم دلاوری با یک مدال نقره و یک برنز بازی‌های آسیایی و یک برنز آسیا هستیم. بوکسورهایی که از بهترین‌های بوکس ایران در زمان خود بودند و در حال حاضر نیز در کادر فنی تیم ملی حضور دارند. همچنین غلامرضا کریمی از بزرگان و پیشکسوتان بوکس ایران که سابقه مربیگری بسیاری از ستاره‌های تاریخ بوکس کشورمان را در کارنامه دارد نیز در کادر فنی تیم ملی حضور دارد و اصغر اشرفی یکی از مربیان سازنده بوکس ایران که بوکسورهایی مانند مهدی قربانی و سجاد محمدپور و ... را به بوکس ایران تحویل داده است نیز در کادر فنی تیم ملی حضور دارد. 

در تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان نیز شاهد هستیم که رضا مهدی‌پور در رأس کادر فنی تیم ملی حضور دارد که با دستاوردهای تیم‌های پایه و کسب اولین مدال‌های طلا در نوجوانان و جوانان آسیا و مدال‌های دیگر توانایی‌های خود را به خوب اثبات کرده است. مرتضی سپهوند، ایمان طیبی و مهدتی طلوتی نیز در کادر فنی تیم ملی رده‌های پایه حضور دارند که از قهرمانان و ملی‌پوشان سابق بوکس ایران هستند. 

با بررسی این نفرات مشخص می‌شود که قهرمانان سابق بوکس ایران نیز متناسب با سلیقه کادرهای فنی و ظرفیت‌های موجود در حال فعالیت در تیم‌های ملی هستند و این انتقاد که فدراسیون به پیشکسوتان توجه نمی‌کند نیز چندان منطقی به نظر نمی‌رسد. پیشکسوتان که 30 نفر از آنها با وجود اختلاف سلیقه و منتقد فدراسیون بودن در روزهای گذشته توسط فدراسیون و کمیته المپیک تجلیل شدند تا مشخص شود هیچ رشته ورزشی بدون پیشکسوتان و قهرمانان معنا نخواهد داشت، البته پیشکسوتانی که حتی با وجود انتقاد به عملکرد رشته خود هیچ وقت با برگزاری نشست‌های خبری و اتهام زدن مهمترین دستاورد رشته خود را زیر سؤال نبرند.

14 تیر؛ آغاز رقابت 201 بوکسور جوان در مسابقات قهرمانی کشور


انتهای پیام/   

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فدراسیون بوکس بوکس فدراسیون بوکس بوکس نیز در کادر فنی تیم ملی کادر فنی تیم ملی حضور رشته ورزشی قهرمانان سابق فدراسیون بوکس بوکس ایران مدال برنز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۳۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان کار تیم ایران در بوکس امید‌های آسیا با کسب ۳ نشان برنز

 

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، رقابت‌های بوکس قهرمانی جوانان و امید آسیا از روز شنبه (هشتم اردیبهشت) در قزاقستان آغاز شده و تا هجدهم همین ماه ادامه خواهد داشت.

امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت، پیکار‌های مرحله نیمه پایانی رده سنی امید برگزار شد و سه نماینده ایران به روی رینگ رفتند.   در وزن ۷۵ کیلوگرم، محمد محشری با جواهیر اوماتالیف از ازبکستان، در وزن ۸۶ کیلوگرم، سیدعلی سیدصدری با تمیرلان موکاتیف از قزاقستان و در وزن ۹۲+ کیلوگرم، رضا خلیل‌زاده با جهانگیر زوکروف از ازبکستان رقابت کرده و از رسیدن به برتری بازماندند تا به نشان برنز دست یابند.   با این اوصاف تیم ملی امید بوکس ایران که تحت هدایت علیرضا استکی و برای نخستین بار در مسابقات آسیایی این رده سنی شرکت کرده بود، با کسب سه مدال برنز به کار خود پایان داد. مسابقات آسیایی قزاقستان، سومین دوره پیکار‌های رده سنی امید بود.   پیش از این و در بخش جوانان، امیر اسماعیلی به فینال سنگین وزن رسیده است و دوشنبه برای کسب مدال طلا با شهزود پولوونوف از ازبکستان مصاف می‌دهد؛ امیررضا سلطانی و امیررضا ملک‌خطابی هم صاحب مدال برنز شدند.

دیگر خبرها

  • اسکی ۱۵۰ مدال دارد/ از قله به درون شهرها رفتیم
  • بوکس ایران با زدن ازبک در فینال، طلا گرفت!
  • خلیلی: طرح گذرگاه‌های ورزش با جدیت در کشور دنبال می‌شود
  • برگشت امیدهای بوکس ایران از آسیا با ۳ برنز
  • پایان کار امیدهای بوکس با کسب 3 مدال برنز
  • پایان کار امیدهای بوکس با کسب ۳ مدال برنز در قهرمانی آسیا
  • ۳ برنز امیدهای بوکس ایران در قهرمانی آسیا
  • پایان کار تیم ایران در بوکس امید‌های آسیا با کسب ۳ نشان برنز
  • جنتی: نادیده گرفتن تخلفات امام جمعه تهران، دهن کجی به مردم است
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند