Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامحسین کرمی روز دوشنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه و نوسازی مدارس شهرستان دشتی افزود: اگر این اعتباربه عدالت و با توجه به مشکلات مناطق محروم توزیع شود بخش بزرگی از  کمبودها و مشکلات مناطق محروم کشور و استان بوشهر برطرف خواهد شد.

وی به توزیع ناعادلانه اعتبار مناطق محروم در سال‌های گذشته در استان بوشهر اشاره کرد و ادامه داد: در زمان حاضر بیشترین مدارس تخریبی در استان بوشهر در ۲ شهرستان دشتی و تنگستان است و این نشان از توزیع ناعادلانه اعتبار و مناطق محروم در سال های گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرمی تاکید کرد: تا زمانی که این نگاه توزیع اعتبار در استان بوشهر و کشور تغییر نکند وضعیت مدارس این ۲ شهرستان به همین شکل است و در سال‌های بعدی به تعداد مدارس تخریبی آنها افزوده خواهد شد.

وی  از تخصیص اعتبار محرومیت زدایی در سایر نقاط غیر محروم مانند مرکز استان بوشهر  انتقاد کرد و افزود: اعتبار تبصره ۱۴ مناطق محروم ویژه این مناطق است و هیچ مسئولی حق ندارد این اعتبار به سایر مناطق تخصیص دهد.

کرمی به وضعیت بسیار بد مراکز ورزشی و تفریحی آموزش و پرورش در شهرستان‌های دشتی و تنگستان اشاره کرد و گفت: این ۲ شهرستان از کمترین امکانات و زیر ساخت های ورزشی و پرورشی برخوردار هستند و بیشتر مکان‌های ورزشی موجود نیز به دلیل نداشتن اعتبار تعطیل و راکد هستند.

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: تنها استخر سرپوشیده شهر خورموج خورموج مرکز شهرستان دشتی به دلیل کمبود اعتبار راکد مانده وضعیت استخر شهر اهرم مرکز تنگستان نیز همین است و در شهرهای کاکی و دلوار دانش آموزان با کمبود مکان های ورزشی مواجه هستند.

فرماندار دشتی گفت: در زمان حاضر ۳۱ مدرسه تخریبی در این شهرستان وجود دارد که ۱۷ مدرسه در بخش کاکی و ۱۴ مدرسه در مرکز شهرستان  و بخش مرکز قرار دارند.

علی بحرانی افزود: بیش از ۱۱۰ کلاس تخریبی در این شهرستان وجود دارد که وضعیت بسیار بد و خطر ناکی دارند و با زلزله خفیف فاجعه ای بسیار وحشتناک اتفاق خواهد افتاد.
وی به وضعیت درآمد مردم دشتی  و تنگستان اشاره کرد و افزود: بیشتر منبع درآمدی این ۲ شهرستان در بخش کشاورزی است که در این سال‌ها به دلیل شرایط آب وهوایی و خشکسالی های پیاپی وضعیت  اقتصادی مردم در این بخش هم بسیار بد شده است.

فرماندار دشتی بر ضرورت توجه ویژه نوسازی مدارس کشور برای تامین اعتبار ویژه از محل مناطق محروم و ملی برای نوسازی و مقاوم سازی مدارس تخریبی در این شهرستان تاکید کرد.

  

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی تنگستان شهرستان دشتی مدرسه سازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی تنگستان شهرستان دشتی مجلس شورای اسلامی تنگستان شهرستان دشتی مدرسه سازی شهرستان دشتی استان بوشهر مناطق محروم ۲ شهرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۴۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، احمد باقری پور در جلسه زمانبندی افتتاح این طرح‌ها که با ارتباط ویدئو کنفرانسی با مدیرعامل و معاونین آب و فاضلاب کشور و همچنین جانشین قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) برگزار شد، گفت: پروژه‌های محرومیت زدایی برای تامین آب ۵۸ روستای استان یزد در قالب طرح جهاد آبرسانی با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی در حال اجرا است که در این جلسه در مورد برنامه زمانبندی بهره برداری این پروژه‌ها در ۳۱ روستا تا پایان امسال برنامه ریزی شد.   او با بیان اینکه طرح‌های آماده بهره برداری در شهرستان‌های خاتم، اردکان و ابرکوه قرار دارند افزود: با بهره برداری از این طرح‌های محرومیت زدایی پنج هزار ۷۶۳ خانوار روستایی با جمعیت ۱۹ هزار و ۷۷۰ نفر از آب شرب پایدار و بهداشتی بهره مند می‌شوند.   معاون توسعه و بهره برداری آبفای استان یزد ادامه داد: برای اجرای این طرح‌ها در ۳۱ روستای استان بالغ بر هزار میلیارد ریال از محل طرح ملی محرومیت زدایی از سوی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) هزینه شده است.   باقری پور بر ارتقای کیفیت زندگی و افزایش امیدآفرینی بین روستائیان تاکید کرد و اظهار داشت: عملیات آبرسانی به این روستا‌ها شامل ۱۵ روستا در مجتمع آبرسانی بخش بهمن ابرکوه، ۹ روستا در مجتمع آبرسانی عقدای اردکان و هفت روستا در مجتمع آبرسانی بختیاری و شهریاری خاتم است که تا پایان امسال به بهره برداری می‌رسد.

دیگر خبرها

  • اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • تهران یکی از محروم‌ترین استان‌های کشور است
  • قالیباف: اراده دولت و مجلس اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور