Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع عراقی عصر امروز (دوشنبه) گزارش دادند که مقام های فرودگاه اربیل در مرکز اقلیم کردستان عراق از فرود یک فروند هواپیمای مسافربری متعلق به یکی از شرکتهای ایرانی، جلوگیری کردند. مقام های کرد گفته اند که علت این کار عدم مجوز فرود در فرودگاه اربیل بوده است.

به گزارش ایران اکونومیست، وبگاه کردی «شفق نیوز» در این باره نوشت که مدیریت فرودگاه بین المللی اربیل روز دوشنبه از فرود هواپیمای متعلق به یکی از شرکتهای ایرانی در این فرودگاه جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«احمد هوشیار»، مدیر فرودگاه اربیل به شفق نیوز گفت که که اداره فرودگاه از فرود هواپیمای متعلق به یکی از شرکت هواپیمایی ایرانی به دلیل نداشتن مجوز رسمی از وزارت حمل و نقل و ارتباطات در دولت منطقه ای اقلیم کردستان عراق جلوگیری کرد.

وی افزود که ۱۵ دقیقه پیش از فرود هواپیما در فرودگاه اربیل به ما اطلاع دادند که هواپیما در حال حرکت به سمت فرودگاه است و از فرود آن جلوگیری کردیم و هواپیما را به سمت فرودگاه بین المللی بغداد هدایت کردیم.

هوشیار داشتن هرگونه اطلاعات در مورد ملیت مسافران هواپیما را تکذیب کرد و گفت که تنها دلیل ممانعت از فرود هواپیما در اربیل این بود که شرکت هواپیمایی ایرانی مجوز رسمی دولت منطقه ای اقلیم کردستان عراق را نداشت.

هوشیار، به کردستان ۲۴ گفت: قرار بود امروز یک فروند هواپیمای خطوط هوایی ایران اولین پرواز خود را از ارومیه به اربیل انجام دهد که به دلیل طی نشدن مراحل قانونی اجازه فرود در فرودگاه بین‌المللی اربیل را ندادیم.

وی افزود:  از خطوط هوایی "آتا"ی ایرانی خواسته ایم اطلاعات کامل هواپیما، مسافران و محموله را از چهار روز پیش به فرودگاه بین المللی اربیل ارائه کند اما شرکت هواپیمایی ایرانی از ارائه اطلاعات خودداری کرده است، بنابراین به هواپیمای ایرانی اجازه فرود داده نشد.

رسانه های عراقی فعلا جزییات بیشتری از این ماجرا را اعلام نکرده اند.

کردستان عراق که از دهه ۸۰ میلادی قرن گذشته در برابر رژیم بعثی عراق بدون وقفه تحت حمایت های ایران قرار داشت، دارای روابط عمیق اقتصادی و فرهنگی و گردشگری با ایران است. 

کردستان عراق درسال ۲۰۱۴ میلادی هنگام هجوم داعش به سمت اربیل، با اقدام به موقع نظامی ایران تحت مدیریت سردار شهید قاسم سلیمانی، از خطر سقوط و افتادن به دست گروه تروریستی داعش نجات یافت؛ موضوعی که کردها می گویند آن را از یاد نخواهند برد.

این منطقه درچارچوب همکاری های کلان ایران و عراق، از همکاری با ایران در زمینه های مختلف بویژه اقتصادی و تجاری سود می برد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اربیل ، اقلیم کردستان عراق ، انجمن شرکت های هواپیمایی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اربیل اقلیم کردستان عراق انجمن شرکت های هواپیمایی اقلیم کردستان عراق فرودگاه بین المللی فرود هواپیما فرودگاه اربیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۶۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!

گزارشی از وضعیت ناوگان هواپیمایی کشور را در اینجا می‌خوانید:

به گزارش اعتماد، در بخش عرضه، کارشناسان می‌گویند به غیر از ۳ هواپیمای ایرباس برجامی، ۱۳ فروند‌ای‌تی‌آر و چند فروند ایرباس ۳۴۰ ماهان، کل ناوگان کشور باید بازیافت شود.

«بازیافت» هواپیما بدین معنی است که بدنه هواپیما که از جنس آلومینیوم است به قطعات کوچک بریده شده و به کارخانه‌های مربوطه جهت ذوب و تبدیل به آلومینیوم نو شود. همچنین سایر قطعات اعم از سیم‌های مسی، قطعات فولادی، پلاستیک‌ها و... نیز تا جای ممکن بازسازی شوند.

کارشناسان حوزه هوانوردی می‌گویند حدود ۲۰ فروند هواپیمای مسافربری در کشور ارزش عملیاتی دارند که ۱۳ فروند آن توربوپراپ با ظرفیت ۷۰ نفر هستند که به دلیل نبود قطعات زمین‌گیر شده‌اند. می‌ماند ۷، ۸ فروند هواپیما که باید پرواز‌های داخلی و خارجی را به صورت همزمان انجام دهند که البته آن‌ها هم با کمبود قطعات مواجه هستند.

به عبارت دیگر، در حالی که کشور‌های امارات، قطر و ترکیه در مجموع بالای هزار فروند هواپیمای سرحال دارند، تعداد هواپیما‌های قابل اتکای ایران ۷ یا ۸ فروند است و باقی هواپیما‌های کشور شدیدا فرسوده شده‌اند.

دیگر خبرها

  • اینجا تهران است بە وقت اقلیم کردستان / اهمیت سفر بارزانی بە ایران
  • اربیل: در روزهای سخت اولین تماس ما با جمهوری اسلامی ایران است
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • حادثه دلهره آور یک هواپیما هنگام فرود (فیلم)
  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • 5 محور مهم سفر بارزانی به تهران چیست؟ | درخواست ویژه اربیل از تهران
  • حادثه برای یک هواپیما در هنگام فرود + فیلم
  • (ویدئو) لحظه فرود اضطراری یک هواپیما در ساحل
  • ببینید | گزارش لحظه‌به‌لحظه حمید معصومی‌نژاد از بازگشت به ایران؛ جمله بامزه پای هواپیما روی باند فرودگاه!