Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه ونزوئلا با اشاره به افزایش همکاری نفتی با روسیه جهت دور زدن تحریم‌های غرب گفت، این تحریم‌ها شهروندان کشور‌های غربی را تحت تأثیر قرار داده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «کارلوس فاریا» وزیر امور خارجه ونزوئلا روز دوشنبه گفت، مسکو و کاراکاس به توسعه همکاری در بخش نفت جهت دور زدن تحریم‌های غرب ادامه خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، فاریا در دیدار با «سرگئی لاوروف» همتای روس خود در مسکو گفت: «از زمان از سر گیری روابط دو کشور، همکاری‌ها در بخش انرژی هرگز قطع نشده‌اند. ما در حال کار کردن بر روی پروژه‌های مشترک با شرکت‌های روسی هستیم و به تعمیق این همکاری‌ها ادامه می‌دهیم».

وزیر امور خارجه ونزوئلا درباره سفر به مسکو گفت: «امیدواریم در زمینه راه‌های دور زدن موانع فعلی و حل مشکلات مربوط به مکانیسم‌های مالی توافقی امضا شود».

او با تأکید بر دیدگاه منفی کاراکاس نسبت به تلاش آمریکا برای اعمال فشار‌های تحریمی گفت، در مورد تحریم‌های روسیه نیز سیاست‌های واشنگتن به خودش بازگشت و شهروندان عادی آمریکایی و اروپایی را تحت تأثیر قرار داد.

فاریا گفت: «اهداف این تحریم‌ها محقق نشده و این یک اشتباه محاسباتی جدی بود. امروزه آن‌ها نمی‌دانند چطور باید دشواری‌های ایجاد شده را برطرف کرده و به زندگی عادی برگردند. معتقدم این اقدامات مردمان این کشور‌ها را هدف قرار می‌دهد».

این مقام ونزوئلایی افزود، نظام‌های مالی جایگزینی از سوی چین، روسیه و هند برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد شده و از زمان اعمال این تحریم‌ها کشور‌های بیشتر و بیشتری در حال تعامل با روسیه بدون نگرانی از عواقب آن هستند.

او با حمایت از مواضع روسیه در جنگ اوکراین گفت، کاراکاس شاهد این است که روسیه برای گفتگو با اوکراین آمادگی داشته و امید دارد که توافقی به نفع هر دو کشور حاصل شود.

چندی پیش، «الکساندر نواک» معاون نخست‌وزیر روسیه گفت رفع تحریم‌ها علیه ونزوئلا و ایران بین ۲ تا ۲ و نیم میلیون بشکه نفت در روز را روانه بازار خواهد کرد.

او اضافه کرد: «می‌توانم این را بگویم که ما همیشه مخالف تحریم علیه نفت ونزوئلا و ایران بوده‌ایم. اعتقاد ما این است که اعمال این تحریم‌ها غیرقانونی بوده است».

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سرگئی لاوروف تحریم روسیه دور زدن تحریم ها تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۷۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی

در دیدار روسای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه اوفای روسیه، قرارداد همکاری مشترک با هدف گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وادیم زاخاروف رئیس دانشگاه علم و فناوری اوفای روسیه با همراهی ریتا فیلیپووا معاون بین‌الملل دانشگاه و امینا اوزاوا رئیس دانشکده تاریخ و روابط بین‌الملل این دانشگاه، با حضور در دانشگاه علامه‌طباطبائی با عبدالله معتمدی رئیس این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که به منظور بحث و تبادل نظر درخصوص همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی میان دو دانشگاه انجام شد، قرارداد برنامه آموزشی شبکه‌ای کارشناسی ارشد مطالعات منطقه‌ای بین دوطرف امضا شد که بر اساس این قرارداد دانشگاه «اوفا» درس‌های تعیین شده‌ای را برای دانشجویان رشته مطالعات منطقه‌ای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه علامه‌طباطبائی دروس مشخصی را برای دانشجویان رشته روابط بین‌الملل دانشگاه «اوفا» به منظور بهره‌مندی از توان علمی استادان هر دو دانشگاه ارائه می‌دهند.

معتمدی در این دیدار با اشاره به همکاری‌های علمی و سیاسی میان ایران و روسیه گفت: زمینه‌های مشترک همکاری‌ها و وحدت‌نظر در مورد مناسبات بین‌المللی در راستای منافع دو کشور، زمینه‌ساز توسعه همکاری‌های روزافزون شده است.

وی با اشاره به همکاری‌های دانشگاه‌های روسیه با دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال‌های گذشته بیان کرد: درخصوص تبادل استاد و دانشجو و برگزاری برنامه‌های مشترک آموزشی و پژوهشی تجربه خوبی با دانشگاه‌های روسیه داشته‌ایم. امیدواریم بتوانیم تعاملات نزدیک‌تری در راستای منافع ملی و بین‌المللی دو کشور داشته باشیم.

در ادامه رئیس دانشگاه «اوفا» نیز توضیحاتی در خصوص ظرفیت‌های این دانشگاه بیان کرد و گفت: سال گذشته تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه علامه‌طباطبائی را امضا کردیم و بسیار خرسندیم که در مدت کوتاه این قرارداد همکاری مشترک به مرحله اجرا رسیده است.

وادیم زاخاروف گفت: دانشگاه «اوفا» انجمن‌های دوستی بسیاری با دانشگاه‌های خارجی دارد و در این خصوص ایران نخستین جایگاه را در بین کشور‌های دوست با روسیه دارد. او با بیان این که جمهوری باشقیرستان یکی از جمهوری‌های روسیه است که به لحاظ زبان و فرهنگ، نزدیکی زیادی با زبان و ادبیات فارسی دارد. این موضوع خود زمینه همکاری‌های بیشتر با دانشگاه‌های ایران، به‌ویژه دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی را فراهم کرده است. امیدوارم این قرارداد نیز زمینه خوبی برای توسعه همکاری‌های مشترک باشد.

نرگس سنائی رئیس میز روسیه و رئیس گروه گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه نیز به اهمیت تقویت روابط علمی و فرهنگی ایران و روسیه در شرایط کنونی اشاره و تاکید کرد: امضای قرارداد برنامه‌های مشترک آموزشی شبکه‌ای گام نوینی در روابط دانشگاهی ایران و روسیه محسوب می‌شود.

سعید شکوهی رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو و مهدی خانمحمدی مدیر سنجش، نظارت و ارزیابی آموزشی دانشگاه نیز در این نشست حضور داشتند.

گفتنی است دانشگاه «اوفا» یکی از دانشگاه‌های مهم روسیه است که در جمهوری باشقیرستان واقع شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۴۸ هزار دانشجو دارد و نیز بیش از ۳ هزار دانشجو از ۶۰ کشور جهان در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. ۳۰ درصد از رشته‌های تحصیلی این دانشگاه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی است.

دیگر خبرها

  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به تاسیسات نفتی روسیه
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • آمادگی بلاروس برای همکاری با ایران باوجود تحریم‌های غرب
  • نگرانی شدید تل‌آویو از همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه
  • حملات تروریستی نتیجه حمایت کشورهای غربی از گروه‌های تروریستی است
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است