Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از خبرگزاری رویترز، چین می‌گوید، همیشه خواستار ایجاد جامعه‌ای از ملل در فضا بوده است.

این کشور در دهه گذشته سرعت برنامه فضایی خود را افزایش داده و اکتشاف ماه مورد توجه قرار گرفته است. چین اولین فرود بدون خدمه ماه خود را در سال ۲۰۱۳ انجام داد و انتظار دارد موشک‌هایی با قدرت کافی برای فرستادن فضانوردان به ماه در اواخر این دهه پرتاب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیل نلسون، مدیر ناسا در مصاحبه‌ای با روزنامه آلمانی بیلد که روز شنبه منتشر شد، گفته بود: «ما باید بسیار نگران باشیم که چین روی ماه فرود می‌آید. آنها بعدا خواهند گفت که ماه الان مال ماست و شما بیرون بمانید.»

رئیس آژانس فضایی آمریکا مدعی شد که برنامه فضایی چین یک برنامه نظامی است و آنها ایده‌ها و فناوری را از دیگران دزدیده‌اند.

ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در پاسخ اظهار داشت: «این نخستین بار نیست که رئیس ناسا حقایق را نادیده می‌گیرد و در مورد چین غیرمسئولانه صحبت می‌کند. طرف آمریکایی به‌طور مداوم یک کمپین بدنامی علیه تلاش‌های عادی و منطقی چین در فضا ایجاد کرده است و چین قاطعانه با چنین اظهارات غیرمسئولانه مخالفت می‌کند.»

او گفت که چین همیشه ساختن آینده‌ای مشترک برای بشریت در فضا را تبلیغ و با هرگونه مسابقه تسلیحاتی در فضا مخالفت کرده است.

بیشتر بخوانید:

رکوردشکنی چینی‌ها در فضا | فضانوردان به زمین بازگشتند

ناسا، تحت برنامه آرتمیس خود، قصد دارد در سال ۲۰۲۴ یک ماموریت خدمه به مدار ماه بفرستد و تا سال ۲۰۲۵ یک فرود خدمه در نزدیکی قطب جنوبی ماه انجام دهد.

چین نیز در حال برنامه‌ریزی برای ماموریت‌های بدون سرنشین به قطب جنوب ماه در این دهه است.

کد خبر 688283 برچسب‌ها ناسا فضانورد چین ایالات متحده آمریکا فضاپیما - کاوشگر فضا - سازمان‌ها آژانس‌های جهانی فضا - توریسم - سفر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ناسا فضانورد چین ایالات متحده آمریکا فضاپیما کاوشگر فضا توریسم سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۷۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!

ترامپ به اعتراضات حمایت از فلسطین در تجمعات دانشجویی اخیر در آمریکا واکنش نشان داد و خواستار توقف آن شد.   به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق و کاندیدای جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در رسانه اجتماعی خود با نام «تروث سوشال» به تجمعات اخیر حمایتی از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا پرداخت.   به نقل از شبکه خبری فاکس نیوز، وی در یک مطلب که در این رسانه اجتماعی منتشر کرد، نوشت: «همین الان اعتراضات را متوقف کنید!»   این مطلب در حالی منتشر شده که تعدادی از دانشجویان در جریان اعتراضات سراسری به اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه دستگیر شده‌اند.   همچنین این گفته‌ها در حالی مطرح شده که ترامپ در مطلبی دیگر به «جو بایدن حقه باز» پرداخته و او را بدترین رئیس‌جمهور در تاریخ ایالات متحده توصیف کرده است. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: گسترش اعتراضات دانشجویی حامی فلسطین از آمریکا به فرانسه واکنش عباس عبدی به اعتراضات دانشجویان در آمریکا: از این تنور نانی برای اصولگرایان پخته نمی‌شود نقشه جهانی اعتراضات دانشجویی ضداسرائیلی (+عکس)

دیگر خبرها

  • ساخت پد فرود بالگرد اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور آغاز شد
  • واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال!
  • واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال، VAR و جانشین حمید مطهری
  • واکنش چمران به حواشی جلسه قبل شورا؛ اختلافات طبیعی است
  • واکنش بانک مرکزی به اظهارات میرسلیم/ عقل سلیم چه می‌گوید؟
  • واکنش‌ها به اظهارات جنجالی مهدی نصیری در بی‌بی‌سی
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد