Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان تابستان در حالی روزهای آغازین خود را طی می‌کند که تاکنون بیش از ۱۸ غریق در سواحل انزلی به لطف حضور بی‌مزد و منت ناجیان نجات یافتند.

تیر به نیمه نزدیک می‌شود و با گرم شدن هوا بازار آب‌تنی و شنا داغ می‌شود، اما این تفریح مفرح سن و سال نمی‌شناسد و حضور در شهرهای شمالی و بهره‌مندی از سواحل برگی از خاطرات خوش در دفتر سفر خانواده‌ها رقم می‌زند؛ البته باید توجه داشته باشیم در زمان حضور در سواحل وقتی «دل به دریا می زنیم» جانب احتیاط را رعایت کرده و «بی‌گدار به آب نزنیم».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دریا همانقدر که لطیف و مهربان است در اثر بی‌احتیاطی‌ها ممکن است روی نامهربان خود را نشان داده و حوادث ناگواری را رقم بزند لذا در زمان حضور در شهرهای ساحلی استفاده از تفرجگاه‌های مجاز و ایمن و شنا در محل‌های مشخص شده طرح سالمسازی دریا و محل‌هایی که ناجیان غریق مستقر هستند باید مورد توجه باشد.

اغراق نیست اگر ناجیان غریق را فرشتگان ساحل خطاب کنیم زیرا از طلوع خورشید در ساحل حاضر می‌شوند و بدون دریافت حقوق مکفی و حتی بیمه، جان خود را برای حفظ جان مسافران در طبق اخلاص می‌گذارند و از آنجا که در موقع بروز حادثه کسی به فکر ثبت مستندات نیست بسیاری از جانفشانی آنها به چشم نمی‌آید.

بیشتر حوادث برای مسافرانی است که به فنون شنا آشنا نیستند

مجید ستوده، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بندرانزلی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۳۵ ناجی در محدوده شهری و روستایی با این اداره همکاری دارند، اظهار کرد: ۱۲ دوره آموزشی و آمادگی به صورت رایگان برای ناجیان غریق برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه چندین غریق داشتیم، افزود: بیشترین حوادث در مورد مسافرانی بود که به فنون شنا آشنایی نداشتند و تذکرات ناجیان غریق و نیروی انتظامی مبنی بر خودداری از حضور در مناطق شنا ممنوع را مورد توجه قرار ندادند.

ستوده با اشاره به پذیرایی از مسافرانی که به قصد استفاده از دریا و ساحل به انزلی می‌آیند گفت: هنوز طرح سالم سازی دریا و شناگاه فعال نداریم؛ البته طرح شهرداری در انتهای خیابان پاسداران است که البته تاکنون بخش بانوان فعالیت خود را آغاز نکرده است.

وی افزود: مردم و مسافرانی که وارد انزلی می‌شوند را نمی‌توانیم به خوبی هدایت کنیم؛ ضمن اینکه مسافران تمایل دارند در مناطق خلوت به استفاده از آب دریا برای شنا و آب تنی مبادرت کنند که متاسفانه به دلیل برخی بی‌احتیاطی‌ها شاهد وقوع حوادث تلخ و ناگوار هستیم.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بندرانزلی با اشاره به اینکه ناجیان غریق از طریق فراخوان جذب مشغول همکاری می‌شوند، تصریح کرد: در شرایط کنونی مهمترین دلیل حضور ناجیان تمایل شخصی است.

وی با اشاره به اینکه ناجیان غریق کاربلد و خبره زیادی در سطح شهرستان داریم، گفت: تا سال های سال انزلی ناجیان خود را به استان‌ها و شهرستان‌های دیگر صادر می‌کرد ولی از آنجا که حقوقی ناجیان کافی نیست و به موقع نیز پرداخت نمی‌شود باعث شده تا این قشر انگیزه خودشان را از دست بدهند.

ستوده تاکید کرد: تا زمانی که فعالیت ناجیان غریق تحت نظر یک سازمان مشخص نباشد و حقوق آنها به موقع پرداخت نشده و بیمه نشوند، انگیزه لازم را ندارند و در حال حاضر نیز این عزیزان به صورت مرامی و رفاقتی و با تمایل شخصی جهت جلوگیری از تلفات جانی گردشگران فعالیت دارند.

هنگام حضور در ساحل هشدار ناجیان غریق را جدی بگیریم

سجاد صالحی کردآبادی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان بندرانزلی نیز در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اعلام استقرار ۳۴ ناجی غریق در نوار ساحلی روستایی، از گردشگران و میهمانان خواست برای حفظ جان خود از شنا در مناطق ممنوعه پرهیز کرده و به هشدارهای ناجیان غریق توجه کنند.

وی با اشاره به آماده‌سازی طرح دریا در خیابان پاسداران شهر بندرانزلی، از آغاز به کار طرح دریا در محدوده روستایی توسط مجتمع‌های یاس متین و سفیدکنار خبر داد و افزود: مجتمع تفریحی ذوب آهن که یکی از مجموعه‌های اقامتی بندرانزلی است نیز در حال آماده سازی طرح است. همچنین منطقه آزاد نیز در تلاش است با رفع برخی موانع قانونی طرح دریای خود را بازگشایی کند.

این مقام مسئول افزود: استقرار ناجیان غریق در نقاط حادثه‌خیز و خطرآفرین شهری توسط شهرداری نیز در حال عقد قرارداد با پیمانکاران این حوزه است.

معاون فرماندار بندرانزلی تاکید کرد: برای نظارت مستمر بر فعالیت منجیان غریق نیز روزانه بازرسان این فرمانداری که از ناجیان غریق باسابقه شهرستان محسوب می‌شوند بر عملکرد منجیان در نوار ساحلی نظارت دارند.

صالحی کردآبادی با بیان اینکه انزلی یکی از سواحل مقصد گردشگران برای استفاده از ساحل و دریاست، به کمبود تعداد ناجیان غریق در این سواحل اشاره و تصریح کرد: با استقرار ناجیان غریق منطقه شهری این کمبود تا حدی پوشش داده می شود اما محدودیت بودجه سواحل هم مانع گسترش کار است.

وی با ابراز تاسف از اینکه امسال تاکنون چهار مورد غریق داشتیم، افزود: یک مورد هم خودکشی و یک مورد هم سکته قلبی در آب اتفاق افتاد و با تلاش ناجیان غریق بیش از ۱۸ نفر نجات یافتند و تاکید داریم گردشگران و میهمانان به هشدارهای ناجیان گوش داده و از شنا در نقاط خطرآفرین اجتناب کنند.

معاون فرماندار بندرانزلی با اشاره به دغدغه ناجیان غریق در شهرستان گفت: مهمترین دغدغه این حوزه عدم تمایل جوانان برای فعالیت در این رشته است، در حالی که انزلی در گذشته مهد اعزام منجی غریق به سایر نقاط بود ولی اکنون تعداد ناجیان کارت‌دار و درجه یک به شدت کاهش یافته است.

صالحی کردآبادی تاکید کرد: در سال جاری به‌رغم برگزاری دوره ‌های آموزشی رایگان برای داوطلبان اما استقبال چندانی نشده چرا که بحث پرداخت حقوق و مزایای ناجیان همواره با چالش‌هایی مواجه بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی ناجیان غریق طرح های سالم سازی دریا بندر انزلي ناجیان غریق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۸۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری باند سارقان مشاعات ساختمان در بندرانزلی

فرمانده انتظامی بندرانزلی از دستگیری اعضای باند ۳ نفره سارقان مشاعات ساختمانی‌های این شهرستان و کشف ۴ فقره پرونده سرقت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان و به نقل از پایگاه خبری پلیس گیلان، امیر وهاب‌زاده اظهار کرد: با وقوع چند فقره سرقت از مشاعات ساختمان در شهرستان بندرانزلی، بلافاصله پیگیری موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: پس از انجام تحقیقات و اقدامات فنی، سارقان این پرونده‌ها و محل اختفاء آنان شناسایی و این افراد طی عملیات‌های جداگانه دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان بندرانزلی خاطرنشان کرد: سارقان ۲۹، ۳۲ و ۳۵ ساله به چهار فقره سرقت از مشاعات ساختمان اعتراف کردند و پس از تکمیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

وهاب‌زاده، رعایت نکردن نکات حفاظتی و ایمنی را مهمترین عامل سوء‌استفاده سارقان دانست و تصریح کرد: نقش مردم در این زمینه و توجه به هشدارها و توصیه‌های پلیس نقش به‌سزایی در پیشگیری از وقوع سرقت دارد.

کد خبر 749177

دیگر خبرها

  • آشیانه سازی و تخم گذاری پرنده کشیم بزرگ در تالاب بین المللی انزلی
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی در هرمزگان/ مواج شدن دریا
  • زنی که کودکان بازمانده از تحصیل را نجات می‌دهد
  • آغاز طرح های سالم سازی دریا در گیلان از اول خرداد
  • باران سیل‌آسا و طوفان در ۲۴ استان | سیل و صاعقه در کمین مردم این مناطق | خطر غرق شدن شناگران و قایق‌ها در سواحل ۲ استان
  • عکس | غریق نجاتی که به سمت شما پرواز می کند
  • حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی و سیاسی است
  • غریق‌نجاتی که به سمت شما پرواز می‌کند
  • تارتار: از تقابل با سپاهان استقبال می‌کنم
  • دستگیری باند سارقان مشاعات ساختمان در بندرانزلی