Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرستان سرباز ۲۵ سال است که در تب و تاب برق بی کیفیت و معلق و ناپایدار می سوزد و در بخش کیشکور از توابع این شهرستان قطعی های برق طولانی با ولتاژ ۱۸۰ و نوسان بسیار زیاد در دمای بالای ۵۰ درجه امان مردم را بریده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، بی نظمی و ساعات طولانی قطعی پی در پی برق و افت ولتاژ مداوم جریان برق مردم مناطق روستایی شهرستان سرباز خصوصا روستای کیشکور را کلافه کرده است به طوری که این قطعی های مکرر و افت ولتاژ به طور متوالی در طول روز مشکلات بسیاری را برای مردم این مناطق به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
مردم این منطقه به دلیل ضعف شبکه با مشکل قطعی برق طولانی مدت و یا دسترسی غیرقابل استفاده مواجه هستند.
 
استفاده غیرمجاز از شبکه برق از سوی مشترکین روستایی و مصرف بیش از حد و اندازه از جریان غیرمجاز برق می‌تواند به شبکه برق روستاها خسارات جبران‌ناپذیری وارد کند.
 
ضعف و افت ولتاژ یکی از معضلات همیشگی روستاهای سرباز است
 
یکی از شهروندان این روستا با اعلام اینکه ضعف ولتاژ باعث خرابی کولر، یخچال، تلویزیون و دیگر وسایل برقی مردم شده است، گفت: در شرایط سخت گرانی تهیه لوازم خانگی برای خانواده های روستایی امکان‌پذیر نیست.
 
وی با اعلام اینکه در بیشتر طول سال ما با افت فشار و در فصل تابستان با قطعی برق مواجه هستیم، افزود: با همه این مشکلات قبض‌ها برق براساس موعد مقرر در اختیار ما قرار می‌گیرد اما از خدمات مطلوب خبری نیست.
 
این شهروند با بیان اینکه در چند روز گذشته ما قطعی برق ۲۳ ساعته را تجربه کردیم تصریح کرد: برق از ساعت ۳ ظهر  قطع و ساعت ۲ ظهر روز بعد وصل شد و همین برق هم در نوسان و فاقد کیفیت بود.
 
وی ادامه داد: با هر باد و طوفان تیرهای برق سقوط می کند و خطوط اتصالی تک فاز هستند و افت ولتاژ برق امان مردم را بریده است.
 
برق جمعیت ۱۵ هزار نفری روستای کیشکور از یک خط ۲۰ کیلوولت با طول ۸۰ کیلومتر تامین می شود
 
بلوچ یکی دیگر از روستانشینان روستا کیشکور که سال های زیادی در این مناطق زندگی کرده است به خبرنگار ما گفت: در این بخش ۱۵ هزار نفر زندگی می کنند و برق یک بخش با ۵۰ پارچه روستا صرفا از یک خط ۲۰ کیلوولت با طول ۸۰ کیلومتر تامین می شود و از ناحیه همین خط ضعیف خسارات زیادی به مردم تاکنون وارد شده است.
 
وی تصریح کرد: هر گاه در آسمان لکه ابری ظاهر می شود برق بخش کیشکور قطع می شود و با یک باد۱۰ تیر برق سقوط می کند و هر روز این خط یا اتصالی دارد یا تک فاز و افت ولتاژ امان مردم را بریده است.
 
بلوچ گفت: در این میان فرسودگی شبکه نیز حوادث بیشتری را ایجاد کرده و شاهد خاموشی در مناطق تحت پوشش هستیم که نوسازی شبکه و مرمت و بازسازی می تواند به کاهش افت ولتاژ کمک بسیاری کند.
 
۲۵ سال ناپایداری و غیراستاندار بودن برق کیشکور امان مردم را بریده است
 
بلوچ ادامه داد: در طول این ۲۵ سال هیچ زمان برق کیشکور پایدار و استاندارد نبوده و تاکنون ده ها طرح و پروژه برای رفع مشکل این بخش اجرا شده اما مشکل همچنان به قوت خود باقی است و سالهاست مسئولان قول می دهند و اعلام می کنند سال بعد مشکل حل می شود اما خبری نیست.
 
وی گفت: اهالی روستا بار گفتند تامین برق کیشکور از پارود یعنی اینکه تا صد سال این مشکل حل شدنی نیست و برای اینکه بارندگی و باد همیشه در این مناطق وجود دارد و ایجاد خط بی کیفیت و طولانی در مسیر صعب العبور یعنی ناپایداری شبکه و گرفتار کردن مردم روستا را در پی دارد.
 
 احداث ۲۳ کیلومتر شبکه توزیع برق در منطقه کیشکور شهرستان سرباز
 
مدیر امور برق شهرستان سرباز در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: به جهت رفع افت ولتاژ برخی از مناطق بخش کیشکور این شهرستان، ۱۳ کیلومتر شبکه سیمی به کابل خودنگهدار تبدیل و ۱۰ کیلومتر خط شبکه فشار متوسط در دست احداث است.
 
محمد علی بارکزهی افزود: تعویض و تعمیر دو دستگاه بوستر، نصب پنج دستگاه تابلو توزیع، نصب سه دستگاه ترانسفورماتور ۱۰۰ کاوا، احداث ۲ هزار ۶۵۰ متر شبکه فشار متوسط و ضعیف، نصب تقویت کننده خط علی آباد و افزایش تپ ترانسفورماتور های موجود بنا به نیاز سنجی از جمله اقدامات مهم انجام شده در جهت توسعه، اصلاح و احداث شبکه برق در منطقه کیشکور این شهرستان است.
 
احداث پست فوق توزیع راه حل اصلی معضل افت ولتاژ برق در منطقه کیشکور است
 
وی ادامه داد: راه حل کلی جهت رفع معضل افت ولتاژ شبکه برق در منطقه کیشکور، احداث پست فوق توزیع است.
 
مدیر امور برق سرباز با اشاره به به باران های موسمی به عنوان یکی از اتفاقات طبیعی که همواره خسارت بسیاری به شبکه برق این منطقه وارد می‌کند، تشریح کرد: طی هفته گذشته بیش از ۱۱ اصله پایه و یک دستگاه ترانسفورماتور ۲۰۰ کاوا، شبکه برق در اثر این اتفاق طبیعی در این منطقه دچار خسارت شد.
 
وی گفت: طغیان رودخانه های فصلی، کوهستانی و صعب العبور بودن مسیر، نبود راه دسترسی، نبود ارتباط مخابراتی و باتلاقی بودن برخی مسیر ها و گیر افتادن خودروهای عملیاتی از جمله چالش های پرسنل امور برق این شهرستان در مواقع بحرانی است.
 
بارکزهی خاطرنشان کرد: به محض اعلام شرایط بحرانی، تمامی پرسنل امور برق به حالت آماده باش کامل قرار می گیرند و در صورت اعلام هرگونه خسارت شبکه، در محل مورد نظر حاضر و نسبت به رفع مشکل اقدام می‌کنند.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: امان مردم را بریده شهرستان سرباز افت ولتاژ امور برق شبکه برق ۲۵ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۹۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود

فرماندار ساری با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام این شهرستان گفت: پروژه‌هایی مانند نیروگاه زباله‌سوز سال‌هاست که دچار مشکل است و با افتتاح آن معضل زباله شهرستان ساری و حتی استان مازندران حل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، محمدعلی نوبخت_ شامگاه _شنبه هشتم اردیبهشت_ در همایش روز ملی شورا واقع در تالار مرکزی ساری با تاکید بر رساندن جایگاه شهر ساری به رتبه نخست استانی اظهار کرد: تاکنون ۲۷۰ پروژه به ارزش ۷۰۰ میلیارد تومان در این شهرستان به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: بهره‌برداری این پروژه‌ها با تلاش اعضای شورای شهر و روستا و دهیاران و شهرداران شهرستان ساری بوده است.

فرماندار ساری گفت: ما می‌توانیم با همت مضاعف مدیران شهری و اعضای شوراهای شهری و روستا و همچنین کمک نماینده دولت با تخصیص اعتبارات ملی اکثر پروژه‌های بر زمین مانده را به بهره‌برداری برسانیم.

نوبخت با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام این شهرستان عنوان کرد: پروژه‌هایی مانند نیروگاه زباله‌سوز سال‌هاست که دچار مشکل است و با افتتاح آن معضل زباله شهرستان ساری و حتی استان مازندران حل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به جایگاه بالای این شهرستان در بخش‌های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی از استاندار مازندران خواستاریم تا تلاش کنند که مرکز استان به جایگاه اصلی خودش برسد.

این مسئول یادآور شد: بنا داریم با استفاده از همه ظرفیت‌های شهرستان مانند علما و مدیران شهری و استانی و نخبگان، ساری را به رتبه نخست برسانیم.

کد خبر 748549

دیگر خبرها

  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • توقیف ۲۸ تن گندم خارج از شبکه توزیع 
  • توقیف خودرو‌های حامل گندم خارج از شبکه توزیع در جویبار
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • هشدار معنادار رشیدی کوچی درباره خطاهای استراتژیک و لجبازی عده ای خاص با مردم /دلم می سوزد...
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • سرآشپز پخت تورم در ایران