Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@02:49:18 GMT

مقایسه میتسوبیشی اوتلندر با هیوندای توسان +عکس

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۰۹۶۲۱

مقایسه میتسوبیشی اوتلندر با هیوندای توسان +عکس

میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۲۲ و هیوندای توسان ۲۰۲۲ دو مدل خودرو هستند که موفق به کسب بالاترین رتبه در آزمایش‌های موسسه بیمه ایمنی بزرگراه‌ها شده اند.

به گزارش مشرق، قیمت اولیه توسان ۲۴ هزار و ۹۵۰ دلار و اوتلندر ۲۵ هزار و ۷۹۵ دلار است. توسان رینگ ۱۹ اینچی مشکی‌رنگ و نمادهای ظاهری تیره دارد و قاب مشکی آینه‌های بغل، قاب تیره دور پنجره‌های جانبی و روکش پلاستیکی سیاه گلگیرها از مشخصه‌های آن محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در میتسوبیشی از چراغ‌های دو بخشی که یکی باریک و دیگری بزرگ است، استفاده شده که ترند این روزهای خودرو به شمار می‌رود. سقف آن با فرمی شناور، به یک اسپویلر ختم می‌شود، گلگیرها فرمی عضلانی دارند و چراغ‌های عقب نیز افقی طراحی شده‌اند.

طراحی داخلی: پانل ابزار توسان یک صفحه نمایش لمسی استاندارد ۱۰.۲۵ اینچی دارد. مدل‌های برتر توسان همچنین یک دسته ابزار تمام دیجیتال را ارائه می‌کنند. روی داشبورد دیگر دکمه‌ها و دستگیره‌های فیزیکی وجود ندارد و جای آن‌ها را کنترل‌های حساس لمسی گرفته است.

روی داشبورد اوتلندر یک صفحه نمایش مالتی مدیا و کنترل‌های تهویه مطبوع قرار گرفته؛ همه نسخه‌های آن به جز نسخه پایه ES، دارای یک صفحه نمایش لمسی ۹ اینچی هستند و ES هم، با صفحه نمایش ۸ اینچی ارائه می‌شود. سیستم مالتی مدیا و بسیاری از اجزای کابین با نیسان روگ به اشتراک گذاشته شده که دلیل آن مشارکت این خودروسازان است. 

اوتلندر از سال ۲۰۰۷ به صورت استاندارد با صندلی‌های هفت سرنشین عرضه شده است. صندلی‌های جلو راحت هستند و ردیف دوم می‌تواند سه بزرگسال را در خود جای دهد.

توسان قبلاً کراس اووری جمع و جور کوچک بود اما در نسل جدید تغییر کرد و بزرگ شد؛ این یعنی، اکنون فضای زیادی در صندلی های جلو و فضای پای کافی در ردیف دوم وجود دارد.

توسان با موتور ۴ سیلندر ۲.۵ لیتری ۱۸۷ اسب بخاری و گیربکس هشت سرعته اتوماتیک عرضه می‌شود؛ در حالی که اوتلندر دارای یک موتور ۲.۵ لیتری چهار سیلندر ۱۸۱ اسب بخاری و یک گیربکس اتوماتیک متغیر پیوسته است. هیوندای گاهی اوقات به‌طور ناگهانی دنده‌ها را پایین می‌آورد و در هنگام شتاب‌گیری نسبتاً ملایم، دور موتور بالا می‌رود. 

اوتلندر و توسان هر دو رتبه Top Safety Pick+ یعنی بالاترین رتبه قابل دریافت از موسسه بیمه ایمنی بزرگراه‌ها (IIHS) را کسب کردند.

اوتلندر نسبت به توسان برتری دارد؛ چرا که دارای چند ویژگی ایمنی استاندارد شامل نظارت بر نقاط کور، هشدار ترافیک و ترمز خودکار عقب است. چراغ‌های مدل پایه آن در آزمایش موسسه IIHS از توسان بهتر عمل کردند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت تولید خودرو میتسوبیشی هیوندای خودرو قیمت خودرو اخبار خودرو بازار خودرو خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت صفحه نمایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۹۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو

فرارو- پوکو X5 پرو که از یک سال قبل به‌عنوان یکی از خفن‌ترین میان‌رده‌های شیائومی در بازار حضور دارد، آرام‌آرام به آخر خط نزدیک می‌شود. تقریبا از نیمه زمستان پارسال پوکو X6 پرو در ویترین موبایل‌فروشی‌ها دیده می‌شود و حالا با فروکش کردن تب مرسوم گوشی‌های نوبرانه، اختلاف قیمت منطقی نسبت به پوکو X5 پرو پیدا کرده است. میان‌رده جدید شیائومی علاوه بر طراحی و نمایشگر بهتر نسبت به پوکو X5 پرو، از پردازنده قدرتمند‌تر و شارژدهی بیشتری برخوردار است و به‌همین خاطر رفتن خرید پوکو X5 پرو توصیه نمی‌شود.

مقایسه پوکو X5 پرو و پوکو X6 پرو؛ تفاوت طراحی

پوکو X5 پرو از نظر طراحی یک درجه پایین‌تر از پوکو X6 پرو دسته‌بندی می‌شود. علاوه بر ابعاد نسبتا کوچکتر پوکو X6 پرو درمقایسه با پوکو X5 پرو، حاشیه‌های کنار نمایشگر به‌شکل ملموسی کم شده و همین فاکتور به جذابیت و ریخت و قیافه میان‌رده جدید شیائومی کمک می‌کند.

پوکو X5 پروتقریبا یک سال قبل با نمایشگری با سهم ۸۶ درصدی از قاب رویی گوشی روانه بازار شد، اما چینی‌ها امسال پوکو X6 پرو را جوری طراحی کردند که این عدد به بیش از ۹۰ درصد می‌رسد و سروشکل قشنگ‌تری به گوشی می‌دهد. جدای این بحث، کوچکتر شدن ابعاد پوکو X6 دلیل دیگری بابت برتری آن درقیاس با پوکو X5 پرو تلقی می‌شود.

مقایسه پوکو X5 پرو و پوکو X6 پرو؛ تفاوت نمایشگر

پوکو X5 پرو با نمایشگر ۶.۶ اینچی از نوع AMOLED در دسترس طرفداران شیائومی قرار گرفت و امسال هم چینی‌ها از همین نوع نمایشگر برای پوکو X6 پرو استفاده کردند. با این تفاوت که پوکو X6 پرو یک سر و گردن از نسل قبلی خودش بهتر عمل می‌کند. تراکم ۳۹۵ppi نمایشگر پوکو X5 پرو نسبت به تراکم ۴۴۶ppi نمایشگر پوکو X6 پرو اولین دلیل برای فرار از میان‌رده قبلی است و عامل دوم را می‌توانیم با عدد و رقم و بدون بحث و جدل بررسی کنیم. جایی که حداکثر روشنایی نمایشگر پوکو X5 پرو حدود ۹۰۰ نیت تخمین زده می‌شود و این عدد برای پوکو X6 پرو تا هزار و ۸۰۰ نیت ارتقا پیدا می‌کند. کافی نیست؟

مقایسه پوکو X5 پرو و پوکو X6 پرو؛ تفاوت تراشه

پوکو X5 پرو درمقایسه با پوکو X6 پرو در بخش پردازنده متحمل شکست می‌شود. تراشه شش نانومتری اسنپدراگون ۷۷۸G درقیاس با تراشه چهار نانومتری مدیاتک دایمنسیتی ۸۳۰۰ اولترا حرفی برای گفتن ندارد و در همه آیتم‌ها سرافکنده از میدان رقابت کنار می‌رود.

پوکو X6 پرو در اجرای بازی‌ها سنگین لگ کمتری نسبت پوکو X5 پرو دارد و از نظر توانایی و کارایی حدود ۱۰ درصد بهتر از نسل قبلی خودش عمل می‌کند.

مقایسه پوکو X5 پرو و پوکو X6 پرو؛ تفاوت باتری

پوکو X5 پرو روی کاغذ در بخش باتری چیزی از پوکو X6 پرو کم ندارد، اما تفاوت تراشه‌ها حکم به برتری میان‌رده جدید شیائومی می‌دهد.

پوکو X5 پرو و پوکو X6 پرو هر دو از باتری پنج هزار میلی‌آمپرساعت استفاده می‌کنند، ولی تراشه مدیاتک دایمنسیتی باعث می‌شود میان‌رده جدید شیائومی شارژدهی بیشتری داشته باشد و در استفاده‌های روزمره چند ساعت دوام بیشتری داشته باشد. از یک طرف دیگر پوکو X6 پرو از شارژر ۶۷ وات و جذاب پوکو X5 پرو که ظرفیت باتری را در کمتر از ۴۵ دقیقه از صفر به ۱۰۰ درصد می‌رساند، پشتیبانی می‌کند و نگرانی برای خرید میان‌رده جدید شیائومی باقی نمی‌ماند.

مقایسه پوکو X5 پرو و پوکو X6 پرو در یک نگاه

مشخصات

پوکو X5 پرو

پوکو X6 پرو

ابعاد

162.9 در 76 در 7.9 میلیمتر

160.5 در 74.3 در 8.3 میلیمتر

وزن

181 گرم

186 گرم

سایز نمایشگر

6.6 اینچ

6.6 اینچ

نوع نمایشگر

AMOLED

AMOLED

دوربین اصلی

108 مگاپیکسل

64 مگاپیکسل

تراشه اصلی

اسنپدارگون 778G

مدیاتک دایمنسیتی 8300 اولترا

ظرفیت باتری

پنج هزار میلی‌آمپرساعت

پنج هزار میلی‌آمپرساعت

دیگر خبرها

  • این خودروی لوکس چینی به جنگ مرسدس‌بنز و ب‌ام‌و می‌رود /عکس
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش های مختلف
  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو
  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • قیمت پایین تلویزیون ۴K هواوی خبرساز شد/ عکس
  • آندرتیکر به مقایسه شان مایکلز و ای جی استایلز پرداخت/ اخبار WWE
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)
  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung