Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، چندی پیش اخباری مبتنی بر همکاری خودرویی دو کشور ایران و روسیه منتشر شد. در نشست‌هایی جداگانه، معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت با وزیر مسکن روسیه و وزیر تجارت در اتحادیه اقتصادی اوراسیا و مدیرعامل آوتاباس و وزیر سابق حمل و نقل روسیه دیدار و گفتوگو کرد. در این دیدارها در مورد تولید مشترک خودرو توافق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر صمت نیز چندی پیش در نشست خبری خود در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران گفت که قرار است ایران و روسیه به طور مشترک قطعات تندر ۹۰ را تولید کنند.

آسیب تحریم به صنعت خودرو روسیه

این در حالی است که صنعت خودروی روسیه پیشرفته نیست و تکنولوژی خودروها متعلق به چند دهه پیش است، البته باید به این نکته توجه کرد که روسیه در زمان شروع جنگ با اوکراین هدف تحریم‌های اتحادیه اروپا و آمریکا قرار گرفت. این تحریم‌ها صنعت این کشور و طبعاً صنعت خودروسازی آن را تحت تاثیر قرار داد.

این تحریم‌ها باعث شد صنعت خودروسازی روسیه دچار مشکلاتی، از جمله تامین قطعات خودرو شود.

حذف قطعات ایمنی خودرو از برخی محصولات روسی

مشکل تامین قطعات به جایی رسید که یکی از شرکت‌های خودروسازی این کشور به دلیل عدم توانایی در تامین قطعات ناشی از تحریم، ترمز ضدقفل و کیسه‌های ایمنی هوا را از محصولات خود حذف کرد. لادا همچنین اقدام به ساخت خودروهای لوآپشن نیز کرد.

خودروهای جدید لادا که حدود ۱۳ هزار دلار قیمت دارند، بدون امکانات امنیتی مانند ترمز ای‌بی‌اس، ایربگ سمت شاگرد هستند و بدون تهویه مناسب ارائه می‌شوند.

این خودرو ۹۰ اسب بخار قدرت و یک موتور ۴ سیلندری دارد که استانداردهای خودروهای اروپا را ندارد. در واقع خودرویی با این ویژگی‌ها استانداردهای سال ۱۹۹۶ را برآورده می‌کند که برای خودرویی که سال ۲۰۱۱ معرفی شد مقداری عجیب است.

به نظر می‌رسد از زمانی که تحریم‌ها علیه روسیه آغاز و خودروسازان بزرگ این کشور را ترک کردند، این مشکلات روسیه آغاز شد.

نجفی‌منش: روسیه کار خوبی کرد!

با توجه به شرایط تحریمی دو کشور و مشکلات موجود در تامین قطعات خودرو، ایران و روسیه به چه صورتی همکاری می‌کنند؟ آیا صنعت خودروسازی ایران نیز اقدام به حذف آپشن و قطعات ایمنی می‌کند؟

محمدرضا نجفی‌منش، رئیس انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه‌سازان مدعی شد: روسیه اقدامی منطقی و مناسب انجام داد. اگر ایران نیز چنین اقدامی کند، به صنعت کمک می‌شود. بسیاری از نوآوری‌هایی که در صنعت کشور رخ می‌دهد، به دلیل شرایط تحریمی و عدم دسترسی به آن، با اجبار عملی می‌شود. این اقدام به وابسته کردن صنعت خودروسازی و همچنین بروز مشکلات جدید می‌افزاید.

وی با اشاره به امکان همکاری ایران و روسیه افزود: اما همچنان مذاکراتی برای مشخص کردن نوع همکاری بین دو کشور انجام نشده است و مشخص نیست که آنها چه نوع همکاری در تولید خودرو خواهند داشت.

حذف قطعات ایمنی به خودروسازی ایران می‌رسد؟

انتقادات زیادی به کیفیت خودروهای داخلی وارد می‌شود. باز نشدن ایربگ و کیفیت بدنه خودروها از جمله انتقادات و گلایه‌هایی است که از طرف مردم، پلیس و مسئولان بر خودروسازان وارد شد. حال در این وضعیت، از همکاری خودرویی ایران و روسیه نیز سخن گفته می‌شود. آیا ممکن است حذف آپشن‌ها و قطعات ایمنی به خودروهای ایرانی هم برسد؟

یک کارشناس در رابطه با حذف آپشن خودروهای ایرانی گفت: این اقدام ابتدا بستگی به مذاکرات وین و رفع یا ابقا تحریم ها دارد. از طرفی دیگر، خودروهای ایرانی تولید انبوه کاملا بدون آپشن و با آپشن پایه هستند که امکان حذف هیچ نوع آپشنی از آن نیست. برای مثال، از تیبا رانا یا پژو پارس چه آپشنی قابل حذف هست؟

بابک صدرایی توضیح داد: آپشن‌های خودروهای روسی یا مونتاژی روسی که پیش از این گفته شد حذف می‌شود، تنوع بیشتر و کیفیت بهتری دارند.؛ اما این اقدام در رابطه با خودروهای ایرانی صدق نمی‌کند.؛ اما احتمال دارد حذف آپشن خودروهای ایرانی به ایربگ و سیستم‌های ABS محدود شود.

گفتنی است؛ در صورت تحقق چنین احتمالی، ممکن است کیفیت و امنیت خودروهای ایرانی بیش از پیش کاهش یابد. در این صورت تکرار حوادثی چون تصادف مرگبار زنجیره‌ای در جاده بهبهان-رامهرمز و باز نشدن ایربگ هیچ‌یک از خودروها، دور از انتظار نیست.

منبع: تجارت نیوز

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: همکاری خودرویی ایران و روسیه روابط تجاری ایران و روسیه خودروهای ایرانی صنعت خودروسازی ایران و روسیه تامین قطعات قطعات ایمنی صنعت خودرو تحریم ها حذف آپشن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۹۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، محمد اله‌یاری مدیرعامل بنیاد رودکی به همراه امیرعباس ستایشگر معاون آفرینش‌های فرهنگی هنری و اردوان جعفریان مشاور امور بین‌الملل این بنیاد دوشنبه دهم اردیبهشت ماه با لیلیا ووتینوا دبیر اول و رایزن فرهنگی و ایوان ریازانوف وابسته فرهنگی سفارت روسیه در ایران پیرامون گسترش فعالیت‌های فرهنگی هنری با محوریت بنیاد رودکی دیدار و گفت‌وگو کردند.

در ابتدای این دیدار محمد اله‌یاری فومنی ضمن خوش‌آمدگویی، با برشمردن ظرفیت‌های هنری کشور روسیه، به توانمندی‌های بنیاد رودکی اشاره کرد و گفت: این مجموعه با توجه به جایگاه فرهنگی هنری خود در کشور و با توجه به دارا بودن زیرساخت‌ها، تالارهای مختلف و برج آزادی، می‌تواند محل مناسبی جهت تبادلات فرهنگی هنری بین ۲ کشور باشد.

مدیرعامل بنیاد رودکی به تجربیات برگزاری برنامه‌های بین‌المللی مشترک با روسیه از جمله حضور ارکستر سمفونیک در جام جهانی ۲۰۱۸، اجرای ارکستر ملی در هفته فرهنگی ایران در روسیه اشاره کرد و توضیح داد: باتوجه به ظرفیت‌های بسیار در حوزه‌های مختلف موسیقایی و هنری در ایران و روسیه، با ایجاد پل ارتباطی و معرفی بنیادهای فرهنگی هنری این کشور که در نوع فعالیت، با بنیاد رودکی همسو هستند می‌توان قدم‌های مهمی را در عرصه توسعه دیپلماسی فرهنگی و برقراری بیشتر تعاملات فرهنگی هنری برداشت.

لیلیا ووتینوا رایزن فرهنگی روسیه نیز با استقبال از این دیدار و ابراز خرسندی از ظرفیت‌های بنیاد رودکی ضمن تشکر از رویکرد این بنیاد و اعلام آمادگی خویش برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف هنری و ابراز تمایل برگزاری برنامه‌های مشترک، از بررسی و ایجاد راهکارهای گسترش همکاری‌ها در قالب امضای تفاهم نامه‌ها و اجرایی شدن آن خبر داد و افزود که تلاش خود را خواهد کرد که ارگان‌های هنری این کشور به جهت همکاری و تبادلات فرهنگی هنری ۲ طرفه اقدام کنند.

ایجاد ارتباط و تبادل فرهنگی با بنیادهای هنری روسیه، حضور گروه‌های طرفین در جشنواره‌های معتبر ایران و روسیه، امکان اجرای برنامه برای ارکسترهای سمفونی ۲ طرف، برگزاری نمایشگاه‌های مختلف هنری در عرصه تجسمی و دعوت از رهبران مهمان برای ارکستر سمفونیک تهران و برگزاری هفته‌های مشترک فرهنگی از دیگر پیشنهادهای اله‌یاری به رایزن فرهنگی روسیه بود.

کد خبر 6092908 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • آمادگی کانون سردفتران ایران برای همکاری با روسیه
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • آیین نامه خودروهای کارکرده هنوز در دولت است
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • گزارش جالب دویچه‌وله؛ روش های دور زدن تحریم ها ازسوی ایران و روسیه | چین در ظاهر هیچ نفتی از ایران وارد نمی‌کند؛ در عوض...
  • دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی