Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشریه ساختار نانویی در شیمی JNSC با ضریب اثربخشی (Impact Factor) IF=۸ برای سومین سال پیاپی موفق به کسب بالاترین ضریب اثربخشی در بین نشریات ایرانی شد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایران اکونومیست، پایگاه اطلاعاتی علمی (WOS) Web of Science، همه ساله گزارش استنادی نشریات (Journal Citation Reports) را منتشر می‌کند، در ۳۰ ژوئن سال جاری، JCR۲۰۲۲ منتشر شد که بر این اساس، ساختارنانو در شیمی Journal of Nanostructure in Chemistry با ضریب اثربخشی (Impact Factor) IF=۸ برای سومین سال پیاپی موفق به کسب بالاترین IF در بین نشریات ایرانی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۵۶ نشریه از ایران در JCR۲۰۲۲ گزارش شده‌اند که در این فهرست تنها ۴۱ نشریه دارای ضریب اثربخشی (IF) هستند.

Journal of Nanostructure in Chemistry (JNSC) وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس است و به مدیر مسئولی دکتر امید مرادی، نتایج پژوهش‌های فناوری نانو در شیمی، زیست‌شناسی، بیوتکنولوژی، علم مواد، فیزیک و مهندسی را منتشر می‌کند. این نشریه در سه حوزه موضوعی WOS  از قبیل Chemistry, Multidisciplinary،  Materials Science, Multidisciplinary و Nanoscience and Nanotechnology قرار دارد.

براساس آیین‌نامه حمایت از انتشار مقاله در نشریات منتخب ستاد فناوری نانو، به نویسندگان مقالات فناوری نانوی چاپ شده در مجله JNSC در صورت تأیید در کمیته علمی ستاد نانو، مبلغ ۲۵ میلیون ریال حمایت تشویقی تعلق می‌گیرد.

بر اساس JCR۲۰۲۲، پس از JNSC، International Journal of Health Policy and Management وابسته به دانشگاه علوم پزشکی کرمان با ضریب اثربخشی۴٫۹۶۷، DARU Journal of Pharmaceutical Sciences وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران با ضریب اثربخشی ۴٫۰۸۸ و نشریه BioImpacts وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تبریز با ضریب اثربخشی ۳٫۷۸۳، به ترتیب رتبه‌های دوم تا چهارم را دارا هستند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: ستاد توسعه فناوری نانو ، فناوری نانو ، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ستاد توسعه فناوری نانو فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری وابسته به دانشگاه ضریب اثربخشی فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۱۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۱۵۰ سارق و مالخر

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمدرضا اکبری اظهار داشت: بیش از ۵۰ درصد از سرقت‌های مغازه در مراکز استان‌ها و کلان شهرها اتفاق می‌افتد که معمولاً سرقت‌ها توسط سارقان حرفه‌ای صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اولین مرحله از طرح مبارزه با سارقان مغازه در استان‌های سراسر کشور که سه روز متوالی در هفته اول اردیبهشت ماه سال جاری به مرحله اجرا درآمد، افزود: با تلاش و هماهنگی انجام شده کارآگاهان در این راستا تعداد ۳۱ نفر مالخر و ۱۲۱ سارق را دستگیر کردند.

رئیس مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا با اشاره به اینکه در این طرح بیش از ۱۵۰ فقره سرقت نیز کشف شد، تصریح کرد: سرقت از مغازه به جهت داشتن برخی ویژگی‌ها و وجود اموال باارزش و گران قیمت و سهولت در سرقت نسبت به دیگر سرقت‌های مشابه همواره در کانون توجه سارقان بود است.

وی خاطرنشان کرد: از جمله تأثیرگذارترین عوامل در گرایش و رویکرد به سرقت مغازه؛ کم توجهی مال باختگان به نکات ایمنی همانند دزد گیر و آژیر خطر، وجود نقص در درب‌ها و قفل درب‌ها، پایین بودن ضریب ایمنی، وجود خلاءهای قانونی در برخورد با سرقت، پایین بودن هزینه ارتکاب جرم و … است.

سرهنگ اکبری با بیان اینکه افزایش ضریب ایمنی مغازه در کاهش وقوع سرقت ارتباط مستقیمی دارد، ضمن توصیه به صاحبان مغازه تصریح کرد: استفاده از تجهیزات ایمنی مناسب مانند دوربین‌های مداربسته، دستگاه‌های هشدار دهنده و … می‌تواند سارقان را در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام بگذارد.

وی با اشاره به اینکه کارآگاهان پلیس آگاهی در برخورد با سارقان قاطعانه وارد عمل می‌شوند، از شهروندان خواست در صورت هرگونه موارد مشکوک بلافاصله با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس بگیرند.

کد خبر 6095058

دیگر خبرها

  • «آوار خانه‌ها» در غزه کارایی رادارهای پیشرفته اشغالگران را مختل کرده است
  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • لاستیک نانویی بسیار سبک به بازار آمد
  • دستگیری ۱۵۰ سارق و مالخر
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • ادعای حامیان رژیم اسرائیل: جورج سوروس پول اعتراضات دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا را می‌دهد!
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه