Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمدحسین موسی‌پور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، صبح امروز (سه شنبه) در نشست هماهنگی و هم‌اندیشی برنامه‌های دهه امامت و ولایت که در سازمان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، گفت: این اعیاد غدیر و قربان، ایام ویژه‌ای است. پیامبر نیز این ایام را بسیار پر فیض خوانده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قصد تصدی‌گری فعالیت‌های فرهنگی را ندارد. همانطور که در حکم رهبر معظم انقلاب آمده است، شورای هماهنگی وظیفه سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی مناسبت‌های دینی، مذهبی، انقلابی و فرهنگی را برعهده دارد. این شورا، مسئول ایجاد هماهنگی برای برگزاری مراسم‌های دینی، مذهبی و انقلابی است و این فرصت مغتنمی برای فعالیت‌های فرهنگی به شمار می‌رود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی عنوان کرد: دهه ولایت و عید غدیر در کشور ما مغفول مانده است. غدیر، ریشه، اصالت و هویت ماست. هیچ روزی مانند این روز در تاریخ بشریت نیست. کلام امام صادق (ع) است که غدیر، افضل ایام است. غدیر و نظام ولایی را متأسفانه نتوانستیم در جامعه تبیین کنیم. استمرار غدیر بسیار مهم است. نهادهای مردمی و گروه‌های هنری و فرهنگی باید برای این قضیه بسیج شوند.

موسی‌پور با بیان اینکه تبیین غدیر و ابعاد و فضائل آن بسیار اهمیت دارد، گفت: نمی‌خواهم همه اقدامات صورت گرفته را زیر سوال ببرم چراکه اتفاقات خوبی هم رخ داده است. آثار ارزشمندی نگاشته شده است. اما غدیر و ضرورت تبیین آن در حکومت ولایی جایگاه ویژه‌ای دارد. ما باید به نهادهای حاکمیتی و فرهنگی پاسخگو باشیم. جامعه غدیری باید بیشتر به غدیر توجه کند.

وی با بیان اینکه امسال متأسفانه شورای هماهنگی با تأخیر وارد این عرصه شد، اظهار کرد: البته دستگاه‌ها، فعالیت‌های خود را شروع کرده‌اند. بنیاد غدیر خدمات خوبی را ارائه داده است، حجت‌الاسلام صدیقی نیز در این زمینه بسیار زحمت می‌کشند.

بنیاد بین‌المللی غدیر باید فعالیت مدام داشته باشد

همچنین حجت‌الاسلام سید رضا تقوی نماینده مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: غدیر در حقیقت مجمع فضائل است. همه آنچه که در اسلام است را در غدیر می‌بینیم. در قرآن نیز شاهد اهمیت غدیر هستیم.

وی بیان کرد: ما هنوز اتفاقات غدیر را به خوبی تبیین نکرده‌ایم. در غدیر پیام‌های مختلفی وجود دارد و باید بدانیم که کدام پیام را می‌خواهیم برجسته کنیم. باید با توجه به نیاز زمان و جامعه، پیامی را برداشت کنیم. به عنوان مثال، شایسته سالاری، پیامبر اکرم با انتخاب حضرت علی (ع)، یک شایسته سالاری را معرفی کرد. مثلاً تداوم یک نهضت و انقلاب از دیگر پیام‌های غدیر است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باید درباره جهاد و خطبه‌های غدیر برای مردم روشنگری شود. باید بررسی کنیم که پیامبر (ص) از چه روش‌ها و کلماتی برای غدیر استفاده کرده‌اند. آیا بحث ما فقط باید جشن و شیرینی و سرود باشد؟ کار تربیتی اگر تداوم نداشته باشد، در ذهن‌ها جا نمی‌افتد. غدیر، فصلی نیست.

تقوی با اشاره به اینکه وجود دهه امامت و ولایت برای تقویت کارهای فرهنگی و حکومتی است. گفت: تبلیغات بسیاری را باید در سایه غدیر تداوم ببخشیم و ضروری است در طول سال برنامه‌ریزی درستی انجام دهیم. بنیاد بین‌المللی غدیر و شورای هماهنگی باید مدام فعال باشد تا از این دهه، نتیجه یک سال را بگیریم. غدیر باید محور باشد.

کد خبر 5530990 زينب رجائی

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی حجت الاسلام صدیقی حسین امیرعبداللهیان مجلس شورای اسلامی علی بهادری جهرمی حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی جمهوری اسلامی ایران ارتش جمهوری اسلامی ایران هیئت دولت ایالات متحده امریکا وزارت امور خارجه ایران حسین امیر عبداللهیان هرمزگان دولت سیزدهم سیدابراهیم رئیسی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۱۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شد

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور، گفت: تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شد و هر آنچه مانع حضور مردم در صحنه‌های انقلاب شود، خیانت است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام محمدحسین موسی‌پور بعد از ظهر امروز در شورای اداری استان کرمان که با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان و استاندار در سالن شهید مرتضوی استانداری کرمان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان به‌ویژه شهید سپهبد قاسم سلیمانی و 17 هزار شهید ترور کشور، اظهار داشت: راهبرد حضرت امام خمینی (ره) در مبارزه علیه رژیم منحوس پهلوی راهبرد آگاهی‌بخشی، بصیرت‌دهی و بسیج توده‌های مردمی بوده است.

وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) قدرت نرم را جلوه داد و این ابزار را برای مبارزه با رژیمی که توسط همه قدرت‌ها حمایت می‌شد به کار گرفت، گفت: امام راحل هیچوقت به مبارزه مسلحانه اعتقادی نداشت و گفتمان انقلاب مبنی بر حضور مردم در صحنه‌های مختلف باعث پیروزی و تثبیت و ماندگاری انقلاب اسلامی شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) در سال 59 نهادی را برای همین کار تشکیل دادند، افزود: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) با حضور چهره‌های مهم و برجسته نظام از جمله آیت‌الله شهید بهشتی و آیت‌الله شهید مطهری تشکیل شد.

وی با بیان اینکه وظیفه شورای هماهنگی تبلیغات ا‌سلامی پنج ماموریت است که در مصوبه هیئت دولت آمده و به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است، ادامه داد: از وظایف شورا، ساماندهی و نظارت بر برنامه‌های سیاسی، ملی، انقلابی و مردمی است.

موسی‌پور با اشاره به اینکه تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شده است، گفت: فتنه پیچیده سال 1401 با حضور مردم در هم کوبیده شد و مردم بودند که با نظام همراهی کرده و از آن حمایت کردند.

وی با بیان اینکه میلیون‌ها نفر مردم در قالب اجتماعات، تظاهرات و راهپیمایی‌ها به میدان آمدند و این اغتشاشات را محکوم کردند، افزود: دشمن احساس می‌کرد نظام اسلامی پشتوانه مردمی خود را از دست داده است اما مردم دشمن را ناامید کردند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه مردم ما در راهپیمایی اخیر روز قدس هم حماسه آفریدند، اظهار داشت: امسال در 2 هزار و 976 نقطه در ایران راهپیمایی روز قدس برگزار شد و با افزایش حدود 70 درصدی حضور مردم روبه‌رو بودیم.

وی با بیان اینکه هر آنچه که باعث حضور مردم در صحنه‌های انقلاب شود، عبادت است و هر آنچه که مانع شود، خیانت بزرگی است گفت: دشمن تمام تلاش خود را به کار گرفته تا با دروغ، فریب و سیاه‌نمایی و بزرگ‌نمایی کردن مشکلات سرمایه اجتماعی نظام را که مردم هستند، بگیرد.

موسی‌پور با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری امسال در انتخاب شعار سال نیز بر حضور مردم تاکید داشتند و فرمودند جهش تولید با مشارکت مردم، افزود: باید اقتصاد مریض نفتی و دولتی را درمان کرد و این درمان جز با مشارکت مردم ممکن نیست.

وی با بیان اینکه سرمایه‌های راکد زیادی در بین مردم است که اگر وارد چرخه تولید شود یک انقلاب اقتصادی در کشور ایجاد خواهد شد، ادامه داد: امسال وظیفه همه مسئولان است که اطمینان‌سازی کنند تا مردم وارد عرصه اقتصادی و تولید شوند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه یکی از مشکلات در حوزه اقتصادی بحث اتلاف انرژی است و می‌توان با صرفه‌جویی کمبودها را جبران کرد، گفت: باید جامعه را آگاهی داد، چرا که بهره‌وری در اقتصاد کشور اهمیت زیادی دارد که باید به آن اهمیت داد.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • عزت نظام اسلامی مدیون ایثارگری‌های شهدا وخانواده‌های معظم آنان
  • کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جریان‌سازی فرهنگی است
  • قرار نیست مسئولیت استانداری کرمان را بپذیرم/ حضور در شورای هماهنگی را ترجیح می‌دهم
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • رقابت ۱۲ هزار و ۷۷۸ دانش‌آموز کرمانی در ماراتُن کنکور
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شد
  • بیش از ۴۰ راهپیمایی حمایت از مردم غزه در کرمان برگزار شد
  • توجه به نسل جوان اولویت تمام برنامه‌های تبلیغات اسلامی باشد
  • مبارزه با مواد مخدر؛ یک تکلیف عمومی در جمهوری اسلامی است