Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین قدیمی گفت: به منظور عملیاتی کردن مصوبه هیئت وزیران مبنی بر تأمین حداقل ۲۰ درصد برق مصرفی وزارتخانه ها، موسسات، شرکت‌های دولتی و نهاد‌های عمومی غیردولتی از انرژی‌های تجدید پذیر، لازم است کلیه دستگاه‌های اجرایی استان به این سمت گام بر دارند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اردبیل گفت: انرژی خورشیدی به عنوان جایگزینی مطمئن برای سوخت‌های فسیلی مورد توجه جهانی قرار گرفته و ایران نیز با توجه به شرایط خاص آب و هوایی یکی از مناطق مستعد از نظر استفاده از انرژی خورشیدی برای تولید برق به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدیمی گفت: در راستای رعایت اصل صرفه جویی، مشارکت جهت تأمین برق مطمئن، کاهش تلفات شبکه و پیک سایی مصرف انرژی در ساعات اوج بار در روز و با توجه به وضعیت کم آبی در کشور و آلودگی زیست محیطی، استفاده از انرژی خورشیدی برای تولید برق باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

او می‌گوید: در استان اردبیل در ۱۳ دستگاه اجرایی و در مجموع ۲۸ ساختمان اداری پنل خورشیدی با ظرفیت ۲۰۲.۲ کیلووات نصب شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اردبیل گفت: مدیریت امور انتقال نیروی برق استان، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شرکت شهرک‌های صنعتی، اداره کل فنی و حرفه‌ای، ستاد سازمان جهاد کشاورزی، ساختمان شیرخوارگاه بهزیستی اردبیل، پاسگاه مرزی استان، شرکت گاز استان اردبیل (میدان ارتش) اداره کل امور عشایر، اداره کل آموزش و پرورش، سازمان برنامه و بودجه از جمله دستگاه‌های اجرایی هستند که اقدام به نصب پنل خورشیدی در ساختمان اداری کرده اند.

قدیمی گفت: نیروگاه‌های تجدیدپذیر در ادارات دولتی به شکل تولید در محل مصرف قابل احداث است و نه تنها می‌تواند بخش قابل توجهی از برق مورد نیاز خود را به خصوص در زمان پیک ظهر در تابستان تامین کند، بلکه جهت حفظ انرژی‌های فسیلی برای آیندگان و ذخیره منابع ملی را محقق کند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ادارات دولتی مصرف برق انرژی خورشیدی تامین برق استان اردبیل اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۱۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی در ۱۶ مدرسه کشور در دست اجرا است که از این تعداد، هفت نیروگاه در استان‌های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت هم‌زمان به بهره‌برداری رسیدند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با حضور در دبیرستان خیرساز زیرک پردیسان قم که مجهز به این فناوری شده است، گفت: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد درآمد پایدار و صرفه‌جویی در هزینه‌های مدارس، سبب افزایش خودآگاهی و تربیت اقتصادی دانش‌آموزان در راستای استفاده از انرژی‌های پاک می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در برنامه هفتم توسعه کشور، اختیار کسب درآمد اختصاصی برای همه مدارس از مسیر‌هایی مانند تولید انرژی پاک توسط سلول‌های خورشیدی یا تعبیه فضای تجاری در نظر گرفته شده تا هر مدرسه بتواند اقتصاد خود را پیش ببرد.

حمیدرضا خان محمدی یادآور شد: دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است و در یک برنامه کوتاه‌مدت با همکاری دستگاه‌های متولی، ۲۰ هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند.

وی با ذکر اینکه در حال حاضر ۵۶ طرح نیروگاه خورشیدی در سطح کشور در حال اجراست، گفت: تاکنون نیروگاه‌های خورشیدی ۱۱ مدرسه در استان قم با ظرفیت ۲۲۰ کیلووات به مرحله اجرا رسیده‌اند که از این تعداد نیروگاه‌های پنج مدرسه با مجموع ظرفیت مجموع ۱۰۰ کیلووات به شبکه سراسری برق متصل شده‌اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: برای تولید انرژی از سلول‌های خورشیدی و استفاده از فضای مدارس در این امر، با خیرین و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی وارد مذاکره شده‌ایم تا این موضوع در همه مدارس جدیدالاحداث محقق شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: با تولید هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی ۵۶۰ گرم از انتشار گاز دی اکسید کربن جلوگیری و سبب صرفه جویی ۰.۲۷ مترمکعب مصرف گاز طبیعی و ۰.۲۲ لیتر مصرف آب می‌شود.

هم‌زمان با بهره‌برداری از این نیروگاه، آیین افتتاح مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در پردیسان قم برگزار شد. این مدرسه در زمینی به مساحت پنج هزار و ۲۳ مترمربع و با زیربنای سه هزار و ۱۵۹ مترمربع در سه طبقه و بر اساس آخرین استاندارد‌های روز ساخته شده و دارای ۱۸ کلاس درس و مجهز به سه سامانه ۲۰ کیلوواتی تولید برق از انرژی پاک خورشیدی است.

دیگر خبرها

  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات
  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور