Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برخی داستانهای شاهنامه این ظرفیت را دارند که دستمایه ساخت بزرگترین بازی‌های یارانه‌ای دنیا باشند گفت: خلق این اساطیر و ثبت آنها و از داستان به شعر تبدیل کردنشان کار بسیار سختی بوده است اما فردوسی تلاش بسیاری کرده و این کار را انجام داده و به همین خاطر لقب حکیم به او داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، یوسف نوری در آیین پایانی چهارمین جشنواره ملی فردوسی که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد با بیان اینکه ابوالقاسم فردوسی را حکیم می دانیم گفت: سواد اسمی، مفهومی، عملکردی و سواد چندبعدی به عنوان سطوح سواد در دنیا مطرح هستند، فردوسی، فردی بود که ۳۰ سال را طی کرد و به سواد چندبعدی رسید و ما او را حکیم می دانیم. 


وی افزود: گاهی یک اثر ماندگار جامعه ای را از بُعدی تغییر می‌دهد و این تغییر در جامعه توسط فردوسی در بُعدی از فرهنگ به نام " زبان" ایجاد شد. زبان، به عنوان یکی از ابعاد مهم هویت ملی مطرح است. زمانی حافظ خوانی، سعدی خوانی و فردوسی خوانی در جامعه ما رواج داشت که اکنون هم در دوره ابتدایی در برخی استان‌ها سعی می‌کنیم دوباره این امکان را فراهم کنیم.


وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برخی داستان‌های شاهنامه این ظرفیت را دارند که دستمایه ساخت بزرگترین بازی‌های یارانه‌ای دنیا باشند گفت: خلق این اساطیر و ثبت آنها و از داستان به شعر تبدیل کردنشان کار بسیار سختی بوده است اما فردوسی تلاش بسیاری کرده و این کار را انجام داده و به همین خاطر لقب حکیم به او داده شده است. 


نوری با اشاره به برگزاری جشنواره ملی فردوسی عنوان کرد: جاداشت تلاش کنیم قوه تخیل دانش آموزان را تقویت کنیم. چنین برنامه ها و اقداماتی کمک می‌کند تا بتوانیم زبان فارسی را به عنوان زبان مرجع به دنیا بشناسانیم. باید تلاش کنیم معارف انقلاب اسلامی را از طریق زبان و ادبیات فارسی به دنیا منتقل کنیم که البته تا کنون در این زمینه اتفاقاتی انجام شده است. 


ادامه دارد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: یوسف نوری مدارس سمپاد جشنواره فردوسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۲۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران با تلاش معلمین و استادان به قطب علمی منطقه تبدیل شده است

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، متن پیام آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیرحوزه های علمیه کشور به مناسبت گرامیداشت روز معلم بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

پیامبر صلی الله علیه وآله و سلم: «أجوَدُکُم مِن بَعدِی رَجُلٌ عَلِمَ عِلما فنَشَرَ عِلمَهُ» (میزان الحکمه، ح ۱۳۸۲۵)

بخشنده‌ترین شما پس از من کسی است که دانشی بیاموزد، آن گاه دانش خود را نشر دهد.

تعلیم و تربیت از شئون الهی است و نخستین معلم بشریت خداوند حکیم می‌باشد که با نور علم و حکمت قلوب پیامبران و برگزیدگان خود را روشن ساخت تا چراغ هدایت بشریت شوند و بدین وسیله آنها را از همه تاریکی‌های جهل و کفر و ظلم و فساد و تفرقه خارج کرده و به نور هدایت و وحدت برساند؛ «کِتابٌ أَنْزَلْناهُ إِلَیْکَ لِتُخْرِجَ النَّاسَ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَی النُّور …» (ابراهیم/۱).

برخی افراد خوش اقبال نیز با پذیرش این مسئولیت، نام خویش را در این گروه و در قالب واژه مقدس «معلم» و «استاد» ثبت کرده تا ایمان و همه خوبی‌ها را بر لوح جان و ضمیرهای پاک حک کنند و ندای فطرت را در اعماق وجود انسان‌ها طنین انداز نمایند. در همین راستا شهادت اسوه اساتید در زمان معاصر یعنی آیت الله مطهری رضوان الله علیه یادآور عظمت کار معلمین و اساتید و بزرگداشت مقام شامخ معلمی است.

اکنون جمهوری اسلامی ایران با تلاش و مجاهدت و تدریس و تحقیق استادان و معلمین دانشگاه و آموزش و پرورش به یکی از قطب‌های علمی و فناوری در منطقه تبدیل شده و هر روز شاهد یک حرکت علمی و فناورانه و موفقیت بزرگ هستیم و میهن اسلامی در سایه سار عنایات خداوند متعال و هدایت‌های مقام معظم رهبری حفظه‌الله و کوشش‌های ارزنده معلمان و استادان معزز در شاخص‌های رشد علم و فناوری رتبه‌های بالای جهانی را احراز کرده است و آینده‌ای روشن و نورانی را نوید می‌دهد.

استادان و مدرسان و محققان ارجمند حوزه‌های علمیه نیز در کنار خیل عظیم استادان و معلمان دانشگاه و آموزش و پرورش و با هدایت مراجع عظام تقلید حفظهم الله، سرمایه‌های گرانقدری‌اند که با دانش و بینش، معرفت و بصیرت، پارسایی و شکیبایی، زهد و نصح، مناعت و قناعت و عشق و اخلاص خود به تربیت طلاب و فضلای حوزه‌ها می‌پردازند و با تربیت شاگردان شایسته به تعالی فکر و فرهنگ و دین و اخلاق در ایران و سراسر جهان یاری می‌رسانند و همه وامدار استادان و معلمان عزیز و فداکاریم و سپاسگزار کوشش‌های والای آنان.

از خدای منان توفیقات روزافزون همه اساتید و معلمان دلسوز را خواستاریم.

علیرضا اعرافی
مدیرحوزه های علمیه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • منیژه ، زنی که آفتاب تن برهنه اش را ندیده است / از محو شبانه نقاشی شاهنامه تا توسل به فردوسی برای حجاب!
  • علم‌الهدی: حجاب متعلق به فرهنگ ایران است؛ در شاهنامه، فردوسی از قول منیژه نقل می‌کند «منیژه منم، دخت افراسیاب، برهنه ندیده تنم آفتاب»
  • شعرخوانی علم الهدی درباره حجاب: در شاهنامه، فردوسی به نقل از منیژه می گوید: منیژه منم، دخت افراسیاب، برهنه ندیده تنم آفتاب
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟
  • گسترش فرهنگ ایران زمین در پیوستگی ملی
  • ایران با تلاش معلمین و استادان به قطب علمی منطقه تبدیل شده است
  • ویدیو/ خاطره‌بازی با معلم‌ها؛ داستان شیرین‌ترین کتک دنیا
  • رونمایی از ترجمه کتاب جنبش علوی، هجرت رضوی به زبان پشتو
  • مسوولان در نشر و چاپ کتاب نویسندگان را حمایت کنند
  • شخصیت‌های ماندگار در دنیای انیمیشن‌های نوستالژیک