Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اقتصادی وزارت اطلاعات در جمع اعضای اتاق بازرگانی ارومیه: در شرایط جنگ اقتصادی به جای فشار مضاعف به تجار و اصناف؛ شایسته است از فرار مالیاتی جلوگیری و پایه های مالیاتی و مؤدیان مالیاتی جدید شناسایی شوند.

 

به گزارش خبرگزاری برنا از آذربایجان غربی ،معاون اقتصادی وزارت اطلاعات در دیدار با اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه ضمن اشاره به سیاست های مالیاتی دولت عنوان کرد: باید در قانون جدید از فرارهای مالیاتی جلوگیری شده و شناسایی مودیان مالیاتی جدید در دستور کار قرار بگیرد تا فشار مضاعفی به تولیدکنندگان،تجار و اصناف خوش نام وارد نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اقتصادی واجا ضمن ابراز خرسندی از حضور در بین تجار و فعالین اقتصادی استان آذربایجان غربی، آن ها را سربازان خط مقدم حوزه اقتصاد و تولید نامیده و افزود : گزارشات معاونت اقتصادی وزارت اطلاعات به سران سه قوه ارسال میگردد و قطعا نظرات فعالان اقتصادی در تهیه گزارشات صحیح بسیار مهم و موثر خواهد بود.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص لزوم فراهم نمودن بستر مناسب برای فعالین اقتصادی بویژه تولید کنندگان، اضافه کرد : فضای اقتصادی برای فعالین این حوزه باید تسهیل گردد ولی متاسفانه شرایط تحریمی، بروکراسی مزمن ، برخی سیاست های نادرست و شرایط حاصل از درگیری های منطقه ای سربازان اقتصادی کشور را با مشکل مواجه نموده و سرمایه ها و نقدینگی لازم بسمت بخش های مولد هدایت نشده است.

معاون اقتصادی وزارت اطلاعات با اشاره به موضوع بازگشت ارز حاصل از صادرات گفت : این بحث چندجانبه بوده و در جلسات اقتصادی دولت همیشه مطرح گردیده لیکن با توجه به دغدغه های مطرح شده در این جلسه؛ به نظر می رسد باید موارد جدید نیز مورد بررسی دقیقتر قرار گیرد .

این مقام مسئول با هشدار در خصوص تبعات منفی عدم سوق نقدینگی به سمت تولید عنوان کرد: افزایش نقدینگی بی ارتباط با تولید در گذشته اتفاق افتاده است که یکی از دلایل اصلی آن عدول بانک های خصوصی از سیاست های بانک مرکزی و روی آوردن به بنگاه داری و فعالیت های سفته بازی و .... است.

وی همچنین با اشاره به موضوع مذاکرات برجامی گفت : هدف اصلی از این مذاکرات رفع تحریم های ظالمانه و بازگشایی های اقتصادی و جذب سرمایه گذار خارجی میباشد.

در ابتدای این دیدار نیز تعدادی از فعالین اقتصادی ضمن قدردانی از حمایت دستگاه اطلاعاتی و امنیتی از فعالین اقتصادی، در فضایی صمیمی و صریح دغدغه ها و مشکلات خود را بیان کردند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون وزیر وزارت اطلاعات اتاق بازرگانی آذربایجان غربی اتاق بازرگانی ارومیه واجا معاون وزیر اطلاعات معاون اقتصادی وزارت اطلاعات فعالین اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۲۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور گفت: طی دو سال گذشته نیز ۲۹ مجوز به‌منظور تاسیس موزه خصوصی صادر شده و ۷۴ موزه خصوصی تمدید مجوز شدند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی دارابی؛ نشست قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور اظهار کرد: ما قدردان کار بزرگ مجموعه‌دارها در حفاظت و حراست از فرهنگ، میراث و هویت کشور هستیم.

او افزود: هیچ دولت و حاکمیتی بدون مردم معنا پیدا نمی‌کند، هویت و حیات میراث‌فرهنگی وابسته به مردم است. نقش دولت‌، تسهیلگری، حمایت‌ و نظارت است و نباید در امور مربوط به تصدی‌گری ورود کند.

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور، موزه‌ها را تابلوی راهنمایی برای جامعه امروز عنوان کرد و افزود: کاردکرد موزه‌ها صرفاً جمع‌آوری و ارائه گنجینه‌ها نیست بلکه علاوه بر نگاهداری از تاریخ خوانش و راه حلی برای امروز و فردای جامعه محسوب می‌شوند و در دیپلماسی فرهنگی نقشی موثر دارند.

تشکیل کارگروهی به‌منظور احصاء و پیگیری موضوعات مطرح شده در جلسه، اختصاص مکانی به عنوان دفتر انجمن مجموعه‌دارها، برگزاری نشست سالانه و تجلیل از برترین‌ مجموعه‌دارهای کشور، معرفی مجموعه‌ها و مشارکت در تهیه بانک اطلاعاتی، از دیگر نکات مطرح شده از سوی معاون میراث‌فرهنگی بود.

دوره تخصصی "داوری مهر اصالت ملی" برگزار می‌شود

او همچنین مجموعه‌دارها را گنجینه‌ای از تجربه، دانش عشق، انگیزه و اراده دانست و افزود: از آنجا که آموزش پایه توسعه است، برگزاری کارگاه‌های آموزشی از سوی مجموعه‌دارها ضرورت دارد. 

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی همچنین به شعار «هر شهر یک موزه» برای تحقق اشاره کرد و جانمایی مکان‌ موزه‌ها را در شهرهای مختلف مورد تاکید قرار داد.

دارابی، اقتصاد میراث‌فرهنگی را موضوعی مورد غفلت واقع شده عنوان و به ضرورت تدوین تقویم رویدادهای میراث‌فرهنگی اشاره کرد.

او با بیان اینکه در حال حاضر سند ملی میراث‌فرهنگی و سند ملی موزه‌داری کشور با مشارکت بخش خصوصی در حال تدوین است از مجموعه‌دارها خواست در این راستا نظرهای خود را مطرح کنند و مشارکت داشته باشند.

صدور 64 مجوز مجموعه‌داری در دولت سیزدهم

هادی میرزایی؛ مدیرکل موزه‌ها با اشاره به برگزاری این جلسه به‌منظور توسعه همکاری و ایجاد زمینه‌ای برای شناسایی اشیاء تاریخی در اختیار افراد و ترغیب فعالیت به شکل قانونی ادامه داد: در طول دو سال گذشته 64 مجوز مجموعه‌داری صادر شد و 78 مورد تمدید مجوز انجام گرفته و در سامانه جام نیز 71 هزار شیء توسط مجموعه‌دارها ثبت شده است.

او ادامه داد: طی دو سال گذشته نیز 29 مجوز به‌منظور تاسیس موزه خصوصی صادر شده و 74 موزه خصوصی تمدید مجوز شدند.

4500 مجموعه‌دار خصوصی داریم

منوچهر لطفی؛ رئیس انجمن مجموعه‌داران ایران با اشاره به شناسایی 4500 مجموعه‌دار خصوصی در کشور افزود: تخمین می‌زنیم مجموعه‌دارهای سراسر کشور 8 هزار و 500 نفر باشند که نیمی از آنها را شناسایی کرده‌ایم و تلاش انجمن مجموعه دارها نزدیک‌کردن فعالان این حوزه و تعامل با وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بوده است.

او با بیان اینکه تهران دارای 500 مجموعه دار حرفه‌ای است، ادامه داد: از این تعداد 200 نفر آمادگی تاسیس موزه را دارند که اگر 200 مکان از سوی وزارت میراث‌فرهنگی در اختیار آنها قرار بگیرد موزه‌هایی بی‌نظیری را در کشور خواهیم داشت.

لطفی هدف از تاسیس انجمن مجموعه‌دارها را معرفی و شناخته شدن این افراد عنوان و ابراز امیدواری کرد این مهم تحقق پیدا کند.

همچنین در بخشی از این نشست، مجموعه‌دارهای حاضر به بیان نظر، پیشنهاد و دغدغه‌های خود پرداختند که اختصاص مکانی برای دفتر انجمن مجموعه‌دارها، تشکیل کارگروه ویژه و حمایت به‌منظور برگزاری نمایشگاه در سایر کشورها از مهم‌ترین موضوعات مطرح شده بود.

حسن امین (استاد دانشگاه گلاسگو، حقوقدان، مؤلف و مجموعه‌دار کتاب و نسخ خطی)، محبوبه کاظمی دولابی، قنبرعلی کرمانی، علیرضا عسگری، کامران نجف‌زاده، ناصرالدین حسن‌زاده، راما وزیری، سیدحسین موسوی یکتا، آرمین شهریاری، خسرو احمدوند، عبدالعلی پژویان، رضا سمایی، پویا خادمیان، بهنام بیگدلی، محمود دلیر، محمدامیر راد و میریام گوتس (مدیر سراموزه راهگشای بادرود و همسر فرانسوی الاصل محمد رهگشا که بیش از 25 سال است در ایران سکونت دارد) در این جلسه حضور داشتند. گوتس با اشاره به علاقه وافر خود به فرهنگ و هنر ایران گفت: گمان می‌کنم من ایرانی‌ترین فرد این جلسه هستم!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • سفر معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه به ریاض
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • عملیات «وعده صادق» نشان داد جنگ‌هراسی در اقتصاد تاثیرگذار نیست
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟