Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر جواد محمدی گفت: باعث افتخار است که بتوانیم آغازگر تعامل بین وزارت علوم و بهداشت باشیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا، در نشستی که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزارشد، دکتر جواد محمدی سرپرست پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری بااشاره به توانمندی های این دو مرکزعلمی اظهارداشت: 

مایه افتخار است که بتوانیم آغازگر زمینه تعامل بین وزارت علوم و وزارت بهداشت در حوزه های مختلف باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست علمی، دکتر زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تاکید بر ظرفیتهای علمی و پژوهشی موجود در هر دو مرکز بیان داشت: همکاری دو مجموعه که در قالب تفاهم نامه منعقد شده، دستاوردهای خوبی برای جامعه و نظام سلامت خواهد داشت و  برای جامعه و ایران عزیز منشا خیر و برکت خواهد بود.

دکترزالی همچنین گفت: وجود پارک علم و فناوری و مراکز رشد در این دانشگاه باعث تسهیل فرایند تجاری سازی محصولات و تولیدات پروژه های مشترک می باشد.

در ادامه، دکتر جوادی محمدی سرپرست پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری بیان داشت: موضوعاتی نظیرناباروی، تشخیص بیماری های صعب العلاج و سرطان، بیماری های قلبی و عروقی ، حیوان مدل و ژن درمانی، مهندسی بافت و جذب دانشجوی مشترک از زمینه های مناسب برای همکاری های مشترک بین دو مجموعه است.

 دکتر محمدی افزود: برخی ظرفیت های پژوهشگاه از جمله امکانات آزمایشگاهی در خصوص تشخیص ویروس HPV و سرطان دهانه رحم و تولید کیت تشخیصی سرطان، بستری آماده برای همکاری دو جانبه است که این تعاملات می تواند در راستای افزایش امید به زندگی و حفظ و ارتقای سلامت جامعه و کاهش هزینه های خانواده و نظام سلامت موثر باشد.

سپس از دوطرف پیشنهاد شد همکاری های مشترک در قالب سه کمیته با عناوین ژنتیک، پزشکی بازساختی و تجاری سازی انجام شود.

در پایان، دکتر زالی موضوعات مطرح شده توسط حاضران نظیر ناباروری، سرطان و بیماری های قلبی و عروقی را موضوعات روز جامعه در مبحث سلامت برشمرد و همکاری در این زمینه ها را همگام با سیاست های کلان بهداشتی و سلامت جامعه عنوان کرد.

وی همچنین یادآور شد اگر با مراجعه به موقع بیمار،تشخیص زودهنگام صورت گیرد،روند درمان و معالجه نتیجه بهتری خواهد داشت.

در نشست مذکور، تعدادی از مدیران دومرکزنیر حضورداشتندکه به بحث وتبادل نظر درخصوص زمینه های مشترک همکاری پرداختند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ژنتیک شهرداری تهران محیط زیست معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۲۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف

تفاهم نامه همکاری فناورانه و دانش بنیان در صنعت روانکار به‌منظور تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه بین شرکت نفت ایرانول و دانشگاه صنعتی شریف منعقد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عصر روز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تفاهم‌نامه همکاری فناورانه و دانش بنیان در صنعت روانکار با حضور دکتر موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و مهندس اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول منعقد شد.

در این جلسه که با حضور معاون پژوهش و فناوری و برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاه شریف همچنین جمعی از معاونین و مدیران شرکت نفت ایرانول برگزار شد، دکتر موسوی طی سخنانی گفت: شرکت نفت ایرانول یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال در صنعت روانکار است. وی افزود: با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه‌های مختلف فناورانه و دانش بنیان به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم و با بومی‌سازی ملزومات وارداتی، ارتقا کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی، با تحولات آینده در روند جهانی هم مسیر شده و توسعه یابیم تا گامی اساسی در فراگیری خودرو‌های الکتریکی و پیشرفت این صنعت برداریم.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف اضافه کرد: با توجه به اینکه صنعت روانکار صرفا اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا می‌کند، امیدواریم با برنامه‌هایی که در زمینه داخلی‌سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازار‌های داخل و خارج از کشور همکاری کنیم.

در ادامه این جلسه مهندس اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی‌های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه‌ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت‌های دانش بنیان دارد. ما به دنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه‌هایی در زمینه توسعه و ارتقا کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی‌سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودرو‌های برقی در سال‌های آینده باید تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه از جمله؛ انواع روغن‌های دارای عمر روانکاری بالا و گریس‌های خاص را آغاز کنیم.

در ادامه تفاهم نامه همکاری مشترک بین طرفین توسط دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و مهندس عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول امضا شد.

در این پایان جلسه مقرر شد با تشکیل جلسات مشترک ماهانه روند توسعه و پیشرفت مفاد تفاهم نامه، بررسی شده و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • تفاهم‌نامه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در استان کرمان امضا شد
  • انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مراغه و گرجستان
  • همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف