Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق با بیان اینکه از سال ۹۹ به بعد آمار قاچاق را نداریم، گفت: باید بساط قاچاق در منطقه امین‌حضور و خیابان‌های مشابه آن در سراسر کشور جمع شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی مؤیدی خرم آبادی امروز در نشست مشترک دبیران کمیسیون‌های برنامه‌ریزی و هماهنگی و نظارت بر امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز که با حضور رؤسای سازمان‌های صمت استان‌های سراسر کشور در تهران برگزار شد، با بیان اینکه بخشی از پدیده قاچاق حاصل قوانین کهنه و غیرکارآمد است که زمینه را برای قاچاقچیان ایجاد می‌کند، اظهار کرد: امروز با استقرار دولت سیزدهم شخص آقای رئیسی مباحث مبارزه با قاچاق را پیگیری می‌کند و به طور اساسی و بنیادی می‌خواهد که این مسئله حل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: در همین راستا نیز اقدامات بسیار خوبی انجام شده اما این به معنای آن نیست که قاچاق در کشور صفر می‌شود چراکه در هیچ جای دنیا نیز قاچاق صفر نشده اما نکته حائز اهمیت آن است که در هیچ جای دنیا قاچاق به مانند کشور ما، بخش‌های مختلف اقتصادی را درگیر نکرده است.

وی تاکید کرد: امروز در کشور آمادگی برای عملیاتی شدن قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز وجود دارد.

مؤیدی خرم‌آبادی گفت: برای مبارزه با کالاهای قاچاق و همچنین رصد زنجیره تولید و تجارت باید سامانه‌ها تکمیل شود با این حال متأسفانه مشکلات مربوط بین گمرک و وزارت صنعت معدن و تجارت هنوز حل نشده است.

وی افزود: امروز در سطح عرضه بعد از شکل‌گیری جلسات مبارزه با قاچاق شاهد تشکیل تیم‌هایی برای مبارزه با قاچاق هستیم که اگر به صورت برنامه‌ریزی مبارزه با قاچاق را در سطح عرضه انجام دهیم مطمئناً موفق خواهیم شد.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به عرضه کالاهای قاچاق لوازم خانگی در خیابان امین حضور، تصریح کرد: متأسفانه با وجود اقدامات بسیار زیادی که برای مبارزه با کالای قاچاق انجام می‌شود وقتی به این خیابان مراجعه می‌کنید احساس نمی‌شود که اقدامی برای مبارزه با قاچاق انجام شده و این مسأله برای ما معضل است بنابراین باید بساط قاچاق در این منطقه و خیابان‌های مشابه آن در سراسر کشور جمع شود.

وی با اشاره به اینکه تولید کالای کیفی در مبارزه با قاچاق بسیار مؤثر است، گفت: اگر تولید باکیفیت باشد کالاهای بنجل در سطح عرضه جایی نخواهند داشت و خوشبختانه وزارت صمت نیز به این سمت در حال حرکت است.

مویدی خرم آبادی تاکید کرد: اگر کالاهایی که در بازار عرضه می‌شود دارای شناسه کالا کد رهگیری و قبض انبار باشد بسیاری از هزینه‌های تکراری در بحث مبارزه با قاچاق را نخواهیم داشت.

وی گفت: از سال ۹۹ به بعد آمار قاچاق را نداریم و این در حالی است که وزارت صمت باید این آمار را در اختیار ما قرار دهد اما ستاد معطل ارائه این آمار از سوی وزارت صمت است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای مبارزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۲۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است

محمدرضا فرجی تهرانی اظهار داشت: در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد بازار لپ تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود، این در حالی است که بازار کنونی نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

به گزارش ایلنا، براساس بخش‌نامه جدید وزارت صمت از این پس واردکنندگان لپ تاپ باید ۷۰ درصد کالای خود را فروخته باشند و این فروش را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند و خریدار نیز تیک تایید را بزند تا واردکنندگان بتوانند تایید دوباره برای سفارش واردات کالا بگیرند و تخصیص ارز آن‌ها تایید شود.

محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در گفتگو با خبرنگار ایلنا در واکنش به مفاد این بخش‌نامه گفت: در صورت اجرای بخش‌نامه عرضه همه کالا‌هایی که واردات آن‌ها مشمول آن می‌شود در بازار کاهش می‌یابد و تعادل بازار در نیمه دوم سال بر هم می‌خورد، این بخش‌نامه به یکباره و از حدود ۱۰ روز پیش به بازار لپ تاپ ارائه شده در حالی که اجرای آن باید به طور تدریجی صورت بگیرد.

وی افزود: صدور چنین بخش‌نامه‌ای نشانگر این است که مسئولان دولتی بار دیگر بدون مشورت با بخش خصوصی تصمیماتی برای این بخش گرفته‌اند در حالی که براساس قانون بخش دولتی باید در ابلاغ بخش‌نامه‌های اجرایی از بخش خصوصی ذینفع نظرخواهی کند. با این حال هیچ یک از سازمان‌های دولتی تاکنون از نهاد‌های خصوصی ماندن اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق تعاون برای ابلاغ بخش‌نامه‌ها مشورت نگرفته‌اند.

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در ادامه از وضعیت کنونی بازار لپ تاپ گفت و اظهار کرد: متقاضیان خرید لپ تاپ هنوز در یک وضعیت بلاتکلیفی به سر می‌برند.

وی درباره تاثیر نوسانات ارزی اخیر بر بازار لپ تاپ خاظرنشان کرد: واردکنندگان لپ تاپ با ارز نیمایی واردات را انجام می‌دهند به همین دلیل نمی‌توانند قیمت خود را از محدوده تعیین‌شده بالاتر ببرند، بنابراین نمی‌توان گفت نوسانات قیمت ارز بازار لپ تاپ را چندان تحت تاثیر قرار داده است. با این حال بازار در رکود عجیبی فرو رفته و به نظر می‌رسد نقدینگی موجود در دست مردم کم است و از قدرت خرید آن‌ها کاسته شده در چنین شرایطی تاثیرات رکود بیشتر از پیامد‌های نوسانات ارزی در بازار مشهود است و در صورتی که این رکود از بین برود قیمت کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند.

فرجی تهرانی یادآور شد: در حال حاضر کالا‌های استوک که بخشی از آن از مسیر‌های قاچاق و بخشی دیگر از طریق مزایده‌های سازمانی تامین می‌شوند بازار خوبی دارند و تقاضا برای این دسته از کالا‌ها برقرار است، همچنین کاهش قدرت خرید مردم به افزایش تقاضا برای تعمیرات انجامیده است.

دیگر خبرها

  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • کشف ۷۲ هزار نخ سیگار قاچاق توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد 
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف در حال پیگیری است
  • کشف کالا‌های قاچاق ۵۶ میلیاردی در اردبیل