Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین طی مکاتبه‌ای دستورالعمل برخورد با جرائم خشن و دارندگان سلاح سرد را به فرماندهی انتظامی استان قزوین ابلاغ کرد.

حسین رجبی درخصوص این دستورالعمل گفت: استان قزوین به دارالمؤمنین شهرت دارد و از این حیث میزان وقوع جرائم خشن و استفاده از سلاح سرد زیبنده این استان با پیشینه غنی فرهنگی نیست و از سوی دیگر برخورد با مجرمان خشن و اراذل و اوباش مطالبه به‌حق مردم شریف قزوین از دستگاه قضایی و نیروی انتظامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بدون شک وقوع جرائم خشن امنیت و آرامش جامعه را مختل می‌کند و گاهی تبعات اجتماعی برای فرد و جامعه جبران‌ناپذیر است که بر همین اساس دادستانی قزوین دستورالعملی را در راستای پیشگیری از وقوع جرم و احیاء حقوق عامه و به‌منظور برخورد با جرائم خشن و دارندگان سلاح سرد تهیه و جهت اجرای دقیق طی مکاتبه‌ای به فرماندهی انتظامی استان قزوین ابلاغ کرد.

بنا بر اعلام روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، این مقام قضایی استان در ادامه بیان کرد: در این دستورالعمل به مواد قانونی جرائم مرتبط اشاره شده است، تا به منظور آموزش بیشتر ضابطین عام در اختیار عوامل انتظامی قرار گیرد.

وی تصریح کرد: مصادیق جرم مشهود به خصوص جرائم خشن نیز در این دستورالعمل به وضوح آمده است، تا عوامل انتظامی در مواجهه با جرائم این حوزه بتوانند به منظور جلوگیری از فرار متهمین، مخفی شدن آن‌ها، تبانی با اشخاص دیگر و دستگیری، اقدامات مطلوب را انجام دهند.

این مسئول به مفاد دیگر این دستورالعمل اشاره و تأکید کرد: عملکرد عوامل انتظامی در قبل و بعد از وقوع جرائم خشن بسیار حائز اهمیت است و در وقوع جرائم مشابه بازدارنده خواهد بود و در این راستا اقدامات ضابطین در جرائم مذکور بر اساس ماده ۴۴ قانون آیین دادرسی کیفری مورد تأکید این دستورالعمل قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در دستورالعمل برخورد با جرائم خشن آمده در صورت وقوع بزه ایراد صدمه بدنی عمدی با چاقو، ضابطین عام قضایی در صورت احراز جرم مشهود بر اساس ماده ۴۵ قانون آیین دادرسی کیفری می‌توانند نسبت به اخذ اظهارات شاکی و حتی‌المقدر معاینه ظاهری مضروب در بیمارستان تا وصول نظریه پزشکی قانونی اقدام و مشاهدات خود را صورتجلسه کنند.

رجبی گفت: همچنین عوامل انتظامی در صورت مشاهده اشخاصی که اقدام به حمل انواع سلاح سرد می‌کنند؛ اما قصد آن‌ها از حمل ایجاد درگیری و ضرب و جرم نیست، باید در راستای پیشگیری از وقوع جرم نسبت به جمع‌آوری سلاح سرد مذکور اقدام کنند.

دادستان عمومی و انقلاب قزوین در پایان خاطرنشان کرد: نتیجه اقدامات نیروی انتظامی در اجرای مفاد دستورالعمل و کشفیات سلاح سرد به‌صورت ماهانه به دادستانی گزارش خواهد شد تا به‌منظور بررسی و ارزیابی عملکرد و ارتقاء طرح تصمیمات لازم اتخاذ شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دادستان قزوین قزوين سلاح سرد برخورد با جرائم خشن عوامل انتظامی استان قزوین جرائم خشن وقوع جرائم سلاح سرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۳۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس منصوری در جلسه با دادستان‌های گلستان در گرگان با بیان اینکه عملکرد مجموعه قضائی استان در بخش دادسراها مطلوب است گفت: جایگاه خوب استان گلستان در شاخص‌های مختلف نتیجه تلاش دادستان‌ها و کارکنان دادسراهای استان و صمیمت، تعامل و هماهنگی است که رئیس کل دادگستری استان با مجموعه مدیریتی استان، قضات و کارکنان اداری ایجاد کرده است که در کشور مثال‌زدنی است.

معاون نظارت بر امور دادسراها و ضابطان دادستانی کل کشور افزود: دادسرا نهاد مهمی در پیشگیری از جرایم و ناهنجاری‌ها، مبارزه و تعقیب و در نهایت اجرای احکام است که در این استان به دلیل سابقه طولانی رئیس کل دادگستری استان در سمت دادستانی، اهمیت این نهاد برجسته و به آن توجه خوبی شده است.

وی از آغاز طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور خبر داد و گفت: به منظور کاهش اطاله دادرسی طرح تعیین تکلیف پرونده‌های رسوبی در مراجع انتظامی کشور امسال اجرا می‌شود.

منصوری افزود: پیش‌نویس دستورالعمل این طرح با مشارکت تعدادی از دادستان‌های سراسر کشور در مرحله کارشناسی است که بلافاصله پس از تأیید و تصویب نهایی اجرای آن آغاز می‌شود.

معاون نظارت بر امور دادسراها و ضابطان دادستانی کل کشور گفت: متولی اجرای این طرح دادستانی کل کشور خواهد بود و با اجرای آن پرونده‌های رسوبی در مراجع زودتر تعیین تکلیف خواهد شد. خوشبختانه گلستان از استان‌های خوب استان در تعیین تکلیف پرونده‌های رسوبی در کلانتری هااست.

وی در ادامه سخنان خود در این جلسه گفت: نظارت و بازرسی از پارکینگ‌های وسایل نقلیه موتوری در اولویت دادستان‌ها قرار دارد و در همه استان‌ها به ویژه استان‌های شمالی که شرایط جوی خاص دارند با تمهید رئیس کل دادگستری و دادستان‌ها زودتر این وسایل تعیین تکلیف شود تا به اموال مردم خسارتی وارد نشود. نظارت بر تعیین تکلیف اموال توقیفی موجود در انبارهای شهرداری‌ها هم از جمله مواردی است که از سال گذشته در دستور کار دادستان قرار گرفته است.

منصوری با اشاره به تخصصی شدن بازرسی‌ها از دادسراها و مراجع انتظامی سراسر کشور گفت: صرفه جویی در وقت، بررسی تخصصی عملکرد و بازرسی الکترونیک از جمله مزایای این اقدام است.

معاون نظارت بر امور دادسراها و ضابطان دادستانی کل کشور در ادامه سفر خود به گلستان از دادسرای عمومی و انقلاب گرگان بازدید و در نشست با قضات این دادسرا درباره مسائل و موضوعات مرتبط با این بخش گفت‌وگو کرد.

بازدید از پارکینگ وسایل نقلیه موتوری از دیگر برنامه‌های معاون دادستان کل بود. در این بازید از طرح ابتکاری دادسرای مرکز استان برای جلوگیری از رسوب وسایل نقلیه موتوری و اطلاع به روز درباره وضعیت این وسایل رونمایی شد.

منصوری در ادامه برای بازدید به کلانتری شهرک امام گرگان رفت. بازدید از مرکز ترک اعتیاد اجباری توسکستان، آخرین برنامه روز اول حضور معاون دادستان کل کشور در گرگان بود. اقدام ابتکاری استان گلستان برای راه اندازی کارگاه‌های مهارت آموزی و اشتغال در کنار مرکز بازپروری معتادان در مرکز توسکستان از مواردی بود که این بازدید به آن پرداخته شد.

معاون نظارت بر امور دادسراها و ضابطان دادستانی کل کشور در ادامه سفر خود به گلستان صبح جمعه به گنبد کاووس رفت و همراه با رئیس کل دادگستری استان، دادستان مرکز استان، رؤسای دادگستری‌ها، دادستان‌ها و رؤسای بخش شرق استان و مدیرکل زندان‌های استان از زندان این شهر بازدید کرد.

این هیأت قضائی از همه بندها و بخش‌های زندان گنبد کاووس از جمله بهداری، واحد فرهنگی، ورزشی و آشپزخانه سرکشی کردند. معاون دادستان کل کشور در این بازدید از مددجویان فعال به ویژه در بخش قرآنی و فرهنگی تقدیر کرد و تسهیلات قانونی به مددجویان واجد شرایط اعطا شد.

در این بازدید دادستان‌های استان به هزار و ۳۰۰ مددجوی واجد شرایط استان مرخصی اعطا کردند و برای ۶۵ نفر از زندانیان هم مرخصی پایان حبس منجر به آزادی اعطا شد ضمن اینکه ۶۰۰ درخواست مددجویان نیز جهت اعمال سایر تسهیلات من جمله عفو در دستور بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6089572

دیگر خبرها

  • انفجار گاز پیک‌ نیک با یک مصدوم در قزوین
  • تلف شدن ۵۷ راس گوسفند در برخورد با قطار در آبیک
  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • برخورد با مقصران حادثه استخر شهید هاشمی نژاد مشهد
  • وقوع بیش از ۵۰۰۰ تصادف در جاده‌های استان کرمان
  • بیشترین و کمترین سرقت‌ها در کدام شهرهای استان کرمان رخ می‌دهد؟
  • تشدید مجازات قاچاق اسلحه و مهمات
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود