Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@16:40:13 GMT

روزشمار پایان خط یک مترو تبریز نصب می شود

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۱۳۲۷۱

روزشمار پایان خط یک مترو تبریز نصب می شود

شهردار تبریز گفت: از هفته آینده روزشمار اتمام خط ۱ قطار شهری تبریز آغاز می‌شود و امیدواریم طبق برنامه‌ریزی انجام یافته سه ایستگاه باقی مانده از خط ۱ را امسال با فاصله‌های دو ماهه تحویل شهروندان دهیم.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، یعقوب هوشیار با حضور در برنامه تلویزیونی «سحرلر» ضمن تبریک روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اظهار کرد: آنچه قانون اساسی در خصوص شهرداری‌ها و شوراها پیش بینی کرده، مبنای آن مشارکت دادن مردم در موضوعات شهری است تا خود مردم نسبت به اداره شهر مشارکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او یکی از مشکلات شهر تبریز را حمل و نقل و ترافیک شهری خواند و گفت: اتوبوسرانی، مترو، تقاطع‌های غیرهمسطح و... می توانند در حل معضل ترافیک موثر باشند. برای پروژه‌های تقاطع‌های غیرهمسطح تبریز روزشمار نصب شده است. هفته آینده نیز روزشمار خط ۱ قطار شهری انجام می‌گیرد و امیدواریم طبق برنامه ریزی سه ایستگاه باقی مانده از خط ۱، امسال به فاصله‌های دو ماهه تحویل شهروندان دهیم. پل ارتش ۷۷ روز تا افتتاح، پل رسالت و فهمیده تا پایان امسال به اتمام می‌رسند.

شهردار تبریز خاطرنشان کرد: بزرگترین پروژه‌ای که برنامه‌ریزی کرده‌ایم خیابان ۴۵ متری انقلاب است که جزو آرزوهای دیرینه مردم آن منطقه بود و هم اکنون آغاز شده است. همچنین مسیرگشایی‌های باقی‌مانده از سال‌های گذشته نیز برنامه‌ریزی کرده‌ایم که هر منطقه حداقل دو مسیرگشایی را امسال تحویل شهروندان دهد.

هوشیار ادامه داد: به دنبال این نیستیم که عملکرد ارائه دهیم بلکه در صدد این هستیم مردم خود این موارد را احساس کنند. هر هفته قرار خدمات در مناطق شهرداری تبریز برگزار می‌شود و مدیران شهری و استانی در مناطق حضور داشته و مشکلات احصاء می‌شود و امیدواریم ثمره این موضوع را مردم احساس کنند.

اصحاب رسانه یاری‌گر مدیریت شهری باشند

شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک ۱۴ تیر، روز قلم خدمت اصحاب رسانه و نویسندگان، تصریح کرد: یکی از شاخص‌های توسعه در دنیا، رسانه‌ها هستند. هر اندازه رسانه‌ها به وظایف خود درست عمل کنند، مدیران ما نیز خود را مکلف می‌دانند در آن مسیر وظایف خود را به نفع مردم به درستی ایفا کنند.

او با بیان اینکه نباید تبریز را با دیگر شهرها مقایسه کرد، گفت: ظرفیت‌ها و زیبایی‌های تبریز کم نیست و این به معنی آن نیست که ما ایراد و ضعفی نداریم. حتما از سوی ما نیز ایراداتی وجود دارد و موظف به رفع آن هستیم ولی باید از بزرگی و عظمت تبریز برای بیان موضوع غفلت نکنیم. این در موضوع سرمایه‌گذاری موثر است. وقتی تبریز را به درستی معرفی نکنیم، سرمایه گذار نیز نگران شده و نمی‌آید.

هوشیار افزود: آثار تاریخی ثبت شده در تبریز تقریبا با هیچ کلانشهر دیگری برابر نیست. علاوه بر آن ظرفیت‌های طبیعی مثل چهار فصل بودن، مردم فهیم و شعرا و ادبای بزرگ و... در این دیار بوده‌اند که باید به این موارد نیز توجه کنیم.

شهردار تبریز ادامه داد: گردشگرانی که در سه ماهه نخست امسال به تبریز سفر کرده‌اند ۳۰۰ درصد نسبت به دوران کرونا و ۱۰۰ درصد نسبت به دوران قبل از کرونا افزایش داشته است. یعنی مردم تبریز را برای سفر انتخاب کرده‌اند. حتما بهتر از این نیز می‌توان بود و امیدواریم اصحاب رسانه نیز یاری‌گر ما باشند تا در این مسیر با سرعت بیشتری حرکت کنیم.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۳۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند

محسن هاشمی در مطلبی با عنوان «فخر فروشی به سبک زاکانی» نوشت: خود را از همه برتر می‌داند و متکبرانه جمله «قوی‌ترین دوره مدیریت شهری» را به راحتی به زبان می‌راند.

به گزارش سازندگی، وی در مطلبی نوشت: آنچه هم اکنون در شهر تهران به عنوان حمل و نقل عمومی هر چند ناقص مورد استفاده عموم قرار می‌گیرد. سابقه‌ای حداقل صدو سی‌ساله داشته، چرا که مبنای مثل تعارف شاه عبدالعظیمی از خرید بلیط دو طرفه واگن دودی می‌آید. این سامانه حمل و نقل عمومی توسط ناصرالدین شاه قاجار با قراردادی به سبک BOT در سال ۱۲۶۶ در یک صفحه با شرکتی بلژیکی به اجرا در آمد و سال‌ها فاصله تهران تا شاه عبدالعظیم را خدمت‌رسانی می‌کرد.

اولین خودروی حمل و نقل عمومی مربوط به اواخر دوره قاجار است. در دوران پهلوی در سال ۱۳۳۱ شرکت واحد اتوبوسرانی تشکیل و در سال ۱۳۵۴ نیز شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) تأسیس و کلنگ مترو نیز برای ۴ خط مترو به طول ۶۰ کیلومتر در اوج انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۶ زده شد.

از پیروزی انقلاب تا امروز علی‌رغم مخالفت دلواپسان وقت با ادامه ساخت مترو، با همت و پیگیری مجمع نمایندگان تهران در مجلس به ریاست آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، کارگران، کارمندان و مدیران زحمات زیادی کشیده شد تا هم اکنون با ۷ خط مترو، ۱۵۹ ایستگاه و ۱۵۰۷ واگن، توانایی جابجایی حداقل ۳ میلیون سفر در روز به دست آمده و تهران مقام بیستم را در سامانه‌های حمل و نقل ریلی درون شهری جهان به خود اختصاص داده است.

این نتیجه با استفاده از اعتبارات بانکی، فاینانس یا یوزانس حداقل ۳ میلیارد دلاری و قراردادهای بین‌المللی انجام شده است؛ لذا تأمین سامانه حمل و نقل عمومی کارآمد از وظایف ذاتی مدیریت شهری بوده و احتیاج به این همه سروصدا و فخرفروشی ندارد.

شایان ذکر است براساس همین وظیفه در هر دوره خدماتی به سرانجام می‌رسد. از جمله در دوره پنجم شورا نیز ۴۰ کیلومتر از مترو و ۳۰ ایستگاه ۱۰۵ واگن اضافه شد. البته نتیجه ادامه فعالیت‌ها از دوره چهارم بود؛ و قرارداد ۱۰۵ واگن هم از ۲۵٪ قرارداد دوره‌های قبل بود؛ لذا این طور نیست که همه فعالیت‌ها منجر به نتیجه، مصادره به شخص شود.

برقی‌سازی حمل و نقل عمومی هم از دهه ۷۰ حداقل با ۱۰۰ اتوبوس برقی با کابل بالاسری به سرانجام رسید که بیش از سی سال و هم اکنون با ۶۴ اتوبوس مشغول به کار است؛ لذا مشخص است که پیشینیان که زاکانی خود را از همه برتر می‌داند و خدمات خود را بهترین عنوان می‌کند؛ و مبتکرانه جمله قوی‌ترین دوره مدیریت شهری را به راحتی به زبان می‌راند، مجدانه بیشتر از آنچه او با این همه سروصدا به صورتی قول آن را می‌دهد، به سامان رسانده‌اند. بدون پشتوانه قدرت در چهارچوب قانون کارنامه قابل عرضه‌ای دارند.

نگاهی به ایستگاه‌هایی که در طول ۲ سال گذشته افتتاح شد، این امر را به خوبی نشان می‌دهد. طراحی و مناقصه و کلنگ خط ۶ و ۷ مترو در سال ۱۳۸۶ به زمین زده شده. چهار دستگاه TBM برای اجرای آن تأمین و ساخت آن در بخش سیویل به حدود ۹۵٪ رسید. میوه رسیده آن از درخت تناور خطوط ۶ و ۷ چیده و با فخرفروشی و بدون یادی از پیشنییان به رخ مردم کشیده شد.

قرارداد ۶۳۰ واگن که با تبلیغات کاذب آن را هزار و اندی مطرح می‌کنند، مصوبه‌ای از سال ۱۳۹۵ دارد. مراحل قانونی مناقصه در اوج تحریم‌های ترامپی و با مخالفت‌های بازرسی کل کشور برای تعیین برنده مناقصه به سختی به امضای قرار داد رسیده. تخصیص سهمیه فاینانس و تصویب در بانک مرکزی ایران و بیمه خلقی چین و ابلاغ به دست اندرکاران دو طرف تا مرحله پیش پرداخت را پشت سر گذاشته، خوشبختانه در طول ۲ سال و نیم بخشی از پیش پرداخت داده شد. زحمات این حرکت کاملاً بدوش وزارت کشور، معاونت عمرانی و سازمان شهرداری‌ها بوده و اصولاً ربطی به شهرداری تهران ندارد؛ و باز پرداخت هم به عهده دولت است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردرای تهران از جشن تکمیل خطوط ۷گانه مترو خبر داده که سهم شهرداری فعلی نیم درصد هم نیست. البته خبری هم از شروع احداث ساخت خطوط ۸ و ۹ و ۱۰ و ۱۱ داده شد که جای تبریک دارد و اگر بودجه تأمین شود می‌تواند در ۱۵ سال آینده تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

به نظر آنچه هم اکنون بخشی از اعضای شورای شهر را عصبانی نموده. تبلیغات بی‌حد و بعضاً بی‌پشتوانه و بدون نتیجه برای این دوره شورا با قول‌های پی در پی و بی‌خبر گذاشتن اعضا از واقعیت‌ها می‌باشد. برای مثال پیش پرداخت ۶۳۰ واگن از ابتدای سال ۱۴۰۲ چند بار پرداخت شده اعلام شد؛ و از سهمیه فاینانس ۲۵٪ و ۵۰٪ تا ۱۰۰۰ واگن هم خبری نیست؟!

همیشه فخر فروشی مورد نکوهش بوده است. البته ذهن به سمت مال و جاه و مقام می‌رود. ولی این مقال فخر فروشی مدیران به پشتوانه قدرت حکومتی را مد نظر قرار داده است. سال‌ها پیش در بازدیدی، فردی گفت شهید نداده‌ایم تا مدیران فخر فروشی کنند و آن هم نه برپایه تخصص و تعهد و یا عملکرد قابل تقدیر، بلکه بر پایه اتصال به قدرت و خود را عاری از هرگونه پاسخگویی دیدن.

دیگر خبرها

  • تلاش می‌کنیم ایستگاه دارک تا قدس در خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • ما میراث‌دار فرهنگی اصیل و غنی هستیم/ وظیفه داریم یگانه بودن جایگاه شیراز را پاس بداریم
  • مترو حرم مطهرشاهچراغ (ع) مورد توجه مسئولان شهری باشد
  • ◄ خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟
  • سند سومین حرم اهل بیت (ع) رونمایی می‌شود
  • انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • تکمیل مجتمع فرشته جنوبی تبریز تا پایان امسال
  • ۷۰ درصد ریل‌گذاری مترو کرج انجام شده است