Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@03:33:04 GMT

برگزاری تور گردشگری شهری از وزیر تا امیر در یزد

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۱۳۷۲۵

برگزاری تور گردشگری شهری از وزیر تا امیر در یزد

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، حجت الاسلام مجتبی صداقت پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با تأکید بر اینکه حفظ سنت‌ها و فرهنگ بومی مردمان یزد در طول تاریخ ثمره ثبت جهانی است، اظهار کرد: سبک زندگی یزدی‌ها یکی از مهم‌ترین مسائلی است که در ثبت یزد در فهرست آثار جهانی موردتوجه قرار گرفت، اما مهم‌ترین شاخصه یزد بافت زنده و پویا و حیات سکنه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر امروز یزد جهانی شده و این فرصت ارزشمند در اختیار ماست ماحصل سکونت مردمانی است که در درازمدت کمتر دچار تغییر سبک زندگی شده‌اند و معماری آن‌ها نیز برگرفته از نوع و سبک زندگی‌هایشان است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد گفت: افزایش مشوق‌ها و تسهیلات جزو مسائلی است که باید تمام استان برای سکنه بافت تاریخی پیگیری کند.

وی ادامه داد: با توجه به تغییر سبک زندگی شاهد هستیم که بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند به‌جای زندگی و سکونت در بافت تاریخی، به خانه‌های مدرن‌تر پناه ببرند این در حالی است که اگر بتوانیم امتیاز‌ها و تسهیلات را در حوزه بافت تاریخی ارتقا دهیم شاهد برگشت جمعیت قابل‌توجهی به بافت تاریخی خواهیم بود.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد با اشاره به برگزاری رویداد ثبت جهانی یزد در فهرست آثار یونسکو افزود:رویداد‌های متنوع و برنامه‌های بسیار خوبی تدارک دیده‌شده که در حال حاضر نیز در مرحله توافق و برنامه‌ریزی برای پیگیری بخشی از این رویداد‌ها از طریق شهرداری با مشارکت اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی هستیم.

وی از تدارک برنامه‌هایی با محوریت رویداد‌های بافت تاریخی و فرهنگ و سبک زندگی این مردم خبر داد و گفت: علاوه بر برگزاری چندین برنامه متنوع از ۱۹ تیرماه در بافت تاریخی مانند بافت گردی، جشن و برگزاری مراسم متنوع، درصدد برگزاری تور گردشگری شهری از وزیر تا امیر در غدیر هستیم که با محوریت خانواده‌ها و معرفی آثار تاریخی شیعی برگزار می‌شود.


صداقت تصریح کرد: این تور از آب‌انبار وزیر در مجاورت مسجد جامع تا میدان امیر چقماق به مناسبت رویداد مهم غدیر برگزار می‌شود که پرداختن به المان‌های مذهبی و مکان‌های تاریخی و فرهنگی خصوصاً اماکن شیعی در دست برنامه‌ریزی است که البته سنوات قبل از کرونا نیز برگزار می‌شده و در این رویداد مجدداً به آن خواهیم پرداخت.

منبع: فارس

کلیدواژه: یزد شهر میراث جهانی بافت تاریخی یزد بافت تاریخی سبک زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۳۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: رسیدگی به بحث فرونشست‌ها در آثار و ابنیه تاریخی از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از میراث آریا، فاطمه داوری در سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین اظهار کرد: شرایط آثار و ابنیه تاریخی در دوره معاصر با توجه به تغییرات اقلیمی نسبت به دوره‌های تاریخی گذشته دچار بحران‌های گوناگونی شده، اما در راستای وظیفه ذاتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین یکی از برنامه‌هایی است که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سال ۱۴۰۳ برای رسیدگی به موضوع فرونشست‌ها برگزار کرده است.

وی افزود: سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان، پروژه‌ای است که با همکاری میان معاونت میراث فرهنگی وزارت و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، دانشگاه اصفهان، مؤسسه بین‌المللی ایسکارسا است که آخرین نتایج و دستاوردهای متخصصان داخلی و خارجی در زمینه فرونشست در ابنیه تاریخی عرضه می‌شود.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: این سمینار نشان داد تغییرات اقلیمی و بحران‌های طبیعی فرونشست‌ها ما را با موضوعی تخریب‌کننده‌ای مواجه کرده بنابراین عزمی راسخ، جدی لازم است تا از بناها با افزایش تاب‌آوری و استحکام‌بخشی، در برابر تهدیدهای طبیعی محافظت کنیم.

داوری عنوان کرد: بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان یک نمونه و الگو فرایندی است که استاندارد نحوه مواجه با یک اثر تاریخی را با فرونشست در مطالعه و شناخت شناسایی کرد و اطلاعاتی جدید و به روز را در این حوزه اعلام کرده است.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم تا این الگو را کامل کنیم تا بتوانیم از آن به‌عنوان یک الگو اجرایی حفاظت و مرمت اثر به سایر آثار و ابنیه تاریخی تعمیم دهیم.

کد خبر 747823

دیگر خبرها

  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • برگزاری روز ملی خلیج‌فارس با نمایشگاه اسناد و نقشه‌های تاریخی در بندر ماهشهر
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  • دستورکار قرار گرفتن برگزاری پنج برنامه در حوزه گردشگری خوراک