Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماه گذشته میلادی نرخ تورم کره جنوبی به بالاترین میزان در ۲۴ سال گذشته رسید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، طی ماه ژوئن سال جاری نرخ تورم در کره جنوبی به بالاترین میزان در ۲۴ سال گذشته رسید و از زمان وقوع بحران مالی در آسیا بی‌سابقه بوده است.

این مسئله نشان‌دهنده جدی‌تر شدن مشکلات در این کشور با اقتصاد بزرگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس آماری که امروز منتشر شد، نرخ تورم در کره طی ماه گذشته به بالاترین میزان از سال ۱۹۹۸ رسیده و ذخایر ارز خارجی این کشور به کمترین میزان از سال ۲۰۰۸ تاکنون رسیده است.

کره جنوبی چهارمین اقتصاد بزرگ آسیا به شمار می‌رود و برخی کارشناسان هشدار داده‌اند که بانک مرکزی و دولت این کشور شرایط سختی را پیش رو دارند.

پارک سوک-گیل، کارشناس بانک جی پی مورگان آمریکا، می‌گوید: سیاست‌گذاری بسیار سخت‌تر شده است؛ چراکه در شرایط کنونی شاهد افزایش ریسک تورمی و افت اقتصادی هستیم.

اقتصاد کره جنوبی نسبت به شوک‌های خارجی به شدت آسیب‌پذیر است؛ چراکه به میزان قابل توجهی وابسته به تجارت خارجی و ورود سرمایه خارجی است.

یکی دیگر از مشکلاتی که کره‌ای‌ها با آن مواجه هستند کاهش ارزش وون، ارز ملی کره، است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نرخ تورم کره جنوبی اقتصاد بزرگ بانک مرکزی بالاترین میزان کره جنوبی نرخ تورم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۴۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان

ایسنا/سمنان سرپرست شرکت آب منطقه‌ای سمنان با اشاره به کاهش پرشدگی سد دامغان در مقایسه با سال قبل، گفت: میزان پرشدگی این منبع مهم آبی ۶۱ درصد است.

حمید احسانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میزان پرشدگی این سد در سال آبی گذشته ۷۱ درصد بود و اکنون ۱۰ درصد با آن میزان فاصله دارد. 

وی با اشاره به بارش‌های چند هفته اخیر در استان، بیان کرد: این بارندگی‌ها منجر به افزایش سه درصدی شاخص پرشدگی سد شهید شاهچراغی دامغان شد. میزان پرشدگی سد دامغان تا هفته اول فروردین ماه ۵۸ درصد بود که با بارش‌های خوب اخیر، این میزان از مرز ۶۱ درصد عبور کرده است. 

احسانی با اشاره به کاهش درصد پر شدن این سد، ادامه داد: سال گذشته میزان پر شدن مخزن این سد از ۱۱.۶۸ میلیون مترمکعب در سال آبی گذشته به حدودا ۱۰.۲میلیون مترمکعب در ۱۰ اردیبهشت ماه امسال رسید.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای سمنان افزود: تراز نرمال سد شهید شاهچراغی شهرستان دامغان ۱۶.۵ میلیون مترمکعب است. 

وی از سد دامغان به‌عنوان مهمترین منبع آبی در شهرستان دامغان نام برد و بیان کرد: امید می‌رود با بارش‌های بهاری شاهد افزایش حجم آب پشت سد باشیم. 

او یادآوری کرد: میزان ورودی لحظه‌ای ناشی از سیلاب‌های اخیر به این سد براساس آخرین آمارها ۶۹۵ لیتر بر ثانیه و خروجی لحظه‌ای آن نیز ۳۸۲ لیتر بر ثانیه بوده است. میزان ورودی لحظه‌ای سد در سال آبی گذشته ۳۴۷ و خروجی آن در سال آبی قبل ۵۶۷ لیتر برثانیه بوده است. 

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای سمنان با اشاره به کمبود منابع آبی و کاهش بارندگی‌های ناشی از گرم شدن زمین خواستار مدیریت و مصرف بهینه‌تر آب در بخش‌های شرب، کشاورزی و صنعتی شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد ۴۳ درصدی میزان بارش ها در استان یزد
  • رشد ۴۳ درصدی میزان بارش در استان یزد
  • ترددهای بین استانی در بوشهر ۲۵ درصد افزایش یافت
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • خراسان جنوبی از بالاترین ضریب‌های امنیتی برخوردار است
  • کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان
  • ادامه رکوردزنی‌های دولت رئیسی؛ بالاترین تورم ۸۰ سال اخیر ایران ثبت شد
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • بافق دارای بالاترین میزان تراکم دانش آموزی در استان یزد
  • بازیگران سریال تورم