Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل گمرک چابهار از ترخیص بالغ بر ۲۵۰ هزار تن انواع کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم شامل گندم، برنج و ذرت از این گمرک خبر داد و گفت: این کالاها از نظر ارزش بیش از ۱۱۰ درصد رشد داشته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، قربان کریمی مدیر کل گمرک چابهار در خصوص روند ترخیص کالاهای اساسی از این بندر اظهار کرد: در دو ماهه سال جاری بالغ بر 250 هزار تن انواع کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم شامل گندم، برنج و ذرت از گمرک چابهار ترخیص شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، از نظر وزنی بیش از 70 درصد و از نظر ارزش بیش از 110 درصد رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سال گذشته نیز با ترخیص بالغ بر 2 میلیون و 300 هزار تن انواع کالاهای اساسی مورد نیاز مردم، موفق شدیم به رتبه سوم کشور برسیم.

وزیر جهاد کشاورزی: هیچ نگرانی و مشکلی بابت تأمین کالاهای اساسی نداریم/ به‌سمت خودکفایی حرکت کرده‌ایم309 میلیون دلار کالا از گمرکات چابهار صادر شدرایزنی با هندی‌ها برای تکمیل تعهدات در بندر چابهار/ پیشنهاد ایران برای استقرار دفتر تجاری بخش خصوصی هند در چابهار

مدیرکل گمرک چابهار با اشاره به اینکه مقایسه آمار سه ماهه تجارت خارجی گمرکات چابهار با مدت مشابه سال گذشته حاکی از رشد 30 درصدی در ارزش دلاری کالاهاست، افزود: از میزان 585 هزار و 810 تن کالای مبادله شده در این مدت، 200 هزار و 702 تن آن را صادرات به ارزش 16 میلیون و 356 هزار دلار تشکیل می‌دهد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزن دو هزار و 51 درصد و از نظر ارزش 172 درصد افزایش یافته است.

وی گفت: چهار کشور مقصد اصلی صادرات کالاهای ایرانی خروجی از گمرکات چابهار به ترتیب هند با وزن 149 هزار تن به ارزش سه میلیون و 463 هزار دلار ، پاکستان با وزن 51 هزار تن به ارزش 12 میلیون و 784 هزار دلار، اندونزی با وزن 25 تن به ارزش 83 هزار دلار و امارات متحده عربی با وزن 23 تن به ارزش 25 هزار دلار بوده است.

کریمی تصریح کرد: عمده کالاهای صادراتی از گمرکات چابهار شامل کلینکر با وزن 160 هزار تن به ارزش 366 هزار دلار، تره بار با وزن 20 هزار تن به ارزش چهار میلیون و 654 هزار دلار، زغال کک با وزن 16 هزار تن به ارزش سه میلیون و 952 هزار دلار و سایر اقلام به وزن چهار هزار تن به ارزش چهار میلیون دلار بوده است.

مدیرکل گمرک چابهار با بیان اینکه در بحث واردات نیز گمرکات چابهار در سه ماهه نخست سال جاری 385 هزار تن کالا به ارزش 293 میلیون و 610 هزار دلار از کشورهای مختلف کالا وارد کرده، گفت: در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از نظر ارزش 26 درصد رشد را نشان می‌دهد که از کل واردات انجام شده بیش‌از 97 درصد آن مربوط به واردات کالاهای اساسی مورد نیاز مردم است.

به گزارش تسنیم، افزایش 118 درصدی ترخیص 5 قلم کالای اساسی از گمرک چابهار با تلاش 24 ساعته در این ترخیص، نگرانی مردم را در تامین این کالاها به صفر خواهد رساند.

از این گمرک ترخیص کالاهای اساسی با روند مطلوب به سراسر کشور ارسال می‌شود.

انتهای پیام/ 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کالاهای اساسی منطقه آزاد چابهار گمرک کالاهای اساسی منطقه آزاد چابهار گمرک هزار تن به ارزش مورد نیاز مردم گمرکات چابهار کالاهای اساسی مدت مشابه سال گمرک چابهار نظر ارزش هزار دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۴۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری از آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت قرمز در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر در نشست هم‌اندیشی اجرای طرح هوشمند‌سازی تامین و توزیع گوشت قرمز، اظهار داشت: با اجرای طرح هوشمندسازی، تامین تا توزیع گوشت قرمزبا هدف خدمت‌رسانی بیشتر به تولید کننده، قصابان و مصرف‌کنندگان ساماندهی و الکترونیکی خواهد شد.

وی ادامه داد: طرح هوشمندسازی تامین و توزیع مرغ در استان چهارمحال وبختیاری به عنوان استان پیشگام در سطح کشور انجام شد که منجر به ارائه خدمت بزرگی به تولید کنندگان و فروشندگان مرغ با توجه به الکترونیکی شدن ثبت درخواست خرید و فروش شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: تمامی فرایند عرضه گوشت مرغ در واحدهای صنفی و همچنین میزان تولید در کشتارگاه‌ها از طریق سامانه رهتاب پیگیری و نظارت بر این حوزه دقیق، و از وقوع هر تخلفی جلوگیری شد.

برزگر خاطرنشان کرد: ان‌شاالله  در اجرای طرح هوشمند سازی تامین و توزیع گوشت قرمز نیز استان چهارمحال وبختیاری پیشگام خواهد بود.

بهروز میرزایی، معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان نیز بیان داست: این طرح بصورت تدریجی و فاز به فاز انجام خواهد شد که در مرحله اول هدف، خدمت‌رسانی به قصابان از طریق الکترونیکی کردن تامین و توزیع خواهد بود ودر مراحل بعدی، افزایش درآمد تولید کنندگان با فروش به قیمت واقعی وبدون دخالت دلالان، جلوگیری از خروج دام از استان، متعادل سازی و ثبات قیمت خواهد بود.

وی اظهار داشت: طرح هوشمندسازی نظام توزیع کالاهای اساسی به کمک و همراهی شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌های بخش کشاورزی نیاز دارد و بازار بدون استفاده از پلتفرم‌های توزیع به آرامش نمی‌رسد.

میرزایی افزود: استفاده بهینه از زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری زمینه توزیع کالا را از حالت سنتی به مدرن فراهم می‌کند، همچنین می‌توان امکان کنترل و نظارت بر قیمت و مقدار اقلام توزیعی، شفافیت در زنجیره توزیع و اطلاع از میزان موجودی کالا و برنامه‌ریزی جهت تامین به موقع کالاهای اساسی از مهم ترین مزایای هوشمندسازی توزیع کالاهای اساسی است.

وی تصریح کرد: سامانه رهتاب علاوه بر توزیع گوشت بایستی قابلیت اجرای زنجیره کالاهای اساسی شامل شکر، برنج و ... و نظارت بر این فرآیند را داشته باشد که از طریق آن بتوان نظارت و بازرسی از واحد های صنفی را تسهیل و از این طریق بهره وری و بازدهی نیز افزایش یابد.

انتهای پیام/7540/.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی
  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالا از گمرک خسروی
  • نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟
  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی
  • ورود دادستانی برای تعیین تکلیف ۳۳۰۰ خودرو خارجی معطل در گمرک شهید باهنر
  • صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی رشد ۹۸ درصدی داشت
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول