Web Analytics Made Easy - Statcounter

ششمین رویداد نونمایی در حوزه حمل و نقل هوشمند با معرفی چهار محصول فناورانه به همت پارک فناوری پردیس برگزار شد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایران اکونومیست از پارک فناوری پردیس، نونمایی یک رویداد ارایه محصول با هدف توسعه بازار و افزایش فروش شرکت های دانش بنیان و فناور از اسفند ۱۳۹۹ آغاز و به صورت فصلی برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رویداد تلاش می شود با معرفی کامل محصولات و خدمات دانش بنیان و ارایه پیشنهادات جذاب به مشتریان، در کنار فعالیت بروکر رویداد، زمینه توسعه بازار برای شرکت ها فراهم شود.  

ششمین رویداد نونمایی در حوزه حمل ونقل هوشمند همزمان با نمایشگاه شهر هوشمند، با حضور علاقه مندان این حوزه برگزار شد. در این رویداد میلاد صدرخانلو، رییس مرکز توسعه تجارت فناوری پارک فناوری پردیس، با ارایه اهداف، ظرفیت ها و سازوکارهای اجرایی این رویداد گفت: هدف اصلی این رویداد فروش و توسعه بازار محصولات است.

وی با بیان شرایط جدید رویداد نونمایی از امکان حضور سایر شرکت های دانش بنیان و فناور در کنار شرکت های پارک فناوری پردیس و آمادگی رویداد نونمایی برای کمک به این شرکت ها خبر داد و گفت: علاقه مندان برای ارایه محصولات خود از بستر رویداد نونمایی، می توانند با مراجعه به سایت نونمایی به آدرس www.nonamayi.ir یا تماس با بروکر رویداد، از شرایط و ضوابط حضور در این رویداد مطلع شوند.  

صدرخانلو از برگزاری رویداد نونمایی در حوزه سلامت، زیرشاخه زیبایی و آرایشی و بهداشتی در شهریور ماه و صنعت مالی در آذر ماه خبر داد.  

در این رویداد چهار محصول فناورانه ارایه شد. «دوربین های کنترل سرعت» اولین محصول معرفی شده بود که توسط امیراحمد سپهری مدیرعامل گروه صنعتی هوشمند آسیا ارایه شد. این گروه صنعتی تحت پوشش رسمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، همکار پژوهشی رسمی پلی تکنیک مونس بلژیک و گروه صنایع پیشرفته Multitel بلژیک و دانش بنیان نوع یک است. این گروه صنعتی مخترع، طراح و تولید کننده دستگاه های هوشمند راداری ثبت تخلفات ترافیکی است که  مطابق موازین و استانداردهای سازمان بهداشت جهانی طراحی و تولید می شود.  فناوری محصولات گروه صنعتی هوشمند آسیا در ایران و بعضا در ۳۳ کشور از جمله اتحادیه اروپا، آمریکا، چین، روسیه و هند ثبت اختراع شده است. این شرکت آمادگی ارایه خدمت مشترک بین پارک فناوری پردیس، دانشگاه امیرکبیر و گروه صنعتی هوشمند آسیا  را اعلام کرد.

دومین محصول «پارک علم و تجربه» بود که توسط علی وکیلی، بنیانگذار مجموعه ای کیوسای (EQSci) ارایه شد. پارک‌های تجربه، می‌توانند (نمایشگاه) شوروم و نمایشگاه‌هایی تعاملی برای کارخانه‌ها یا سازمان‌ها باشند تا در آن با بکارگیری اِلمان‌های های-تک، به نمایش دستاوردهای خود بپردازند و بستری برای فرهنگ‌سازی و ارتباطات نزدیک با مخاطبان و میهمانان ویژه سازمان فراهم آورند، جایی که ارزش‌های خود را در ذهن بازدیدکنندگان پر رنگ می‌کنند.

پارک تجربه همچنین می‌تواند یک پارک علم برای کودک و نوجوان باشد که با برانگیختن حس کنجکاوی مخاطبان خود به گزینه‌ غیر قابل جایگزینی در طراحی فضای گردشگری در شهرهای هوشمند بدل شود؛ مانند باغ علم شرکت ال جی در باغ کتاب تهران یا پارک تجربه شهر نجف عراق. این شرکت از آمادگی این مجموعه برای پیاده سازی پارک های علم و تجربه در ایران خبر داد.

نسیمه قریشیان از مجموعه مبین فناوران جی با برند «دیجی سان» به عنوان سومین ارایه دهنده روی استیج نونمایی حاضر شد. وی در ابتدا با بیان مزایا و چالش‌های موجود در مسیر توسعه حمل و نقل هوشمند از تجربه کشورهای موفق در حوزه جابجایی شهری هوشمند یاد کرد.

وی با بیان نیازمندی ها و زیرساخت های ضروری برای اجرای پروژه های هوشمند و توانایی کنونی کشورمان، ضمن معرفی دیجی¬سان به عنوان تولید کننده سخت افزارهای اطلاع رسانی و اجرا کننده نرم افزار دیجیتال ساینیج، از آمادگی این شرکت برای تامین زیرساخت مناسب اطلاع رسانی وسیع با استفاده از  المان‌های شهر هوشمند و حمل و نقل هوشمند خبر داد.  

«چهارراه»، چهارمین و آخرین محصول ارایه شده در نونمایی حمل و نقل هوشمند بود که توسط سعید اشتیاقی معرفی شد. چهار راه یک نرم افزار مدیریت هوشمند ناوگان است که کارکرد شخصی و سازمانی دارد. این نرم افزار در شرکت سپیتا الکترونیک فراز با تلاش چند ساله نرم افزاری با عنوان تجاری چهارراه راه طراحی و اجرا شده است.

این نرم افزار با استفاده از سخت افزاری که روی وسیله نقلیه نصب می شود، امکاناتی مانند خاموش کردن وسیله نقلیه از راه دور، مشاهده تاریخچه حرکت، مشاهده سرعت حرکت لحظه ای و سرعت حرکت در تاریخچه حرکت، اخطار روشن و خاموش شدن وسیله نقلیه، هشدار حمل با جرثقیل، ارایه می کند. شنود داخل کابین، امکان مکالمه با داخل کابین، تعیین شعاع حرکتی مجاز، تعیین سرعت حرکتی مجاز، هشدار لرزشی، هشدار برداشتن سرباطری، قابلیت یک تا ۲ روز استفاده از باتری داخلی در صورت قطع بودن برق ماشین،  زبان فارسی و سرور داخلی از دیگر امکانات این نرم افزار است. 

در پایان این رویداد فائزه تیموری مدیرعامل مجموعه نوروبیز «کارگزار اجرایی رویداد» از امضای ۲۱ تفاهم نامه در حاشیه این رویداد خبر داد و ابراز امیدواری کرد با پیگیری های آتی، شاهد قراردادهای موفق بین شرکت های ارایه دهنده و مشتریان محصولات باشیم.

وی با تاکید بر رویدادهای حوزه سلامت و حوزه مالی در تابستان و پاییز ۱۴۰۱، نونمایی را به عنوان یک بستر فعال برای معرفی محصولات دانش بنیان و فناور به مشتریان معرفی کرد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: حمل و نقل هوشمند

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: حمل و نقل هوشمند پارک فناوری پردیس حمل و نقل هوشمند رویداد نونمایی دانش بنیان گروه صنعتی نرم افزار ارایه شد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۴۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان

  مدیرکل دفتر سرمایه انسانی وزارت نیرو در این آیین با بیان اینکه بهره‌گیری از دانش در حل مسائل شرکت توزیع برق همدان جای قدردانی دارد، گفت: مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان پیش نیازهایی، چون تفکر، دانش‌ورزی و ارتقای بهره‌وری را پشت سر گذاشته و حرکت به سمت بهره‌گیری از علم و دانش در حل مسائل دارد.

مصطفی شاه بوداغیان با بیان اینکه تصمیمات آینده ما بر مبنای داده‌ها و هوش مصنوعی است که باید به بهترین شکل از آن‌ها برخوردار شد، اظهار کرد: ستادی در وزارت نیرو شکل می‌گیرد که نیرو‌های شرکت توزیع برق استان همدان می‌تواند با ارتباط‌گیری با آن سرعت پیشرفت کار خود را را در پیشبرد برنامه‌های مورد نظر بیشتر کنند.

شاه بوداغیان با بیان اینکه امیدواریم به سمتی حرکت کنیم که در حوزه‌های مختلف پیش‌بینی‌هایی را با درصد خطای بسیار پایین داشته باشیم، گفت: شرکت توانیر و مجموع شرکت توزیع در این مسیر قدم گذاشتند و امیدواریم در آینده نزدیک به سمتی حرکت کنیم که همه فرآیند‌ها بر مبنای واقعیت‌ها و داده‌ها باشد و تصمیمات کاملا علمی شکل گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان نیز در این آیین گفت: سال گذشته ناترازی در صنعت برق داشتیم بنابراین باید تغییر در حوزه مصرف صورت بگیرد و به اعتدال در مصرف برسیم.

امیرضا یوسفیان با بیان اینکه امروز حرکت به سمت انرژی تجدیدپذیر اجتناب‌ناپذیر است، گفت: از صرفه‌جویی می‌توانیم به سمت تامین تولید برویم تا نیازی به واردات نداشته باشیم.

او با تاکید بر اینکه در موضوع مصرف در همه حوزه‌ها ناترازی وجود دارد بر فرهنگ مصرف انرژی در کشور تاکید کرد و گفت: در خیلی از حوزه‌ها از جمله آب اهل اسراف هستیم و امروز فروچاله‌هایی که به وجود آمده، نتیجه مصرف بی‌رویه ماست.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان با اشاره به تامین آب شرب شهر همدان با تلاش‌های انجام شده و اهتمام دولت، گفت: سال گذشته با وجود خشکسالی و کمبود ذخایر منابع آبی توانستیم آب لازم را تامین کنیم تا مشکل آب همدان حل شود، با این حال از آب برای شستشوی منازل و خودرو‌ها استفاده می‌کنیم که این مسائل نیاز به تحلیل رفتار‌های فرهنگی دارد.

او با بیان اینکه کارگر ماهر و پرانگیزه رکن جهش تولید است، افزود: نگاه وزارت نیرو به کار و کارگر و نیروی انسانی منطبق بر نگاهی است که دین اسلام تبیین و تاکید کرده است.

منبع ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • امضای قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در اصفهان
  • لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است