Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرامرز رستگاری مدیر زراعت سازمان اظهار گفت: برابر سیاست‌ها و برنامه‌های ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی به منظور افزایش ضریب خود اتکایی در تولید محصول استراتژیک گندم در سال زراعی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ در جنوب استان کرمان عملیات اجرایی طرح در سطح ۴۰هزار و۶۲۰ هکتار و تولید بیش از ۱۷۰ هزار تن محقق شد.

او می گوید: در راستای اهداف کمی بهره‌وری طرح به میزان ۹هزار و۱۵۰ تن بذور اصلاح شده از ارقام چمران ، برات، مهرگان، خلیل، شبرنگ، طلایی و سیروان با نظر کمیته بذر منطقه تامین، توزیع و استفاده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او، از دیگر عوامل مهم و تاثیرگذار در افزایش عملکرد می‌توان به اجرای ۷هزار و۴۵۰ هکتار آبیاری تحت فشار تیپ، توسعه کشت‌های خطی، خاک ورزی حفاظتی، مبارزه با علف‌های هرز و آفت سن و تغذیه مناسب اشاره کرد.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: با پشتیبانی شرکت غله و بازرگانی استان، شرکت خدمات حمایتی و صندوق بیمه محصولات کشاورزی و مشارکت کشاورزان بیش از ۷هزار و۸۰۰ هکتار کشت به صورت قراردادی انجام شده است.

او می گوید: با مشارکت کشاورزان منطقه، پروژه‌های فنی مقایسه ارقام اصلاح شده، تغذیه تکمیلی، مبارزه شیمیایی حفاظتی، ارزیابی مقدار مناسب بذر مصرفی و ارزیابی مقدار آب مصرفی به روش تیپ در منطقه انجام و نتایج مطلوب بدست آمد.

رستگاری گفت: بالاترین رکورد ثبت شده مربوط به یک کشاورز شهرستان رودبار جنوب با رقم شبرنگ به میزان۹هزار و ۵۴۱ کیلوگرم در هکتار گزارش شده است.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی جنوب استان می گوید: با تلاش کشاورزان منطقه ضمن افزایش تولید، میزان خرید گندم مازاد و بذری با ۵۷ درصد افزایش نسبت به سال قبل به میزان ۱۱۹ هزار تن رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی خرید گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۵۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان

ایسنا/خراسان رضوی معاون سازمان تات گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری هستند؛ اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت.

محمدمهدی قاسمی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری خود هستند.

وی افزود: اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد و برای کشاورز قابل استفاده شود، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت. به دنبال این هستیم که در سال جهش تولید با مشارکت مردم، با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان شتاب‌دهی را انجام دهیم.

قاسمی بیان کرد: ما ظرفیت کشاورزی را به طور کامل می‌شناسیم و نسبت به شرایط کشور، کشاورزان ‌و کشت‌های مختلف اطلاعات داریم که شاید شرکت‌های دانش‌بنیان نداشته باشند. اینکه مخاطب چه کسی باشد و محصولات تولید شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به دست چه کسی برسد، مهم است.

معاون سازمان تات(تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی عنوان کرد: ما مسیر را برای دسترسی کشاورزان و تولیدکنندگان به یافته‌های دانشی و علمی شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک خودشان تسهیل می‌کنیم. نیازی به تسهیلات نیست، ما بسترهایی داریم که از بسیاری از تسهیلات بهتر است و کمک بسیار بزرگی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا
  • سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار رسید
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • امکان کاهش ۲۰ درصدی ضایعات برداشت گندم با روش‌های علمی
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان