Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان در بیانیه‌ای نسبت به حاشیه‌های ایجاد شده نسبت به انتصاب رئیس این دانشگاه واکنش نشان داد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان در بیانیه‌ای نسبت به حاشیه‌های ایجاد شده نسبت به انتصاب رئیس این دانشگاه، اعلام کرد که در این حوزه آنچه اهمیت دارد حریت و استقلال مدیریت تربیت معلم و عدم اثرپذیری از القائات و فشار‌های نمایندگان و صاحبان قدرت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




در این بیانیه آمده است:

بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان پردیس شهید مقصودی برآن است تا در قبال حواشی اخیر انتصاب مدیریت دانشگاه فرهنگیان استان همدان مواردی را جهت تبیین و شفافیت مسئله فوق الذکر بیان دارد:

نخست حال ناخوش پردیس‌های همدان؛ که در طول سال‌های گذشته توسعه کمی و کیفی چشمگیری در آن‌ها ملاحظه نمی‌شود. سالهاست دانشجومعلمان پردیس خواهران در محیطی غیر دانشگاهی و ناایمن و به دور از حداقل امکانات زیبنده معلمان آینده این استان دوران تحصیل خود را سپری میکنند.

در طول ۲ سال تعطیلات کرونایی که فرصت مناسبی جهت بازسازی و رفع مشکلات ساختمان‌های فرسوده می‌توانست باشد حتی با وجود کسورات ناعادلانه از حقوق دانشجومعلمان شاهد اقدامی درخور در این زمینه نبودیم.

ثانیا افت فرهنگی و تربیتی؛ فضای فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان علیرغم وجود ظرفیت‌های ناب مادی و معنوی این دانشگاه فضایی مرده و بی تحرک است. کانون‌ها و انجمن‌های دانشگاه گویی وجود خارجی ندارند. شاخص‌های تربیتی در بین دانشجومعلمان نسبت به سالیان گذشته نزول چشمگیری داشته است. عدم برگزاری منظم و به موقع جلسات شورای فرهنگی دانشگاه نمونه‌ای از بی تفاوتی نسبت به تعالی امور فرهنگی این مجموعه است.

ثالثا عدم تعامل و نبود نگاه دانشجویی بین مسئولین؛ نگرش سو نسبت به فعالیت‌های سیاسی دانشجویان علیرغم تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری و عدم تعامل صحیح با دانشجومعلمان مطالبه گر از جمله چالش‌هایی است که دانشجویان را از میدان مشارکت در پیشبرد اهداف متعالی اجتماعی و سیاسی نظام مقدس جمهوری اسلامی باز داشته است.

رابعا خلأ هویت بخشی به دانشجومعلمان؛ تقلیل هویت معلمی از امامت جامعه به یک شغل و منبع درامد ره آورد نگاه غیر تربیتی و فن سالارانه به این مقوله تمدنی است. تربیت معلم تراز بایستی از همین مراکز رقم بخورد و نه لزوما از سطوح کلان مدیریتی.

خامسا فقر ایده‌های تحولی و رکود و رخوت مدیریت مسن و محافظه کار

از این رو مرکز ثقل نظام تعلیم و تربیت در استان همدان نیازمند مدیری جوان، با پشتکار، دارای روحیه و سبقه بسیجی و جهادی؛ آگاه به مسائل دانشجومعلمان و ابعاد تربیتی و فنی تربیت معلم استان است. چرا که تربیت معلم استان بیش از هرچیز نیازمند فهم مسئله متناسب با اقتضائات و ظرفیت‌های موجود است؛ که این ویژگی‌ها را بایستی در بین عناصر دغدغه‌مند و فعال در عرصه فرهنگ و تربیت جستجو کرد.

چه بسا بست نشینان تربیت معلم همدان که خود بانیان وضع موجود اند.

در این بین جانبداری برخی نمایندگان مجلس و پدرخوانده‌های استان از گزینه‌های مطلوب خود و یا ممانعت از حضور دیگر افراد امری مذموم و خلاف شأنیت ایشان است که متاسفانه علیرغم تذکرات چندباره رهبری در این زمینه هم چنان مشاهده می‌شود. آنچه حائز اهمیت است حریت و استقلال مدیریت تربیت معلم و عدم اثرپذیری از القائات و فشار‌های نمایندگان و صاحبان قدرت است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان همدان بسیج دانشجویی همدان دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان تربیت معلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۶۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند

ایسنا/خراسان شمالی امام جمعه بجنورد گفت: مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند.

حجت الاسلام و المسلمین رضا نوری در نماز عبادی و سیاسی جمعه این هفته با اشاره به روز کار و کارگر اظهار کرد: امروز کار کردن در جامعه ما چند ویژگی دارد که در وهله نخست اصل کار، عبادت است.کار کردن اگر برای کسب درآمد حلال باشد، مجاهدت در راه خداوند محسوب می‌شود.

حجت الاسلام نوری با بیان اینکه کشور هم اکنون در جنگ اقتصادی به سر می‌برد، ادامه داد: دشمنان تحریم‌های اقتصادی مختلفی را علیه کشور اعمال کرده تا مسئولان و مردم‌ را تحت فشار قرار دهد تا به اهداف خود برسند. بنابراین امروز انجام هر کار اقتصادی که تولید و رفع نیازها و بی‌نیازی به بیگانگان را به دنبال  دارد، مجاهدت و جنگ علیه دشمنان است.

وی بیان کرد: افرادی که در حوزه تولید، کار می‌کنند سربازان نظام‌ جمهوری اسلامی ایران هستند.

امام جمعه بجنورد با اشاره به اینکه در همین راستا شعار امسال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است، تاکید کرد: باید بسترهای لازم برای مشارکت مردم در حوزه تولید توسط مسئولان فراهم  و تعاونی‌های تولید تشکیل و تقویت شود.

وی در ادامه به روز معلم نیز اشاره کرد و گفت: معلم‌ها در تدریس و تعلم باید اخلاص داشته باشند و دانش‌آموز مورد توجه آن‌ها قرار گیرد و اصل کار را بر تربیت دانش آموزان قرار دهند.

امام جمعه بجنورد گفت: اگر دانش‌آموزی روسری خود را بعد از پایان ساعت مدرسه و به هنگام خروج از مدرسه از سر گذاشت، آن معلم‌ بداند که برای تربیت این‌ دانش آموز کاری نکرده است.

وی تصریح کرد: تربیت دانش آموزان توسط معلم‌ها به گونه‌ای باشد که وقتی این دانش آموز استاندار، فرماندار و ... شد آن تربیت در روح و جان آن فرد باشد. تربیتی که فقط تا در مدرسه باشد، ارزشی ندارد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دریا منبع قدرت و ثروت است/ ۸۰ درصد تجارت ما از خلیج فارس است
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • معلمی سنگین‌ترین مسوولیت عالم است
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • انتخاب معلم دزفولی به عنوان معلم نمونه کشوری
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • منزلت و مقام عالی معلم باید پیوسته مورد تکریم جامعه باشد
  • بر تلاش مسئولان برای تحقق شعار سال تأکید کرد
  • مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند