Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت با بیان اینکه طرح توسعه میدان نفتی آزادگان با هدف تولید روزانه ۵۷۰ هزار بشکه نفت خام اجرایی می‌شود، گفت: برای اولین­ بار است که موضوع ازدیاد برداشت با تزریق آب در این طرح عملیاتی خواهد شد.

به گزارش مشرق، علی بهادری جهرمی سخنگو و دبیر هیات دولت اظهار داشت: توسعه صنایع زیربنایی و پیشران اقتصادی و هدایت نقدینگی به سمت تولید یکی از برنامه­ های جدی دولت سیزدهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چند روز پیش رئیس­ جمهور از چند طرح معدنی و صنعتی رونمایی کرد. توسعه میدان مشترک نفتی آزادگان هم در همین راستا است.

سخنگوی دولت گفت: در صنایع اصلی مانند نفت ­و­گاز نیاز به سرمایه­ گذاری، تجدید و گسترش زیرساخت­ ها داریم. اگر در این رابطه اهتمام جدی صورت نگیرد، کشورمان در بلندمدت دچار خسارت­ خواهد شد. دولت مصمم و متعهد است که این اقدامات زیرساختی را انجام دهد.

بهادری در ادامه با اشاره به این موضوع که میدان مشترک نفتی آزادگان اهمیت فراوانی دارد، تصریح کرد: میدان نفتی مشترک آزادگان در ۸۰ کیلومتری غرب اهواز و در محدوده­ای به وسعت حدودی ۲۰ کیلومتر در ۷۵ کیلومتر، بزرگ­ترین میدان مشترک نفتی ایران است.

وی گفت: ظرفیت­ های زیادی در این میدان مشترک نفتی وجود دارد که تا کنون به­ درستی مورد استفاده قرار نگرفته است. دولت سیزدهم از همان اوایل شروع­ به ­کار طرح­هایی را برای توسعه این میدان مشترک نفتی به کارشناسی سپرد.

دبیر هیئت دولت گفت: با توجه به نگاه جدی ای که به این میدان نفتی شد، در چند ماه گذشته ناوگان حفاری در این منطقه حدود ۶۰ درصد افزایش داشته است.

بهادری با بیان این موضوع که طرح توسعه میدان مشترک نفتی آزادگان به صورت «یکپارچه» تدارک دیده شده است، تاکید کرد: این طرح شامل توسعه همزمان فاز دوم آزادگان شمالی و فاز دوم آزادگان جنوبی است.

رئیس شورای اطلاع ­رسانی دولت گفت: در این طرح مهم در تاریخ صنعت نفت ایران، برای اولین­ بار از ظرفیت بانک ­های خصوصی و دولتی، صندوق توسعه ملی و شرکت­های اکتشاف و تولید (E&P) به صورت هم­زمان استفاده می­ شود.

بهادری با اشاره به این موضوع که یکی از نکات بسیار مهم طرح توسعه هم­زمان میدان آزادگان، تکیه بر توان و ظرفیت­ های داخلی است، گفت: منابع مالی مورد نیاز این طرح ۷ میلیارد دلار پیش ­بینی شده است.

وی تصریح کرد: از دیگر تمایزهای طرح مزبور، مشارکت بانک­ها به عنوان سرمایه­ گذار و شریک در ریسک، نه صرفا به عنوان نهاد تسهیلات­ دهنده، است. عملیات ازدیاد برداشت به صورت گسترده و با روش تزریق آب هم از نکات مهم طرح توسعه یکپارچه میدان مشترک آزادگان است.

دبیر هیئت دولت با بیان این موضوع که با اجرای طرح اشتغال گسترده­ای در کشور و منطقه ایجاد خواهد شد، گفت: ظرفیت خالی سازندگان داخلی کالا و تجهیزات نفتی هم تا حد زیادی با طرح توسعه میدان آزادگان پر خواهد شد.

بهادری تصریح کرد: با کارشناسی ­های انجام شده و تبیین طرح برای سرمایه­ گذاران، جذابیت­ های فراوان اقتصادی توسعه آزادگان و نرخ بازگشت سرمایه آن باعث مشارکت نهادهای سرمایه­ گذار شده است.

سخنگوی دولت گفت: طرح توسعه یکپارچه میدان مشترک نفتی آزادگان با هدف رساندن تولید روزانه به ۵۷۰ هزار بشکه نفت خام اجرایی می­ شود. همچنین برای اولین­ بار است که موضوع ازدیاد برداشت با تزریق آب در حجم وسیع در این طرح عملیاتی خواهد شد.

دبیر هیئت دولت با بیان اینکه طول مدت این قرارداد در دوره توسعه ۷ ساله خواهد بود، تصریح کرد: مطابق ارزیابی اولیه طرح، حفر بیش از ۴۲۰ حلقه چاه جدید تولیدی و تزریقی و احداث بیش از ۴۳۰ کیلومتر خطوط لوله جمع ­آوری و انتقال نفت و آب در کنار احداث چند مجموعه منیفلد (شیوه­ای برای جمع­آوری نفت از چاه) جدید و همچنین احداث چند مجموعه تفکیک جدید پیش ­بینی شده است.

بهادری جهرمی در پایان گفت: با اجرایی شدن این طرح بزرگ، پویایی قابل­ توجهی در بخش صنایع و تجهیزات مرتبط با نفت و گاز نظیر لوله­ سازی، پمپ­ سازی و شیرهای سرچاهی ایجاد خواهد شد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت طرح توسعه بهادری جهرمی سخنگوی دولت صنعت نفت ایران شورای اطلاع رسانی دولت دولت سیزدهم هیئت دولت خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت میدان مشترک نفتی آزادگان توسعه میدان میدان نفتی طرح توسعه دولت گفت خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۷۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و.... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

کد خبر 6092488

دیگر خبرها

  • توسعه شرق کشور در گرو حل مسائل مشترک استان های شرقی
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت