Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@14:15:04 GMT

دولت و‌ مجلس برای نجات بلوط زاگرس فکری کنند

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۱۷۸۵۶

دولت و‌ مجلس برای نجات بلوط زاگرس فکری کنند

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: آفت درختان بلوط زاگرس را دارد نابود می‌کند، دولت و مجلس تدبیری کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازیاسوج، مهدی روشنفکر عصر امروز در نشست شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد خطاب به محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:امروز از نزدیک پیگیری های هوایی و زمینی داشتید و تمام مسائل استان را رصد و مشاهده کردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: یاسوج شهری است که حاشیه آن بر متن غلبه داشته و از 320 هزار نفری که در آن زندگی می کنند 135 هزار نفر جمعیت شهری و 185 هزار نفر حاشیه نشین دارد.

روشنفکر خاطرنشان کرد: این شهر اولین شهر مهاجرپذیر در کشور بوده، اما زیرساخت‌های آن آماده نیست، آسیب‌های اجتماعی زیادی داشته و مردم به سختی زندگی می‌کنند، در واقع شهری پر از حاشیه بوده و آسیب‌های اجتماعی به صورت ماهانه در حال افزایش است و شرایط اسفبار بوده و بهبود آن نیازمند عزم ملی است، چرا که شهر از عهده منابع مالی و مادی آن برنمی آید.

وی ادامه داد: متاسفانه سالن ورزشی، پارک و فضای سبز در حاشیه شهر وجود ندارد و از سال 85 احداث سالن ورزشی در آن آغاز شده و سال 94 به صورت ناقص به بهره برداری رسیده و همچنین ساخت خوابگاه ورزشی در سال 85 آغاز شده ولی تاکنون به بهره برداری نرسیده است.

روشنفکر با بیان اینکه آمار بیکاری در شهر یاسوج بسیار بالا است، افزود: این شهر علی رغم داشتن نعمت های بسیار زیاد از جمله جنگل، طلای سیاه و نعمت آب، متاسفانه در محرومیت به سر می برد؛ در واقع استانی غنی ولی مردمی فقیر دارد.

وی ادامه داد: سرمایه گذاران به دلیل نبود راه مناسب، علی رغم امتیازات تشویقی حاضر به سرمایه گذاری در این استان نیستند، تقاضا دارم شرایط را برای سرمایه گذاری شستا و هلدینگ های مربوطه مهیا کنید.

روشنفکر گفت: مسیرهای مواصلاتی در هر استان بیانگر توسعه آن منطقه است، در استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل وجود شرایط اقلیمی و جنگل های متعدد، راه های مواصلاتی به قتلگاه تبدیل شده اند که تعدادی از آنها را رئیس کمیسیون عمران مورد بازدید قرار داد.

وی تاکید کرد: همچنین شهرستان مارگون در سال 98 ایجاد شده، اما فاقد هرگونه زیرساخت بوده، به نحوی که از 570 کیلومتر، 300 کیلومتر آن خاکی است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه 10 درصد آب های روان از این منطقه عبور می کند، خطاب به رئیس مجلس گفت: امروز بیشتر وقتتان را صرف مسائل آب و سدهای استان کردید، یکی از عوامل نجات کشاورزان احداث سد تنگ سرخ بوده و همچنین دو سد دیگری که باید ساخته شود.

روشنفکر بیان کرد: از طرفی درختان استان در حال مرگ هستند، درخواست دارم کارگروهی تشکیل دهید تا نهادهای مرتبط برای نجات درختان بلوط بسیج شوند.

بازدید رئیس مجلس ‌از پتروشیمی دهدشت/ قالیباف: خوراک پتروشیمی دهدشت تعیین‌تکلیف شودسفر رئیس مجلس شورای اسلامی به کهگیلویه و بویراحمد به روایت تصویرطرح جدید مجلس/ تشکیل کمیسیون تلفیق برای بررسی طرح‌ها و لوایح

وی تصریح کرد: برای بازسازی مناطق زلزله زده سی سخت 300 میلیارد تومان مصوب شده بود که تنها نیمی از آن تخصیص یافت، برای ادامه کار و بازسازی مناطق زلزله زده لازم است سایر مبلغ مورد نیاز تخصیص یابد، از شما درخواست دارم این موضوع را پیگیری کنید.

سرنوشت سهام 20 درصدی گچساران نامعلوم است

نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت:وضعیت سهام شهرهای دارای پتروشیمی‌ مشخص است به جز سهام 20 درصد مردم گچساران که مشخص نیست کجا رفته است.

سید ناصر حسینی‌پور  اظهار داشت: برخی از مشکلات را با شما مطرح کردم و گزارشاتی در مورد مشکلات را در چندین صفحه تهیه و آنها را به شما ارائه می‌کنم.

وی تبصره (1) ماده (38) قانون مالیات بر ارزش افزوده را یکی از مشکلات عنوان کرد و افزود: مسئولان اداره دارایی گچساران تفاوت یک درصد آلایندگی بر مبنای قیمت فروش داخلی و یک درصد آلایندگی بر مبنای جبران هزینه، تولید را محاسبه کردند اما در این رابطه حق گچساران ضایع شده، نفت گچساران خوب است اما در زمان پرداخت بر اساس یک درصد قیمت فروش محاسبه نمی‌شود.

حسینی با اشاره به وضعیت تونل دیل گفت: روز گذشته رضایی رئیس کمیسیون عمران مجلس با اقتدار از این پروژه دفاع و تأکید کرد که مسئولان مربوطه باید در کمیسیون عمران حاضر و موضوع را تعیین تکلیف کنیم، 1285 متر از این تونل باقی مانده و یک طرف تونل 600 و طرف دیگر آن 700 متر حفاری شده و 50 درصد آن باقی مانده است؛ چرا باید این کریدور شمال به جنوب متوقف شده باشد، اگر مشکل دارد بگویند گاز، گاز پایدار است و تونل را برای همیشه تعطیل کنند.

حسینی‌پور یادآور شد: موضوع سهام 20 درصد هم یکی از مشکلات است، وضعیت سهام شهرهای دارای پتروشیمی‌ مشخص است به جز سهام 20 درصد مردم گچساران که مشخص نیست کجا رفته است، در این رابطه سفسطه‌گویی هم نمی‌کنم و این مشکل را در گزارشی آماده کردم و آن را به شما ارائه خواهیم کرد، چرا سرگذشت سهام 20 درصد مردم گچساران مشخص نیست.

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین موضوع فرودگاه گچساران یکی از مطالبات بوده که نیاز است به این موضوع ورود شود و مشکلات پرواز فرودگاه حل شود.

حسینی‌پور تصریح کرد: مستندات سد چم‌شیر را نیز ارائه خواهم کرد؛ همچنین منطقه ویژه اقتصادی گچساران در اجرای اصل 123 قانون اساسی و همچنین ایجاد 7 منطقه آزاد تجاری، صنعتی و 13 منطقه ویژه اقتصادی با توجه به مصوبات مجلس در جلسه 30 اردیبهشت 1392 تصویب و ابلاغ شده و رئیس جمهور آن را ابلاغ کرده بنابراین می‌طلبد دبیر شورای عالی مناطق آزاد پاسخگو باشد که چرا پس از گذشت این مدت به این موضوع ورود نمی‌کند.

وی افزود: همچنین در مورد حقابه‌ها گزارشی را ارائه خواهم کرد که می‌طلبد رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی به این موضوع ورود و از حق مردم گچساران دفاع کنند.

بوکسیت کهگیلویه تنها دستاوردش نابودی جاده‌ها است

نماینده شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، لنده و چرام در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: متأسفانه بوکسیت منطقه به جاجرم منتقل می‌شود که این مسئله فقط منجر به نابودی جاده‌های ما شده است.

حجت الاسلام سید محمد موحد  اظهار داشت: مردم انتظار دارند که حضور ریاست مجلس به عنوان شخصیتی انقلابی که ابعاد امنیتی کشور را به خوبی می شناسد در این منطقه تحول‌آفرین باشد و آثار این حضور را در زندگی خود ببیند.

وی با بیان اینکه به عنوان نماینده مردم از شما که یک بسیجی هستید می‌خواهم به داد فرزندان کهگیلویه و بویراحمد برسید، خاطرنشان کرد: این فرزندان همان دلاورمردانی هستند که در دوران دفاع مقدس جان خودشان را تقدیم این نظام و انقلاب کردند اما امروز فرزندان آنها در بهبهان، عسلویه و مناطق دیگر غیربومی محسوب می‌شوند و اداره کار به آنها مجوز اشتغال نمی‌دهد.

موحد ضمن تأکید بر اینکه مردم انتظار دارند از سهم 8.5 میلیارد مترمکعب آب سرازیر شده سهم آنها داده شود، افزود: اما متأسفانه سهمی که به استان تعلق می‌گیرد تنها حدود یک میلیارد و 100 مترمکعب است و این به هیچ عنوان حق استان نیست و در این زمینه اگر حرف غیرقانونی می‌زنیم آن را نپذیرید اما این سهم حق مردم است.

وی ادامه داد: با تأکید بر ضرورت ساماندهی پتروشیمی دهدشت که صبح امروز مورد بازدید ریاست مجلس قرار گرفت، گفت: این پتروشیمی می‌تواند با حضور شما و تصمیمات اتخاذ شده متحول شود و انتظار ما این است که علاوه بر این تکنولوژی سیکل ترکیبی پادوک نیز با وجود گذشت سال‌ها که هنوز اندرخم یک کوچه است، سامان یابد.

این نماینده مردم در مجلس تکمیل بیمارستان دهدشت را که از مصوبات سفر رئیس جمهور به منطقه است را خواستار شد و اضافه کرد: از سوی دیگر جاده دهدشت که مسیر استان اصفهان به خوزستان را تکمیل می‌کند یکی از راه‌های مهم برون‌رفت استان از شرایط فعلی است.

وی تأکید کرد: متأسفانه بوکسیت منطقه از استان کهگیلویه و بویراحمد به جاجرم منتقل می‌شود که این مسئله فقط منجر به نابودی جاده‌های ما شده است.

موحد در پایان خواستار تأمین آب کشاورزی دیشموک و چارروسا شد که این مسئله منجر به از بین رفتن محرومیت در این مناطق خواهد شد.

انتهای پیام/544/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس مجلس شورای اسلامی کهگیلویه و بویراحمد مردم گچساران نماینده مردم سهام 20 درصد رئیس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۷۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است

ایسنا/گیلان استاندار گیلان، یکی از راه‌های توسعه گیلان را همدلی میان دولت و مجلس دانست و تصریح کرد: با همدلی و انسجام و وحدت و همکاری می‌توانیم دستاوردهای خوبی برای استان داشته باشیم.

اسدالله عباسی امروز، ۶ اردیبهشت ماه در حاشیه نشست هم‌اندیشی با منتخبین مردم گیلان در دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه لایحه برنامه هفتم توسعه با همکاری مجلس و دولت سیزدهم تصویب شده است، اظهار کرد: با توجه به اینکه در سال جاری شاهد اجرای لایحه برنامه هفتم خواهیم بود، جلسه را با منتخبین مردم گیلان در مجلس برگزار کردیم تا چگونگی بهره مندی گیلان از این برنامه را بررسی کنیم.

وی با اشاره به مباحث مطرح شده در جلسه با منتخبین مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی، گفت: در این جلسه درخصوص مسائل کلان استان و حوزه انتخابیه نمایندگان صحبت و تصمیمات خوبی هم اتخاذ شد.

استاندار گیلان با تاکید بر لزوم توجه به رفع دغدغه های مردم گیلان در عرصه‌های مختلف، بیان کرد: منتخبین مردم استان در مجلس شورای اسلامی نگرانی‌هایی در حوزه کشاورزی، گردشگری، اشتغال، توسعه و عمران داشتند که باید به آنان در سطح ملی و استانی نگاه ویژه شود.

عباسی یکی از راه‌های توسعه گیلان را همدلی میان دولت و مجلس دانست و تصریح کرد: با همدلی و انسجام و وحدت و همکاری می‌توانیم دستاوردهای خوبی برای استان داشته باشیم، زیرا برخی از طرح‌ها استانی و برخی ملی و فرا استانی هستند؛ از این رو برای بهره برداری از طرح‌های ملی باید در سطح کلان رایزنی‌های لازم انجام شود و تعامل و تفاهم و همدلی شکل بگیرد.

وی با اشاره به سفر رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه به گیلان در آینده نزدیک، افزود: این جلسات را فرصتی برای تحقق مطالبات به حق مردم می دانیم و امیدواریم منتخبین مردم نیز با همین روحیه و انگیزه در کنار دولت به رفع مشکلات کمک کنند.

اعلام نرخ خرید برنج در سال ۱۴۰۳

ابراهیم نجفی، رئیس مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی نیز در حاشیه این نشست، با بیان اینکه وحدت میان دولت و مجلس یکی از نقاط قوت کشور است، اظهار کرد: جلسه‌ای که امروز برگزار شد، در مرحله اول پیام آن انسجام میان دولت و مجلس جهت پیشبرد اهداف در استان و شهرستان‌ها است.

وی با اشاره به سفر آینده رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه به گیلان، گفت: باید برگزاری چنین جلساتی بیش از گذشته باشد تا مشکلات استان را در تمامی بخش‌ها شناسایی کنیم و با همدلی و انسجام آن را به استماع رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه برسانیم.

نماینده آستانه اشرفیه در مجلس، یکی از نگرانی‌های کشاورزان را قیمت پایین برنج دانست و بیان کرد: در روزهای آینده شورای قیمتگذاری محصولات کشاورزی در سطح وزارتخانه جهاد کشاورزی تشکیل جلسه داده و قیمت تضمینی خرید برنج برای سال ۱۴۰۳ را اعلام می کند.

نجفی همچنین از برگزاری کمیسیون‌های تغییر کاربری خبر داد و متذکر شد: با دستور استاندار و پیگیری معاونت عمرانی و دستگاه های عضو، این کمیسیون تشکیل جلسه خواهد داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • پل خورگو وارد فاز اجرا شد
  • موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود