Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، کمیته برنامه ریزی و ساخت شهرک‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرد که برای احداث دو شهرک صهیونیستی جدید در جولان اشغالی سوریه برنامه ریزی کرده است.

بر اساس این گزارش، رژیم صهیونیستی با احداث شهرک‌های صهیونیستی قصد دارد تا در بافت جمعیتی این منطقه اشغالی تغییر ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که سوریه بارها اعلام کرده که بلندی‌های جولان بخش جدایی ناپذیر از خاک این کشور است و تلاش می‌کند تا هر ذره از خاک خود را با تمام امکانات موجود بازگرداند زیرا این یک حق ابدی است.

پیش تر ساکنان منطقه اشغالی جولان سوریه علیه طرح‌های توسعه طلبانه رژیم صهیونیستی تجمع اعتراضی برپا کرده بودند.

«بلندی‌های جولان» منطقه‌ای بسیار مهم و راهبردی و متعلق به سوریه است که در سال ۱۹۶۷ به اشغال رژیم صهیونیستی درآمد و از همان زمان به آرمانی برای سوری‌ها برای آزادسازی تبدیل شده است.

منطقه جولان اشغالی بخشی از استان «القنیطره» در جنوب غرب سوریه است که رژیم صهیونیستی در جنگ ۶ روزه سال ۱۹۶۷ بخش بزرگی از این منطقه را اشغال و در ۱۴ دسامبر ۱۹۸۱ به صورت  غیرقانونی بخشی از آن را ضمیمه خود کرد، اما جامعه بین‌الملل هرگز این اقدام تجاوزکارانه را به‌رسمیت نشناخته است.

شمار ساکنان جولان اشغالی سوری به حدود ۲۵ هزار نفر می‌رسد که در چهار روستای باقیمانده سوریه پس از اشغال این فلات یعنی «مجدل شمس، بقعاثا، عین قنیا و مسعده» ساکن هستند و با طرح‌های متوالی اشغالگران صهیونیست برای سلطه بر این زمین‌ها و یهودی‌سازی آن با توسل به زور، مواجه هستند.

جنگ سال ۱۹۶۷ که میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی مصر، سوریه و اردن رخ داد و به جنگ ۶ روزه یا جنگ «رمضان» معروف شد، از پنجم ژوئن آن سال و با حمله هوایی ناگهانی بمب افکن‌های رژیم صهیونیستی به یک پایگاه‌ هوایی مصر آغاز و ارتش این رژیم طی ۶ روز توانست نوار غزه و صحرای سینا را از کنترل ارتش مصر، شرق بیت المقدس و کرانه باختری رود اردن را از کنترل اردن و بلندی‌های جولان را از کنترل سوریه خارج کرده و به اشغال خود درآورد.

در سال ۱۹۷۳، ارتش سوریه برای باز پس گیری مناطق از دست رفته خود دست به عملیات زد ولی فقط توانست بخشی از آن را با امضای توافقنامه جداسازی نیروها در سـال ۱۹۷۴، آزاد کند و ارتش رژیم اشغالگر صهیونیست از مناطقی که در پایان جنگ رمضان اشغال کرده بود، عقب نشـست.

دو قطعنامه ۲۴۲ و ۳۳۸، مهمترین قطعنامه‌های سازمان ملل برای این دو جنگ می‌باشد. جولان پس از اشغال تا سال ۲۰۱۱ (۱۳۸۹) تقریبا آرام بود، اما با شروع بحران سوریه در تاریخ یاد شده، منطقه اشغالی جولان با کمک صهیونیست‌ها به جولانگاه تروریست‌های تکفیری تبدیل شد و مرز میان آن با سرزمین‌های اشغالی باز و تسلیحات و امکانات زیادی از سوی رژیم صهیونیستی برای تجهیز تروریست‌های تکفیریِ گروهک «جبهه النصره» (تحریر الشام فعلی) ارسال شد و طی اشغال دو استان «قنیطره» و «درعا» در جنوب و جنوب غرب سوریه توسط تکفیری‌ها، هزاران تروریست زخمی از طریق جولان برای درمان به سرزمین‌های اشغالی اعزام شدند و پس از بهبودی، دوباره به خاک سوریه برای جنگ و کشتار علیه مردم سوریه بازگشتند.

برچسب‌ها سازمان ملل متحد سوریه رژیم صهیونیستی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان ملل متحد سوریه رژیم صهیونیستی سازمان ملل متحد سوریه رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی جولان اشغالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۸۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موشکباران شهرک‌های اطراف غزه از سوی گردانهای الاقصی+فیلم

گردانهای شهدای الاقصی از شلیک دهها موشک از غزه به شهرک های صهیونیست نشین اطراف غزه خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، بنی گانتز عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد: عملیات در رفح را شروع کرده ایم و بر حسب نیاز آنرا توسعه خواهیم داد.

این درحالی است که کتائب شهداء الاقصی در بیانیه ای اعلام کرد: مرکز تجمع نظامیان صهیونیست و جنگ افزارهای آنها را در طول محور نتساریم با خمپاره زیر آتش گرفتیم.

رادیو رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد: ۱۲ موشک از رفح به سمت شهرک های اطراف غزه شلیک شده است.

رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که موج موشکی اخیرا به سمت شهرکهای اطراف غزه شدیدترین حمله از مدتها قبل است.

دیگر خبرها

  • روز سخت صهیونیست‌ها در شمال سرزمین‌های اشغالی
  • حادثه‌ای غیرعادی در «آویویم» به وقوع پیوسته است
  • شمال اراضی اشغالی زیر آتش و آژیر +فیلم
  • آژیر ممتد خطر در جولان اشغالی و سراسر شمال فلسطین اشغالی
  • مقاومت عراق مسؤولیت حمله پهپادی به ایلات اشغالی را بر عهده گرفت
  • شهرک‌نشینان صهیونیست: نتانیاهو ما را به حال خود رها کرده‌است
  • موشکباران شهرک‌های اطراف غزه از سوی گردانهای الاقصی+فیلم
  • شلیک ده‌ها موشک از لبنان به مقر فرماندهی لشکر جولان اسرائیل
  • شلیک ۷۰ راکت از لبنان به جولان اشغالی سوریه
  • بارانی از موشک بر سر صهیونیست‌ها/ شلیک ۷۰ موشک از سمت لبنان