Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، علیرغم رنج و مشکلات مردم یمن در نتیجه تجاوز خونینی که هفت سال است ادامه دارد، عربستان سعودی نفت و گاز یمن را غارت کرده و این رنج و مشکلات را دو چندان می‌کند، زیرا درآمدهای نفتی و گازی تکیه‌گاه اصلی اقتصاد یمن است و ۸۰ درصد از بودجه عمومی دولت را پوشش می‌دهد.

بر اساس این گزارش، دولت نجات ملی یمن در صنعا کشورهای ائتلاف متجاوز سعودی را به سرقت و غارت ثروت‌های نفتی یمن متهم می‌کند و بارها تهدید کرده است که شرکت‌ها و کشتی‌هایی را که در غارت و دزدی نفت و گاز یمن نقش داشته باشند، هدف قرار خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته دولت صنعا و با استناد به گزارش مرکز رصد ترددهای دریایی بین المللی، ائتلاف سعودی میلیون‌ها بشکه نفت یمن را با کشتی‌های غول‌پیکری که تقریباً ماهانه به بنادر یمن می‌آیند به فروش می‌رساندبه گفته دولت صنعا و با استناد به گزارش مرکز رصد ترددهای دریایی بین المللی، ائتلاف سعودی میلیون‌ها بشکه نفت یمن را با کشتی‌های غول‌پیکری که تقریباً ماهانه به بنادر یمن می‌آیند به فروش می‌رساند.

بر اساس اطلاعاتی که یک منبع ویژه در وزارت نفت دولت صنعا در اختیار المیادین قرار داده است، اعداد و ارقام زیر مقادیر نفت و گاز غارت شده یمن را به دست ائتلاف متجاوز سعودی از ابتدای سال جاری ۲۰۲۲ تا ژوئن گذشته نشان می‌دهد:

- ۱۹ ژانویه: ۲.۵ میلیون بشکه از بندر «الضبه» در حضرموت. ارزش تقریبی این مقدار بشکه‌های نفت که به چین منتقل شد، ۲۱۷ میلیون دلار برآورد شده است.

- ۵ فوریه: دو میلیون بشکه از بندر الضبه در حضرموت که ارزش تقریبی آن ۲۰۰ میلیون دلار برآورد شده است. در همین ماه یک میلیون بشکه نفت نیز به ارزش ۱۰۶ میلیون دلار به سرقت رفت.

- ۱۰ آوریل: بیش از ۲.۳ میلیون بشکه نفت به ارزش ۲۶۷ میلیون دلار از بندر الضبه در حضرموت که به چین منتقل شد. در همین ماه یک میلیون بشکه نفت از بندر «النشیمه» در شبوه از طریق کشتی «SEAVELVET» که عازم هند بود به سرقت رفت و ارزش آن ۱۰۶ میلیون دلار برآورد شده است.

- ماه مه: بیش از ۲.۲ میلیون بشکه از بندر «الشحر» در حضرموت به سرقت رفت که ارزش تخمینی آن بیش از ۲۷۰ میلیون دلار است.

- - ژوئن: ۴۰۰ هزار بشکه از بندر «رضوم» در الشبوه به ارزش ۴۴ میلیون دلار به سرقت رفت. در همین ماه یک میلیون بشکه نفت از بندر النشیمه در شبوه به ارزش ۱۱۴ میلیون دلار از طریق کشتی اماراتی «lSABAELL» به سرقت رفت.

بنا به گزارش رسانه‌های یمنی، ارزش درآمدهای غارت شده نفت خام و گاز در ماه مه نزدیک به ۱۸۰ میلیارد ریال بوده که برای پرداخت حقوق حدود سه ماهه کارکنان دولت کافی است، حال آنکه کارمندان یمنی سال هاست حقوق خود را دریافت نکرده اند.

اما درباره غارت درآمدهای گاز شهری که به اعتراف دولت دست نشانده سعودی در یمن، روزانه ۷۵ تریلر از آن به فروش می‌رسد، مجموع فروش آن فقط در ماه مه گذشته به ۲ هزار و ۳۲۵ دستگاه تریلر شامل ۴.۸ میلیون سیلندر رسیده که ارزش هر سیلندر ۳ هزار و ۵۶۸ ریال است و این یعنی، درآمدهای گاز خانگی نیروهای ائتلاف در ماه مه گذشته بالغ بر ۱۷.۲ میلیارد ریال بوده است.

دولت دست نشانده سعودی در یمن، اذعان کرد که درآمدهای حاصل از فروش نفت خام طی سال ۲۰۲۱، ۱۰۰ درصد افزایش یافته و در مقایسه با ۷۱۰.۵ میلیون دلار در سال ۲۰۲۰، به بیش از ۱.۴ میلیارد دلار افزایش یافته است تا ارزش کل نفت خام فروخته شده در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ به بیش از ۲.۲ میلیارد دلار معادل ۱.۳ تریلیون ریال برسد که پرداخت ۱۸ ماه حقوق کارکنان دولت را پوشش می‌دهد.

این در حالی است که پس از انتقال فعالیت‌های بانک مرکزی از صنعا به عدن در سپتامبر ۲۰۱۶ و سیطره ائتلاف سعودی بر تمام این درآمدها، حقوق کارمندان دولت برای نزدیک به شش سال قطع شده است.

دولت صنعا، ائتلاف سعودی را متهم می‌کند که در نتیجه عملیات نظامی هفت ساله خود، بیش از ۴۵ میلیارد دلار به یخش نفت یمن خسارت وارد کرده است.

کد خبر 5531952

منبع: مهر

کلیدواژه: یمن ائتلاف سعودی نفت و گاز روسیه اوکراین رژیم صهیونیستی ایالات متحده امریکا فلسطین عراق سوریه ترکیه مسکو ناتو ایران لبنان حزب الله لبنان عربستان سعودی میلیون بشکه نفت ائتلاف سعودی بشکه از بندر میلیون دلار سرقت رفت دولت صنعا نفت و گاز بیش از ۲ ماه مه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۰۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران

امیرجمشیدی ناظر گمرکات مازندران با اشاره به صادرات بیش از ۷۰ قلم کالا نظیر فرآورده‌های لبنی، بستنی، سیمان، مصنوعات معدنی، چوب واشیا چوبی و...، گفت فروردین ماه امسال ۱۴۷ هزار و ۴۱۷ تن کالا به ارزش ۲۳ میلیون و ۷۰۵ هزار دلار از طریق گمرکات مازندران (نوشهر، امیرآباد، ساری، فریدونکنارو آمل) به نقاط مختلف دنیا صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی ۷۰ درصد و از نظر ارزشی ۹ درصد رشدرا نشان می‌دهد.

او افزود: طی فروردین ماه سال ۱۴۰۳، ۵۸۲ هزار و ۶۴۶ تن کالا به ارزش ۱۷۹ میلیون و ۳۲۹ هزار دلار بین گمرکات مازندران و شرکای تجاری آن مبادله شد.

جمشیدی در مورد مهمترین مقاصد صادراتی گمرکات مازندران، گفت: عراق با واردات ۷ هزار تن کالا به ارزش ۸ میلیون و ۵۳۶ هزار دلار اولین مقصد صادرات کالا‌های مازندران، روسیه با ۱۰۸ هزار تن به ارزش ۶ میلیون و ۴۱۶ هزاردلار، ترکمنستان با ۷ هزار تن به ارزش یک میلیون و ۲۳۰ هزار دلار، قزاقستان با ۱۴ هزارتن به ارزش یک میلیون و ۱۷۸ هزاردلار و ازبکستان با یک هزار تن به ارزش ۹۸۹ هزار دلار پنج کشوری بودند که در مجموع بیش از ۱۳۸ هزار تن کالا به ارزش ۱۸ میلیون دلار از گمرکات مازندران وارد کردند. صادرات به کشور‌های فوق ۹۴ درصد وزن و ۷۷ درصد ارزش کل صادرات گمرکات مازندران را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • مالیات یا کمیسیون دولت از سفته بازی
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • بحران سیاسی در اسکاتلند با کناره گیری وزیر اول
  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران
  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • شعار بانک در سال جاری، توجه به سرمایه انسانی به عنوان هسته‌ اصلی توسعه بانک است