Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساسان فرشی حق رو، روز چهارشنبه با حضور در ایرنای مرکز تبریز با بیان اینکه آذربایجان شرقی از قطب های مهم تولید فرآورده های شیرینی و شکلات و لوازم خانگی است، افزود: هم اکنون حدود ۴۰ درصد از تولیدات شیرینی و شکلات کشور در این استان تولید می شود.

وی با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی در یک منطقه استراتژیک به عنوان پل بین شرق و غرب قرار گرفته است، اظهار داشت: اشتراکات فرهنگی، زبانی و دینی آذربایجان شرقی با کشورهای قفقاز از مزیت های این استان برای صادرات محصولات تولیدی بوده و صنعتگران این استان از بیش از ۱۰۰ سال قبل حرف اول را در این زمینه می زدند و این روند هم اکنون نیز ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل استاندارد آذربایجان شرقی گفت: صنعتگران و فعالان اقتصادی این استان تلاش می کنند با بهینه سازی سیستم تولید خود و رقابت پذیر بودن، بهترین محصولات را در عرصه ملی و بین المللی ارایه کنند.

فرشی حق رو، ادامه داد: اداره کل استاندارد استان وظیفه ذاتی کنترل کیفی تولیدات واحدهای تولیدی، خدمات ارایه شده توسط شرکت ها و کنترل بازار را بر عهده دارد.

بسیاری از ایده های نوآورانه و استانداردسازی ها در کشور از آذربایجان شرقی آغاز شده است

وی با بیان اینکه در یک دهه گذشته بسیاری از استانداردسازی ها و کارهای مربوط به کنترل کیفی استاندارد از این استان آغاز شده است، یادآوری کرد: کنترل آسانسورها، گسترش کنترل شهربازی ها، جایگاه های سوخت و اوزان و مقیاس از جمله این اقدامات است.

مدیرکل استاندارد آذربایجان شرقی گفت: بسیاری از ایده های نوآورانه در سازمان ملی استاندارد و حذف قوانین و مقررات زاید به پیشنهاد اداره کل استاندارد استان اصلاح شده و در این راستا همکاران این اداره کل با مطالعه متون بخشنامه ها زمینه اصلاح این قوانین را فراهم کرده اند.

فرشی حق رو، با اشاره به اینکه این اداره کل به دنبال اجرای سیاست های سازمان ملی استاندارد و دولت است، افزود: در گام دوم انقلاب نیز این اداره کل در راستای سیاست های سازمان ملی استاندارد در تربیت مدیران جوان، همکاری با شرکت های دانش بنیان، استاندارد سازی محصولات دانش بنیان و همکاری با شرکت های بازرسی و آزمایشگاه های مورد تایید تلاش می کند.

وی با بیان اینکه شرکت های بازرسی و آزمایشگاه های مورد تایید سازمان ملی استاندارد از بازوهای کمکی این سازمان در کنترل کیفی محصولات و خدمات هستند، اظهار داشت: هم اکنون آزمایشگاه هایی در گمرک تبریز، منطقه اقتصادی سهلان، جلفا و نوردوز مستقر بوده و در صورت ارجاع کالاها از طریق گمرک به این آزمایشگاه ها اقدامات لازم از سوی آن ها انجام می شود.

مدیرکل استاندارد آذربایجان شرقی گفت: این اداره کل در تدوین استانداردهای ملی و بین المللی در سال های گذشته از تاثیرگذارترین استان ها در این زمینه بوده و یکی از مجهزترین و وسیع ترین آزمایشگاه های ایران را دارد به طوری که حدود ۲۰ درصد از مساحت آزمایشگاه های ادارات کل استان ها در این استان مستقر است.

فرشی حق رو، ادامه داد: اولین پژوهشگاه منطقه ای استاندارد در شمال غرب کشور در تبریز ایجاد شده و تحقیقات و اقدامات زیادی در این پژوهشگاه از جمله استانداردسازی محصولات محلی مانند شیرینی قرابیه، ریس و نوقا انجام شده است.

کالاهای غیراستاندارد در بازار از سوی بازرسان جمع آوری و واحد تولیدی به مراجع قضایی معرفی می شود

وی با اشاره به کنترل کالاها از طریق خرید و نمونه برداری از محصولات عرضه شده در بازار، یادآوری کرد: این اقدام علاوه بر کنترل محصولات تولیدی در حین تولید در واحدهای تولیدی انجام می شود و در صورت عدم انطباق محصول تولیدی با بازار و وجود کالاهای غیراستاندارد در بازار نسبت به جمع آوری آن اقدام و واحد تولیدی به مراجع قضایی معرفی می شود.

مدیرکل استاندارد آذربایجان شرقی با بیان اینکه اداره کل استاندارد بیش از ۱۰۰ وظیفه اجرایی دارد، گفت: آب آشامیدنی، نان، قند، زولبیا و بامیه و سایر محصولات محلی که دارای استاندارد اجباری و تشویقی هم نیستند در این استان برای حفظ سلامت مردم کنترل کیفی می شوند.

فرشی حق رو، افزود: صنتعگران این استان از صنعتگران متدین و باوجدانی هستند و کمترین تخلفات در این استان روی می دهد و بازرسان این اداره کل به صورت مستمر به دنبال کشف تخلفات و برخورد با آن ها هستند.

وی با بیان اینکه تلفن گویای ۱۵۱۷ این اداره کل آماده دریافت گزارشات مردمی در خصوص تخلفات واحدهای تولیدی، خدماتی و بازار هستند، یادآوری کرد: همکاران این اداره کل به محض دریافت گزارشات در کمترین زمان ممکن به آن رسیدگی می کنند و شهروندان نیز می توانند به عنوان بازرس افتخاری ماموران و بازرسان این اداره کل را یاری کنند.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز سازمان ملی استاندارد ایران مصاحبه اختصاصی شرکت بازرسی و کیفیت استاندارد ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز سازمان ملی استاندارد ایران آذربایجان شرقی تبریز سازمان ملی استاندارد ایران مصاحبه اختصاصی شرکت بازرسی و کیفیت استاندارد ایران مدیرکل استاندارد آذربایجان شرقی سازمان ملی استاندارد آزمایشگاه ها اداره کل کنترل کیفی کل استان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۰۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان در این نشست که به منظور بررسی آخرین وضعیت تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا برگزار شد گفت: بیش از ۲۳ هزار پروانه کسب کاغذی در آذربجان شرقی الکترونیکی شده که رتبه دهم را بین استان‌های کشور دارد.

بهروزی افزود: بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوز‌های کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت به شناسه الکترونیکی یکتا تبدیل شوند.

وی ادامه داد: کسب و کار‌هایی که شناسه یکتا نداشته باشند بعد از تاریخ یادشده به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می‌شوند و از خدمات دولتی محروم خواهند شد.

 وی یادآور شد: فرایند تبدیل مجوز‌های کاغذی و قدیمی به شناسه یکتا از طریق مراجعه به درگاه ملی مجوز‌ها به آدرس mojavez.ir به راحتی برای صاحبان کسب و کار امکان پذیر است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی همچنین تعداد درخواست‌های صدور مجوز کسب و کار از دستگاه‌های اجرایی استان در درگاه ملی مجوز‌ها را بیش از ۱۳۸ هزار مورد اعلام کرد که از این تعداد بیش از ۸۴ هزار مجوز برای متقاضیان صادر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • تمامی چاه‌های آب باید استاندارد باشند
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • کیفی سازی محصولات لازمه ورود به بازار‌های بین الملی
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی