Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور عشایر خوزستان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: این طرح ها شامل احداث جاده دسترسی ، احداث ابنیه فنی و پل عابر پیاده هستند که در راستای تسهیل در تردد عشایر اجرا می شوند.

سیداسکندر موسوی زاده اعتبار اختصاص یافته برای اجرای این طرح ها را از محل اعتبارات ارزش افزوده سهم عشایر ، زلزله و تملک و دارایی استان عنوان کرد و افزود: این طرح ها قبل از بارگشت عشایر به مناطق گرمسیری به بهره برداری می رسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت : برخی از این طرح ها از جمله احداث پل های دسترسی و پل های عابر پیاده بر روی رودخانه دغدغه دیرینه عشایر این منطقه بودند که در گذشته با سختی های زیادی از این رودخانه ها عبور می کردند.

شلا از مناطق عشایری استان خوزستان است که حدود ۳۰۰ خانوار عشایری در آن سکونت دارند.

در آیین کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی این طرح ها امراله نوذری فرماندار اندیکا و برخی مسئولان محلی حضور داشتند.

شهرستان اندیکا با بیش از ۲۶ هزار نفر جمعیت عشایری بخش زیادی از جمعیت عشایری خوزستان را به خود اختصاص داده است.
براساس آخرین سرشماری ، این خانوارهای عشایری دارای ۲۱۰ هزار راس دام سبک و سه هزار و ۸۰۰ راس دام سنگین هستند.
اندیکا که در فاصله حدود ۱۸۰ کیلومتری شمال شرقی شهر اهواز قرار دارد در سال ۸۶ به شهرستانی مستقل تبدیل شد.

برچسب‌ها جامعه عشایری طرح های عمرانی اندیکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جامعه عشایری طرح های عمرانی اندیکا جامعه عشایری طرح های عمرانی اندیکا طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۰۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی

به گزارش گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ رضا روشن ضمیرگفت: سه هزار و ۶۰۰ خانوار عشایری استان کوچرو هستند که ۲ هزار خانوار از این دامداران، زمستان را در استان گلستان گذرانده و اکنون در حال جابه جایی به مناطق ییلاقی خراسان شمالی هستند، هزار و ۶۰۰ خانوار عشایری استان هم در داخل استان کوچروی دارند.
وی با بیان اینکه عشایر استان مکلف هستند مناطق قشلاقی استان گلستان را تا نیمه اردیبهشت ماه ترک کنند، افزود: برخی عشایر به صورت سنتی کوچ می‌کنند که این جابه جایی یک ماه تا بیش از ۴۰ روز طول می‌کشد و برخی هم به صورت مکانیزه کوچ می‌کنند که زمان کمتری در راه هستند.
روشن ضمیرگفت: برخی عشایر استان نیمه کوچرو و در جوار مناطق روستایی مستقر هستند و تابستان به مناطق ییلاقی اطراف کوچ می‌کنند که شمار این دامداران ۲ هزار و ۵۰۰ خانوار است.
وی با بیان اینکه در این زمینه تمهیدات لازم با نیروی انتظامی و پلیس راه انجام شده است، گفت: ناوگان مورد نیاز برای آبرسانی سیار به عشایر در مسیر کوچ انجام و آب مورد نیاز عشایر و دام‌ها تامین می‌شود.
مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی با اشاره به اینکه دام عشایر، پیش از کوچ علیه بیماری‌های مختلف مایه کوبی می‌شوند افزود: همچنین آرد مورد نیاز عشایر پیش از کوچ تامین شده و علاوه بر آن در مناطق ییلاقی هم آرد مورد نیاز توزیع می‌شود.
عشایر خراسان شمالی ۶۰۰ هزار واحد دامی در اختیار دارند و ۹۰ درصد درآمد آنان وابسته به دام است و مابقی از از محل تولید صنایع دستی، جمع آوری گیاهان دارویی و زراعت و باغداری تامین می‌شود.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی احداث شهرک داتیک بندرعباس
  • کوچ بهاره عشایر در خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی
  • عملیات اجرایی مخزن آب شرب شهر گوجان آغاز شد
  • مناطق ییلاقی و قشلاقی مستعد لرستان شناسایی شده است
  • عملیات اجرایی احداث کمربندی شهر مهاباد آغاز شد
  • معرفی دستاوردها و زندگی مشاهیر هدف مهم احداث باغ مشاهیر است
  • پیشرفت ۸ درصدی عملیات اجرایی احداث باغ مشاهیر
  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه