Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@20:23:29 GMT

انتقال نماد «خکرمان» به بازار دوم فرابورس

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۲۱۱۸۰

انتقال نماد «خکرمان» به بازار دوم فرابورس

دکتر حامد شادکام مدیرعامل شرکت گروه اقتصادی کرمان خودرو (سهامی عام) در مجمع عمومی عادی سالیانه و فوق العاده این شرکت با اشاره به شرایط اقتصادی کشور گفت: گروه اقتصادی کرمان خودرو علاوه برفعالیت اصلی خود در 2حوزه خودرو و انرژی ، مربوط به شرکت های کرمان موتور(12.5 درصد)و آرین ماهتاب گستر (10 درصد)، نسبت به سرمایه گذاری در حوزه های فناوری های نوین،صنعتی ، معدنی و همچنین بازارهای مالی اقدام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: سودآوری خوب و بالای شرکت در سال 98 ،حاصل فروش دارایی ها بود،اما سود حاصل شده در سال 1400 ناشی از فعالیت عملیاتی شرکت های سرمایه پذیر بوده و تلاش شده تا مسیر سودآوری با روندی با کیفیت و تکرار پذیر همراه باشد.
همبستگی بالای «خکرمان» با شاخص صنعت خودرو
شادکام با مدنظر قراردادن ضریب همبستگی بالای سهام شرکت با صنعت خودرو در بازار سرمایه گفت: امیدوارم با تغییر روند حرکت بازار شاهد تغییرات خوبی در قیمت سهام شرکت باشیم.
مدیرعامل گروه اقتصادی کرمان خودرو پیگیری ها در خصوص انتقال نماد شرکت به بازار دوم فرابورس و همچنین درخواست از سازمان بورس جهت تبدیل شرکت به نهاد مالی را مهمترین اقدامات سال 1400 عنوان کرد همچنین افزایش سهم داخلی سازی شرکت فرعی آرمان موتور؛ بررسی و فراهم کردن مقدمات لازم جهت ورود به بازار استارت آپ‌های زنجیره خدمات خودرو؛ بهینه سازی پورتفوی سرمایه گذاری شرکت در بازار سهام؛ شرکت در افزایش سرمایه کارگزاری کارآمد، شروع فرآیند افزایش سرمایه شرکت های بم تجارت خودرو، مدیران خودرو و ابر داده کرانسو و پیگیری درخواست شرکت تجارت بم خودرو جهت درج نماد در بازار فرابورس را از دیگر اقدامات مهم شرکت در سال گذشته برشمرد.
گروه اقتصادی کرمان خودرو «نهاد مالی» شد
شادکام انتقال نماد «خکرمان» به بازار دوم فرابورس و کسب موافقت اصولی از سازمان بورس جهت تبدیل گروه اقتصادی کرمان خودرو به یک نهاد مالی را عاملی برای تغییر ساختار شرکت برشمرد و گفت: در حال حاضر شرایط لازم برای هر2 مورد مهیا شده و منجر به رشد و توسعه شرکت خواهد شد.
شادکام در ادامه به بررسی عملکرد شرکت های سرمایه پذیر پرداخت و افزود: شرکت آریان ماهتاب گستر که حدود 6درصد برق کشور را تولید می کند و به واسطه تنوع در تکنولوژی تولید و موقعیت مناسب جغرافیایی و همچنین سیاست های دولت در مورد اصلاح قیمت حامل های انرژی شرایط خوبی برای پذیرش در بورس دارد.
وی افزود: هرچند فعالیت شرکت کرمان موتور دچار نوسان بالا شد علی رغم مسائل و شرایط عمومی حاکم بر فضای اقتصادی کشور،اما تولید خودرو در این شرکت با رشد 61 درصد ی روبرو بوده است و در کنار آن شرکت آرمان موتور به عنوان مهمترین شرکت قطعه سازی گروه با توجه به حاشیه سود مطلوب تولیدصندلی،از نظر تعداد تولید و سودآوری جایگاه خوبی دارد.
شناسایی فرصت های جدید سرمایه گذاری ؛برنامه های آتی خکرمان
شادکام پیگیری فرآیند پذیرش و تعریف «نمادجدید» برای شرکت را از جمله برنامه های آتی شرکت برشمرد و گفت : شناسایی فرصت های جدید سرمایه گذاری با توجه به فعالیت اصلی شرکت در حوزه خودروانرژی، افزوده شدن زمینه های جدید صنعتی و معدنی و همچنین ورود به خدمات بازار سرمایه با فعالیت شرکت های کارگزاری ، لیزینگ و بیمه و گرفتن مجوز سبدگردانی از دیگر برنامه های آتی شرکت است.
براساس این گزارش در مجمع عادی سالیانه که با حضور 23/59 درصدی سهامداران برگزار شد علاوه بر تصویب تقسیم سود «150 میلیارد ریال»، صورت های مالی شرکت تصویب شد همچنین شرکت های « صنایع خودور سازی کرمان»، ؛«کرمان موتور»،«خودروسازان بم»،«خدمات و تجارت بم خودرو»و « تجارت بین المللی و پشتیبانی کرمان خودرو» برای مدت 2 سال به عنوان اعضای هیات مدیره شرکت انتخاب شدند.
در ادامه این جلسه؛ مجمع عمومی فوق العاده شرکت نیز برگزار و پیرو آن تغییر نام شرکت از " گروه اقتصادی کرمان خودرو » به «شرکت سرمایه گذاری آرمان گستر پاریز» ؛ و همچنین تغییر اساسنامه شرکت منطبق بر نمونه اساس نامه نهاد مالی به تصویب رسید.

منبع: فارس

کلیدواژه: خکرمان بازار فرابورس اقتصادی گروه اقتصادی کرمان خودرو سرمایه گذاری نهاد مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۱۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه پنجاهمین نشست مجمع سالانه ۲۰۲۴ بانک توسعه اسلامی اظهار کرد: دستورکار سال آینده بانک توسعه اسلامی برای پروژه‌هایی که تأمین مالی آن توسط بانک در کشورهای اسلامی انجام می‌شود، مورد تأیید اعضا قرار گرفت و پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران مبنی بر اینکه پنجره تأمین مالی جدی با نرخ ترجیحی برای کشورها ایجاد شود، مورد تایید اعضا قرار گرفت.

وی افزود: قرار شد که بار مالی ناشی از این پنجره مالی توسط کشورهایی که جزو سهامداران این بانک هستند و جمع‌بندی اقتصادی مناسبی در حوزه اقتصاد کلان دارند، تأمین شود و در نتیجه بتوانیم شاهد این باشیم که در سال آینده بانک توسعه اسلامی برای نخستین بار از روش‌های تأمین مالی ترجیحی هم به عنوان یک پنجره تشویقی و ترجیحی استفاده کند.

وزیر اقتصاد در توضیح بیشتر تأمین مالی ترجیحی متذکر شد: یکی از روش‌هایی که بانک‌های توسعه بین‌المللی و چندجانبه، برای کمک ویژه به پروژه‌های خاصی که مورد تأکید بانک است یا نیازهای ویژه‌تری دارند، استفاده کردن از ظرفیت پنجره ترجیحی است، با نرخ‌های ترجیحی برای آن پروژه‌های مورد تأکید بانک که این شرایط تا به امروز در بانک توسعه اسلامی وجود نداشت که امسال این پیشنهاد ارائه شد و اکثریت اعضا نیز با این پیشنهاد موافق هستند.

وی ادامه داد: ما هم در بیانیه رسمی جمهوری اسلامی ایران به بانک توسعه اسلامی؛ هم موافقت خودمان را با این پنجره و هم شرایطی که پیشنهاد داده بودیم در ارتباط با مسأله تأمین مالی و اینکه به چه بخش‌هایی که پروژه‌های عمدتاً دانش‌بنیان و پروژه‌های حوزه فقرزدایی بسته به اولویت‌های توسعه‌ای کشورهای اسلامی هستند که بتوان در زمینه‌های مختلف از پنجره تأمین مالی ترجیحی استفاده کرد را مطرح کردیم که با استقبال اعضای ۵۷ کشور عضو بانک توسعه اسلامی هم مواجه شد.

وزیر اقتصاد بیان کرد: دیدگاه‌های خود را در خصوص حل و فصل موضوع مردم مظلوم فلسطین در این اجلاس بیان کردیم و همچنین بنا شد که اعضای اجلاس بتوانند در خصوص اینکه صندوق ویژه‌ای برای کمک مالی برای حل و فصل مسائل اقتصادی مردم فلسطین تصمیم گیری کنند که بعد از تصمیم گیری نتایج آن به اطلاع مردم کشورمان خواهد رسید.

لزوم توجه به توسعه راه‌حل‌های فین تک تامین مالی اسلامی

خاندوزی همچنین طی سخنانی در پنجاهمین نشست مجمع سالانه بانک توسعه اسلامی (ISDB) گفت: بسیار قدردان و مفتخرم که میبینم گروه ISDB در پنجاهمین سالگرد تاسیس خود یک موسسه مالی معتبر در سطح جهانی است که نقشی محوری در شکوفایی و همبستگی امت اسلامی و منطقه ایفا کرده است. این میزان از موفقیت و اثربخشی بدون رهبری عالی رئیس و مدیران بانک همکاری عالی اعضای هیأت عامل و کادر مجرب گروه بانک با ایثار و ابتکار فراوان محقق نمی‌شود؛ من از همه آنها تشکر میکنم.

وی تصریح کرد: با توجه به مسیر آینده قبل از هر چیز با مردم مظلوم غزه که در غیر انسانی ترین شرایط زندگی میکنند در برابر رژیم نامشروع اشغالگر مقاومت می‌کنند و تلاش می‌کنند که کشور خود را بازیابند و در صلح و عزت زندگی کنند صمیمانه ابراز همدردی و پیشنهاد میکنم در بیانیه پایانی این مراسم ظلم و رفتار غیر انسانی رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و کمک‌های بلاعوض فوری به برادران و خواهران مسلمان آسیب دیده مان اختصاص داده شود تا از رنج آنها بکاهیم و به آنها کمک کنیم تا خانه ها و زیر ساخت‌های خود را بازسازی کنند؛ این پیشنهاد به خوبی با موضوع جلسات همبستگی و کامیابی مطابقت دارد.

خاندوزی همچنین گفت: علاوه بر مسائل ژئوپلیتیکی کل جهان و در قلب آن کشورهای عضو ISDB با چالش‌های اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی متعددی احاطه شده‌اند. در این زمینه من میخواهم از همسویی مجدد ۲۰۲۵-۲۰۲۳ استراتژی گروه بانک توسعه اسلامی قدردانی و تأکید کنم که گروه بانک توسعه اسلامی باید جهت گیری استراتژیک خود را مجدداً طوری تنظیم کند تا به طور مؤثر به چالش های توسعه ای مختلف پیش روی کشورهای عضو توجه کند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: نسخه‌های اصلاح شده آتی استراتژی گروه بانک توسعه اسلامی مانند همیشه باید سیاستهای اصلاحی مؤثر را مجدداً فرموله کنند و اصل حکمرانی و تضمین پایداری مالی اقتصادی و زیست محیطی را به گونه ای که بر چالشها غلبه کنند، تقویت نمایند.

خاندوزی پیشنهاد کرد که سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه راه حلهای فین تک (فناوری مالی) تأمین مالی اسلامی برای بهبود دسترسی به خدمات مالی و دستیابی به بستری برای تسهیل مبادلات مالی بین کشورهای اسلامی به دلیل مزایای زیاد آن به صورت جدی مورد توجه بانک قرار گیرد.

وی ادامه داد: بی تردید گروه بانک توسعه اسلامی به عنوان یک بانک پیشرو در امت اسلامی قادر خواهد بود که نقش اساسی ایفا کند و جمهوری اسلامی ایران نیز با به اشتراک گذاشتن دانش و تجربیات خود آمادگی خود را برای همکاری با بانک و کشورهای عضو اعلام می‌دارد.

کد خبر 6092761 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه
  • زیرمجموعه وسنا و مپنا به فرابورس می آید؟
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد
  • نماد سپرده‌گذاری مرکزی در بازار توافقی فرابورس معامله می‌شود
  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)