Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه خراسان، فیلم سینمایی «طلاخون» ساخته ابراهیم شیبانی که از اول تیرماه روی پرده سینماهای کشور رفته، اثری در ژانر ملودرام و جنایی است که به یک ماجرای واقعی می‌پردازد. این فیلم که جزو فهرست طولانی فیلم‌های سی‌ونهمین جشنواره ملی فیلم فجر بود، در هیچ رشته‌ای نامزد نشد و به همین دلیل نمایشی برای مخاطبان نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اثر اگرچه در طول هفته نخست نمایش عمومی، حدود 500 میلیون تومان فروخته که رقم مناسبی محسوب نمی‌شود، اما امتیازاتی دارد که تماشای آن را جذاب می‌کند و اگر بعضی معایب را نداشت، فیلمی سرپاتر و تماشایی‌تر می‌بود.

قتل‌های زنجیره‌ای با روایتی متفاوت

قصه فیلم «طلاخون» واقعی و درباره زنی به نام «مهین قدیری» است که در سال ۱۳۸۷ در شهر قزوین با انگیزه مالی، با قتل چند زن مسن، از آن‌ها سرقت کرد و پس از ناکامی در ارتکاب ششمین جنایت، دستگیر شد. او دو فرزند داشت که یکی معلول و نیازمند درمان بود و اتفاقا انگیزه او از این جرایم، مشکلات مالی از جمله بدهکاری و تأمین هزینه‌های درمان فرزند کوچکش بود. از زندگی و جنایت‌های این فرد، سال گذشته مستندی به نام «مهین» به نمایش درآمد. فیلم «طلاخون» نیز اگرچه نام «مهین» را به «ناهید» تغییر داده و داستان را به چند سال بعد آورده، اما تقریبا بدون اختلاف تأثیرگذار با واقعیت، ماجرای مهین قدیری را به تصویر می‌کشد. نکته جالب توجه درباره «طلاخون» روایت این قصه از زاویه دید دختر ۱۰ ساله و ورزشکار مهین قدیری است که باعث شده فیلم در نیمه دوم، واجد درامی قدرتمند، تازه و تأثیرگذار باشد.

فیلم نامه‌ای که جای کار داشت

«طلاخون» اگرچه امتیازات مثبتی دارد، اما فیلم نامه آن ضعف دارد. فیلم اتفاق‌های کمی دارد و به ویژه در 45 دقیقه نخست، بسیار کند پیش می‌رود که مقدمه‌ای بسیار طولانی است و باعث خستگی مخاطب می‌شود. زاویه دید فیلم نیز در عین حال که متفاوت و چشمگیر است، در بخش‌هایی از اثر تغییر می‌کند و به نظر می‌رسد فیلم ساز برای الکن نبودن قصه، مجبور شده از ایده اولیه خود کوتاه بیاید. همچنین در اثر همین انتخاب زاویه دید، عملا جنایت‌ها که می‌توانست صحنه‌هایی هولناک و سینمایی را رقم بزند، از روایت حذف شده که لطمه‌ای بزرگ، به یک اثر نیمه جنایی است؛ فیلمی که در نیمه نخست، یک ملودرام اجتماعی به نظر می‌آید و در فصولی از نیمه دوم، به یک درام جنایی تغییر ماهیت می‌دهد.

بازی مناسب شهاب حسینی

«طلاخون» در زمینه نقش‌آفرینی، از فیلم نامه جلوتر است. شهاب حسینی ستاره شاخص و پول ساز فیلم، بازی مناسبی دارد و در عین حال که اکت‌های گل‌درشتی ندارد و شخصیتی به نسبت درون گراست، اما یک کارآگاه دوست‌داشتنی و همراهی‌برانگیز را به نمایش گذاشته است. او که همواره بازی قابل قبولی ارائه می‌دهد و نقش‌آفرینی ضعیف چندانی در کارنامه ندارد، در این اثر نیز عملکردی استاندارد را نشان می‌دهد. در مقابل بهار قاسمی بازیگر اصلی فیلم با این که از امتیاز تازگی برخوردار است و تاکنون چهره‌اش در اثری تصویری دیده نشده که مخاطب را به یاد نقش‌های دیگر بیندازد، اما در ارائه نقش خود به عنوان «ناهید» موفق نیست و نقطه ضعفی برای «طلاخون» محسوب می‌شود. برترین بازیگر فیلم اما حسام منظور است که نقش خود را به تمامی، از آن خود کرده و هیچ نشانی از قاچاقچی عاشق‌پیشه «نجلا» یا نجیب‌زاده قاجاری «بانوی عمارت» ندارد. ترنم کرمانیان هنرپیشه نوجوان نقش «حنانه» نیز بازی قابل قبولی دارد که حاکی از هدایت صحیح کارگردان است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات دوحه زلزله هرمزگان فائزه هاشمی آیت الله ناصری طلاخون فیلم سینمایی مهین قدیری قتل های زنجیره ای مذاکرات دوحه زلزله هرمزگان فائزه هاشمی آیت الله ناصری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۱۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت تازه از شکسته شدن سد در کنیا

همشهری آنلاین _ حوادث: به نقل از دیلی نیوز، روز دوشنبه حادثه هولناکی در منطقه مای ماهیو در شهر ناکورو در کنیا رخ داد.

از چند روز قبل از این حادثه، بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب باعث پر شدن سد قدیمی در این منطقه شده بود و حجم آب به حدی بود که فشار زیادی به سد وارد می‌شد. در نهایت نیز همین فشار باعث شد که روز دوشنبه، سد قدیمی در هم شکسته و فرو بریزد.

به دنبال این حادثه سیل عظیمی به سمت پایین دست سد و شهر ناکورو به راه افتاد.

گل و لای به همراه شاخه درختان با صدای مهیب شهر را در بر گرفت و در چشم بر هم زدنی خانه‌ها را با خود برد و راه‌ها را قطع کرد.

تصاویر منتشر شده از این حادثه خودروهایی را نشان می‌دهد که به دنبال شکسته شدن سد، در میان گل و لای سیلاب گیر کرده‌اند و راه‌هایی که مسدود شده‌اند و خانه‌هایی که در هم فرو ریخته‌اند.

سوزان کیهیکا، فرماندار شهرستان ناکورو گفت: تا کنون اجساد ۴۲ نفر که در این حادثه کشته شده‌اند، پیدا شده‌ و بررسی‌های ما نشان می‌دهد که تعداد قربانیان بیش‌تر از این‌هاست، زیرا هنوز تعداد زیادی در گل و لای مدفون هستند که جست‌وجو برای یافتن اجساد آنها ادامه دارد.

شکسته شدن سد تنها حادثه مرگبار ناشی از بارش شدید باران در کنیا نبود و در روزهای گذشته جاری شدن سیل در نقاط مختلف این کشور، دست‌کم جان ۱۵۵ نفر را گرفته است. برخی از آنها سرنشینان دو قایق بودند که در سیل واژگون شده بودند.

وزارت آموزش و پرورش این کشور اعلام کرده که به دلیل «باران های شدید مداوم» بازگشایی مدارس یک هفته به تعویق افتاده، مدارس مجبور به تعطیلی پس از تعطیلات میان ترم شدند.

بر اساس گزارش رسانه‌های محلی، تیم‌های امداد و نجات مشغول جستجو در بین گل و لای برای یافتن بازماندگان هستند.

کد خبر 848137 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سيل کنیا حوادث جهان

دیگر خبرها

  • روایت تازه از شکسته شدن سد در کنیا
  • روایت آقای کاراگاه از فجیع‌ترین و بدترین پرونده‌ای که داشت | فیلم
  • ببینید | فجیع‌ترین و بدترین پرونده قتل به روایت یک کارآگاه
  • کارنامه سه ساله به روایت اعضای شورای شهر اصفهان
  • حدیث روز | با اخباری که می‌شنویم چگونه برخورد کنیم؟
  • ببینید | روایت خبرگزاری فارس از ترفند جدید کلاهبرداری از مردم
  • تپش؛ روایت مهمترین حوادث روز
  • ببینید | حشاشین، کینه صهیونیستی به روایت مصری‌
  • فیلم/ روایت روح‌الامینی از رقبای قالیباف برای ریاست مجلس
  • روایت خزعلی از جنبش تعهد به خانواده