Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا شریعتی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: هدف از پرداخت ارز ترجیحی بهبود معیشت مردم بود؛ با پرداخت ارز ترجیحی دولت با کسری بودجه مواجه و مجبور به استقراض از بانک مرکزی و خرید ارز از بازار آزاد برای تامین منابع ارز ترجیحی می‌شود که با این کار تورم زیاد می‌شود.

وی افزود: ادامه پیدا کردن پرداخت ارز ترجیحی اقدامی غیرکارشناسی مخصوصا از نظر اقتصادی است؛ همچنین دادن یارانه بیش از تحمل خزانه دولت به نفع مملکت نیست زیرا با این شیوه به خزانه هزینه‌هایی تحمیل می‌کنیم که نمی تواند عمر زیادی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: این نوع سیاست گذاری که ارز را با قیمت پایینی در بودجه نگهداری کنیم و از بانک مرکزی بخواهیم که با چاپ پول بدون پشتوانه نقدینگی را در جامعه اضافه کند چیزی جز تورم پنهان را برای ما در پی نخواهد داشت.

وی گفت: سیستم حمایت از مصرف کننده به این صورت است که باید این حمایت مستقیما به خود مصرف کننده پرداخت شود نه اینکه به جای اعطای یارانه مستقیم به آنها یارانه به ابتدای زنجیره مصرف یعنی وارد کننده پرداخت شود.

شریعتی ادامه داد: در این شیوه تا زمانی که یارانه از ابتدای زنجیره به انتها تزریق شود در هر نقطه ای نشتی پیدا کرده و منحرف می‌شود و در نتیجه یارانه ای که به انتهای زنجیره می‌رسد هیچ تاثیری در حال مصرف کننده ندارد.

وی خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم با اعطای یارانه به انتهای زنجیره ارزش یعنی مردم جلوی ویرانی اقتصاد کشور را گرفت. در نتیجه این اصلاح سازوکار یارانه ارزی و انتقال یارانه به مصرف کننده قیمت‌ها در سراسر زنجیره توزیع آزاد و یارانه اعطایی به جای سرکوب قیمتی کالاها به مردم اعطا می‌شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه ارز ترجیحی کشور را به ورطه نابودی سوق می‌داد، افزود: منابع بسیار زیادی در این سال‌ها از خزانه برداشت شد تا به جیب مردم واریز شود ولی به جیب نورچشمی‌های برخی آقایان واریز شد.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: غلامرضا شریعتی مردمی سازی یارانه ها ارز ترجیحی مصرف کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۱۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش بی‌بدیل اساتید در مردمی‌سازی ارزش‌های سلامت محور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مفدا، متن پیام دکتر بهرام عین اللهی به شرح زیر است:

روز پاسداشت مقام معلم، ره نمایی است از تکریم، تعلیم و تربیت در فرهنگ عمیق ایران اسلامی ما و یادآوری است از آنها که در مسیر والاترین انسانهای تاریخ- پیامبران- قرار گرفتند. همانگونه که امام ما که خود والا معلم ایمان، شجاعت و اخلاص بود گفت: معلمی شغل انبیاست ...

استاد و معلم، آموزش و تربیت مخاطب انسانی، این سخت ترین تکلیفی که یک انسان می تواند بر عهده بگیرد را بر عهده گرفته است و تاثیر گذاری تاریخی خود بر شکل گیری یک جامعه دین مدار، اخلاق محور، عدالت بنیان و قدرتمند را به نظاره نشسته است.

نظام سلامت کشورمان مرهون اساتید گرانسنگی است که با دانش و تعهد خود نسلی شایسته از جامعه بهداشتی و درمانی کشور را تربیت نموده اند که امروز، کشور ما را به نمادی مثال زدنی از رشد و توسعه با کیفیت شاخص های سلامت در دنیا تبدیل نموده اند.

بی تردید حضور ارزشمند اساتید و آموزگاران زیر ساخت اصلی نظام سلامت کشور و سرمایه های اجتماعی کشورمان هستند و کارایی آموزش های آنان، آینده کشور و نظام بهداشت و درمان ما را تضمین خواهد نمود.

در سالی که با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم مزین شده است، نقش پیشرو و موثر اساتید عزیز در نهادمند نمودن و مردمی سازی ارزشهای سلامت محور از طریق نظام آموزشی، نقشی بی بدیل خواهد بود.

بسیاری از کشورهای دنیا سالهاست در مسیر فروپاشی نهاد گرانبهای خانواده قرار گرفته اند، اساتید ما الگوهای قابل تکثیری برای ترویج فرهنگ خانواده محور هستند.

در این روزها که دنیا در تب و تاب جنبش های اعتراضی نهاد علم و دانشجویان علیه جنایات بی سابقه و نسل کشی فرعون وار رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین است، صدای رسای اساتید و دانشجویان کشورمان به خصوص سپید پوشان نظام سلامت، نشانی است از راهبری پرچم پر افتخار حمایت از انسانیت توسط دستان توانمند مردم شریف ایران.

در پایان یادی کنیم از اساتید درگذشته حوزه سلامت در سال اخیر که بخشی از دارایی علمی کشورمان مرهون زحمات خالصانه آنان در مسیر رشد و تعالی ایران عزیز بوده است.

دکتر بهرام عین اللهی

کد خبر 6093920 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • نقش بی‌بدیل اساتید در مردمی‌سازی ارزش‌های سلامت محور
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • پرداخت ۴۰۰ میلیارد تومان یارانه کالا در استان بوشهر
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی باید اجرایی شود/ تخصیص بی‌حساب و کتاب یارانه انرژی را متوقف کنید
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی