Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران؛  فضل خرم گفت: با اصلاح نظام یارانه و افزایش قیمت نهاده های دامی، دامدار کارت با نرخ ۱۰ درصد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان در اختیار جامعه عشایر قرار می گیرد.

به گفته او، به هر خانوار عشایر به طور متوسط ۲۰ میلیون تومان تسهیلات در قالب دامدار کارت پرداخت می شود که حداکثر جوابگوی ۱۵ روز خوراک دام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای خرم می‌گوید: قیمت کنونی خرید هر کیلو دام از عشایر ۶۷ تا ۷۵ هزار تومان است که به دلیل عرضه کمتر از هزینه تمام شده تولید، عشایر قادر به ادامه تولید نخواهند بود.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی عشایر دامداران متحرک گفت: گرچه افزایش ۲۰ درصدی سالانه تولید گوشت یکی از برنامه های عشایر بوده، اما در شرایط کنونی به دلیل افزایش هزینه های تولید و عرضه کمتر از نرخ مصوب نمی‌توان برآوردی در این خصوص داشت.

با توجه به افزایش قیمت تمام شده تولید و نبود بازار مصرف، تولیدکنندگان با زیان هنگفتی رو به رو هستند که صادرات دام جهت کاهش زیان تولید باید در دستور کار قرار گیرد.

با مردمی سازی یارانه دیگر شاهد قاچاق دام به آن سوی مرزها نیستیم، در حالی که قبل از حذف ارز به سبب اختلاف معنادار با کشورهای همسایه شاهد خروج غیرقانونی دام بودیم که با اصلاح نظام یارانه از ۲۲ اردیبهشت، دولت برای حمایت از تولید و مصرف سیاست هایی در دستور کار خود قرار داده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۲۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی گفت: عشایر استان خراسان رضوی به طور سنتی در فصل بهار از مناطق قشلاقی خود که در دشت‌ها و مناطق کم‌ارتفاع واقع شده به سمت ارتفاعات و مناطق ییلاقی کوچ می‌کنند.

محمد حسین جعفری افزود: کوچ در زندگی عشایر یک رویداد بوده که به طور معمول ۳۰ تا ۴۰ روز در مسیر ایلراه‌های عشایری ادامه دارد و عشایر پس از استقرار در مناطق ییلاقی حداکثر ۳ ماه در این مراتع حضور خواهند داشت.

وی گفت: ارتفاعات هزار مسجد، کوه‌های عمارت، محمدبیک، اسفجیر، سنجربیک و ارتفاعات شهرستان‌های دارای عشایر استان، از جمله مناطقی هستند که عشایر در آنها مستقر می‌شوند.

جعفری گفت: در حال حاضر ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند که ۹۳۶ هزار واحد دامی را در اختیار دارند و در ۱۷ شهرستان استان پراکنده هستند.

مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی با اشاره به نقش و اهمیت عشایر در تولید محصولات دامی و کشاورزی، افزود: عشایر استان خراسان رضوی سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۱۱ هزار و ۸۰۰ تن شیر، ۱۳۰۰ تن پشم، کرک و مو و ۱۶ هزار مترمربع صنایع دستی تولید می‌کنند.

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • یارانه بگیران بخوانند؛ منتظر واریز یارانه بهاری باشید
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است