Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی از تولید روزانه ۶۰ میلیون مترمکعب گاز شیرین در این مجموعه بدون سوختن گازهای مشعل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا، حسین باغبان گفت: پالایشگاه دوم با وجود عمر بالای تاسیسات آن نسبت به دیگر پالایشگاه‌ها، بالاترین مقدار تولید پایدار بین پالایشگاه‌های دو فازی مجتمع را دارد و استاندارد مترمکعب گاز در این مجموعه ۱۰ میلیون بشکه میعانات و ۶۰ هزار تن گوگرد در ۶ ماهه گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مفتخریم که بالاترین مقدار تولید پایدار و مطئمن گاز شیرین در میان پالایشگاه‌های دو فازی مجتمع را داریم.

مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی با تاکید بر لزوم حفظ شرایط تولید این پالایشگاه در این سطح و با اشاره به عوامل نگهداشت تولید پایدار، اظهار کرد: تجزیه و تحلیل و برنامه‌ریزی دقیق گزارش‌های دریافتی و تعریف اقدام‌های ویژه، مراقبت از آیتم‌های اساسی و انجام به موقع تعمیرات پیشگیرانه یا Preventive Maintenance، مدیریت تجهیزات و تلاش شبانه روزی با وجود همه کمبودها برای جلوگیری از توقف تولید احتمالی و سیدن به تولید پایدار تلاش می‌شود.

باغبان با اشاره به مقدار تولید روزانه پالایشگاه، گفت: این پالایشگاه به طور میانگین روزانه ۶۰ میلیون مترمکعب گاز شیرین و ۵۷ هزار بشکه میعانات گازی تولید می کند که با توجه به عوامل گوناگون با مقداری نوسان همراه است.

وی با اشاره به تولید گاز شیرین و میعانات گازی در این پالایشگاه، تصریح کرد: در کنار دو محصول تولیدی یادشده، گوگرد نیز از دیگر محصولات تولیدی این پالایشگاه است که روزانه حدود ۳۴۰ تن گوگرد باکیفیت تولید و صادر می‌شود.

مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی ادامه داد: در شش ماهه گذشته حدود ۱۰.۲ میلیارد استاندارد مترمکعب گاز و ۱۰ میلیون بشکه میعانات گازی تولید شده است که این مقدار تولید و تزریق گاز شیرین به خط سراسری بر اهمیت و نقش بی‌بدیل این پالایشگاه در تامین نیاز گازی کشور صحه می‌گذارد و در همین مدت ۶۰ هزار تن گوگرد نیز تولید شده است.

باغبان بر لزوم اعتماد و اعتقاد به ظرفیت و دانش متخصصان بومی کشور در ارتقای کیفیت، کارآمدی و کاهش آلودگی‌های صنعتی تأکید و اظهار کرد: موقع حضور شرکت خارجی در پالایشگاه دوم، در زمان‌های توقف تولید متاسفانه شاهد هدررفت گاز و سوزاندن گازهای مشعل بودیم که ضمن کاهش تولید محصول اصلی یعنی گاز شیرین، شاهد افزایش تولید دود، گازهای گلخانه‌ای و به تبع آن آلودگی‌های محیط زیستی نیز بودیم.

وی گفت: اکنون با تکیه بر توان داخلی و دانش متخصصان بومی و به‌کارگیری تکنیک‌هایی مانند راه‌اندازی ردیف‌های گازی بدون مشعل، استارت آپ سریع و با بهره‌گیری از این راهکارها همچنین همسو با حفظ محیط زیست، شاهد افزایش تولید گاز شیرین و کاهش سوختن گازهای مشعل هستیم تا هم بهره بیشتری از خوراک ورودی برده باشیم و هم نسبت به کاهش آلودگی محیط زیست قدم مثبت و موثری برداریم.

مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی بیان کرد: در محاسبات و پیش‌بینی‌های شرکت توتال این صرفه اقتصادی دیده نشده بود و حدود همین اعداد و ارقام در مجموع سوختن گازهای مشعل را در کنار عواقب اقتصادی، محیط زیستی و ... از دست می‌دادیم.

باغبان با اشاره به لزوم کاهش پساب‌های صنعتی نیز اظهار کرد: پالایشگاه پروژه‌های تحقیقاتی خوبی را در این باره در دستور کار قرار داده که در مرحله اجرایی و انتخاب پیمانکار قرار دارد و با تکمیل این مراحل، شاهد افزایش‌ کنترل و کیفیت پساب‌های صنعتی که به تبع آن سبب کاهش جدی آلودگی می‌شود، خواهیم بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندارد پارس جنوبی خوراک شبانه روزی گاز تولید پایدار مقدار تولید گازهای مشعل مترمکعب گاز گاز شیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۲۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین

به گزارش خبرنگار مهر، مینی پالایشگاه دهدشت تمامی مجوزهای لازم را اخذ کرده است و عصر دوشنبه عصر با حضور منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور کلنگ زنی می‌شود.

احداث مینی پالایشگاه در شهرستان کهگیلویه در نزدیکی دهدشت با ظرفیت تولید روزانه ۱۰ هزار بشکه بنزین از طرح‌های مهم اقتصادی و اشتغالزایی است.

به گزارش خبرنگار مهر، با راه اندازی این طرح افزون بر ۵۰۰ نفر شغل در منطقه محروم کهگیلویه ایجاد می‌شود و گردش مالی، ارتقای درآمد و رونق و توسعه اقتصادی از ماحصل اجرای این طرح است.

کد خبر 6091927

دیگر خبرها

  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • تجلیل از ۵۰۰۰ معلم شاغل و بازنشسته جنوب استان بوشهر
  • تولید گاز در سکوی شماره ۲۳ پارس جنوبی در خلیج فارس
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ زنی شد/تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین در روز
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین
  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها