Web Analytics Made Easy - Statcounter

راضیه علیپور چهارشنبه در حاشیه برگزاری روز جهانی پناهندگان در گفت وگو با ایرنا افزود: با توجه به دستورالعمل‌های ابلاغی در زمینه تفکیک نکردن اتباع خارجی از ایرانی، مدرسه ویژه اتباع خارجی در هیچ جای کشور ایران دایر نشده است و این کودکان در کنار سایر دانش آموزان ایرانی مشغول به تحصیل هستند. 

وی اظهار کرد: با این وجود با همکاری اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری بوشهر، کمیساریای عالی سازمان ملل متحد، تشکل‌های بین المللی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس تاکنون ۲ مدرسه در بوشهر و برازجان در مناطقی که بیشترین حضور این دانش آموزان است احداث و تجهیز و یک مدرسه نیز در روستای خلیفه ای از توابع شهرستان دشتستان در دست احداث است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیپور با اشاره به اینکه انتظار می‌رود با توجه به مهاجرت اتباع افغانستانی به ایران در سال تحصیلی آینده شمار دانش آموزان اتباع خارجی در این استان افزایش یابد افزود: براساس قانون هیچگونه شهریه‌ای از اتباع افغانستانی برای ثبت نام در مدارس دریافت نمی‌شود.

وی یادآور شد: تمام دانش آموزان لازم التعلیم اتباع خارجی پسران از سن ۶ تا ۲۰ و دختران از سن ۶ تا ۲۲ سال اجازه تحصیل در کنار سایر دانش آموزان ایرانی را دارند.

مدیرکل دفتر امور اتباع ومهاجرین خارجی استانداری بوشهر گفت: براساس دستور رهبر معظم انقلاب ارائه خدمات آموزشی رایگان به کودکان افغانستانی از جمله خدمات مهم جمهوری اسلامی است و تلاش شده زمینه آموزش برابر برای فرزندان آنان در کنار دانش‌آموزان ایرانی فراهم شود.

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از ۴۰ سال گذشته تاکنون با وجود همه مشکلات توانسته انواع خدمات بهداشتی، آموزشی، اجتماعی، فرهنگی و حتی زمینه رسیدگی به دعاوی حقوقی پناهندگان کشور دوست و برادر افغانستان ارائه کند.

 ارائه آموزش‌های مهارتی به اتباع خارجی در استان بوشهر 

علی‌پور اضافه کرد: در راستای توانمند سازی مهاجران افغانستانی، آموزش‌های مهارتی با همکاری کمیساریای عالی پناهندگان و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای به آنان در استان بوشهر ارائه می‌شود که در این راستا سال گذشته ۴۰۰ نفر در ۶ حرفه مهارتی شامل برق کار ساختمان، پته دوز، طراح انیمیشن ساز، کاربراتوماسیون اداری، قلاب باف پوشاک و کار با مهره‌های تزئینی آموزش‌های لازم را فرا گرفته‌اند.  

وی یادآور شد: بر این اساس تمام اتباع خارجی که دارای کارت آمایش باشند می‌توانند از این خدمات آموزشی بهره‌مند شوند. 

علی‌پور گفت: طرح آموزش مهارت‌های فنی و حرفه ای به مهاجران افغانستانی با هدف توانمند سازی آنان برای ساختن کشورشان از سال ۲۰۱۲ در استان بوشهر آغاز شده‌است.

 وی تاکید کرد: ایران جزو برترین کشورهای دنیا در خدمت رسانی به اتباع و مهاجران خارجی است و استان بوشهر نیز با ارائه خدمات مختلف توانسته میزبان خوبی برای این مهاجران باشد.

بهره گیری ۱۹۰۰ نفر از اتباع افغانستانی در استان بوشهر از خدمات بیمه سلامت

مدیرکل دفتر امور اتباع و مهاجران خارجی استانداری بوشهر گفت: اتباع خارجی همانند هموطنان ایرانی می‌توانند از خدمات بهداشتی و درمانی بصورت رایگان برخوردار باشند همچنین در زمان حاضر یکهزار و ۹۰۰ نفر از قشرهای آسیب پذیر به صورت رایگان زیر پوشش خدمات بیمه سلامت قرار دارند.

وی در خصوص صدور شناسنامه برای اتباع خارجی دارای مادر ایرانی در استان بوشهر افزود: در زمان حاضر حدود ۳۰۰ شناسنامه برای فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی در استان بوشهر صادر شده است.

کودکان افغانستانی کار ساماندهی می شوند

علیپور اظهار کرد: براساس برنامه ریزی کمیساریای عالی پناهندگان در خصوص ساماندهی کودکان کار قرار است ضمن ارائه خدمات به این کودکان و خانواده‌ آنان یک سری کارگاه‌‍‌های مهارت افزایی در راستای توانمند سازی آنها برگزار شود.

مدیرکل دفتر امور اتباع و مهاجران خارجی استانداری بوشهر یادآور شد: در زمان حاضر هشت هزار نفر از پناهندگان در استان بوشهر دارای کارت پناهندگی (آمایش) هستند.

برچسب‌ها بوشهر اتباع خارجی افغانستان مهارت اموزی دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر اتباع خارجی افغانستان بوشهر اتباع خارجی افغانستان مهارت اموزی دانش آموزان خارجی استانداری بوشهر استان بوشهر امور اتباع اتباع خارجی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۲۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور

نادر کریمی‌بیرانوند ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: در اجرای طرح «شهید محمودوند» که در راستای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل  اجرا می شود، سال گذشته ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش بازگشتند.

 مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان را یک عامل مهم در رشد ساحت اقتصادی و اشتغال عنوان کرد و گفت: تا وقتی که دانش‌آموزان مهارت ورود به بازار کار را کسب نکنند نمی‌توانند در این امر تاثیرگذار باشند.

وی با بیان اینکه مدارس شبانه‌روز اوقات فراغت خوبی برای دانش آموزان در خود دارد، بیان کرد: استان کردستان یک استان پیشرو در مهارت آموزی مدارس شبانه روز است و در همین راستا نمایشگاه طرح‌های خوداتکایی مدارس شبانه روز استان در محل نمایشگاه‌های دائمی از امروز برپا می‌شود.

کریمی بیرانوند از تصویب آیین‌نامه مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان متوسطه خبر داد و افزود: در ساختار آموزشی نیز تغییراتی داده شده و ساعات درسی مهارت آموزش داده خواهد شد.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در این اقدام دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در طول سه سال تحصیلی خود ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی را در قالب درس‌های خود می‌گذرانند. 

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • تحصیل ۷۰ هزار اتباع خارجی در خراسان رضوی
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • تحصیل اجباری ۹ هزار دانش‌آموز‌ شهر صدرا در شیراز
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • آزمون دوباره از ۱۳۵ کنکوری جامانده «زیرکوه»!