Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید غفور شفیعی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: احتمال وقوع زمین لرزه مشابه زمین لرزه سال ۱۳۶۹ رودبار در شهرستان طارم با توجه به قرار گیری آن در پهنه لرزه خیزی مشترک، دور از انتظار نیست.
وی به وقوع زلزله‌های پیاپی طی سال های گذشته که با حجم گسترده‌ای از خسارات مالی و جانی همراه بوده اشاره کرد و اظهار داشت: هنوز در کشور ما به ساخت و سازهای مقاوم در برابر زلزله توجه چندانی نمی‌شود و این معضل همچنان تمام نقاط ایران را با توجه به قرار گرفتن روی کمربند زلزله تهدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان طارم گفت: تصویب آئین نامه طراحی ساختمان ها در برابر زلزله در سال ۱۳۷۸، هر چند گام مهمی در جهت بهبود وضعیت ساختمان سازی در کشور بود اما رعایت نکردن مفاد آن در عمل موجب گستردگی حجم خرابی‌ها شد که نمونه آن در زلزله بم در سال ۱۳۸۲ و زلزله سرپل ذهاب در سال ۱۳۹۶ بود.
شفیعی یادآوری کرد: برای مقابله با این معضل، تدوین برنامه ای منسجم و بلند مدت در سطح استان زنجان که منجر به کاهش آسیب پذیری از طریق مقاوم سازی و ایمن سازی ساختمان ها، با مدیریت قوی و علمی در این خصوص مساله ای ضروری به شمار می رود.
وی تاکید کرد: هیچ سازه مهم و استراتژیک بدون لحاظ پارامترهای زلزله نمی‌تواند ساخته شود.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان طارم گفت: مهمترین پارامترهای طراحی شده در مقاومت سازه مقابل زلزله، داده‌ای است که از دستگاه‌های شتاب نگاری استخراج می‌شود.
شفیعی افزود: راه اندازی سامانه آنلاین شتاب نگاری در استان زنجان مهمترین واکنش مسئولان در زمینه بحران است.
وی از عملیاتی شدن نصب یک دستگاه شتاب نگار بر خط دیگر در شهر چورزق خبرداد و خاطرنشان کرد: نصب یک دستگاه شتاب نگار دیجیتال دیگر نیز در راهدارخانه خانچایی طارم در روزهای آینده انجام می شود.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان طارم گفت: با راه اندازی این تعداد دستگاه شتاب نگار بر خط، تعداد ایستگاه های شتابنگار موجود در شهرستان به ۶ ایستگاه می‌رسد. 

برچسب‌ها طارم مقاوم سازی زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طارم مقاوم سازی زنجان طارم مقاوم سازی زنجان شهرستان طارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۳۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد

نشست بررسی مسائل و مشکلات شهر صدرا به دستور دکتر ایمانیه استاندار فارس با ریاست دکتر شیبانی فرماندار شهرستان شیراز و با محوریت شرکت عمران شهر جدید صدرا در فرمانداری شهرستان شیراز برگزار شد.

مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید صدرا در این نشست گفت: شهر جدید صدرا هم اکنون بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که با اتمام ۲۰ هزار واحد نهصت ملی مسکن که در حال ساخت هست پیش بینی می‌شود جمعیت این شهر به افق چهارصد هزار نفر برسد.

پوربهی افزود: هر چند تلاش‌های جهادی فراوانی در یک و نیم سال گذشته برای حل مشکلات شهر صدرا شده، اما این شهر همچنان در بخش‌های مختلف شاهد چالش‌ها و مشکلات عدیده‌ای است که حل آنها مستلزم یک تلاش جهادی و هم افزایی همگانی است.

او ادامه داد: عمده مشکلات امروز شهر صدرا در بخش‌های درمان و بهداشت، آموزش و پرورش، ورزش است.

مدیر عامل شرکت عمران صدرا ادامه داد: هم اکنون ۲۲ هزار دانش آموز در شهر صدرا مشغول به تحصیل هستند که ۹ هزار نفر از این دانش آموزان به دلیل کمبود مدرسه اجبارا در مدارس شهر شیراز مشغول تحصیل می‌شوند.

پوربهی بیان کرد: هر چند شرکت عمران صدرا در این سال‌ها در جهت توسعه فضا‌های آموزشی گام‌های موثری برداشته است به طوری که چندین مدرسه در حال ساخت را در برنامه داریم، اما همچنان این شهر با کمبود هفده مدرسه رو به رو است.

او افزود: عقب ماندگی‌هایی در شهر صدرا در حوزه درمان و بهداشت و ورزش هم وجود دارد که با برنامه ریزی‌های انجام شده تا پایان سال با حمایت دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل ورزش و جوانان فارس بخش زیادی از آنها برطرف خواهد شد.

مدیر عامل شرکت عمران با بیان اینکه ۲۲ اداره در شهر صدرا مستقر هستند، افزود: این شرکت امادگی این را دارد برای استقرار ادارات دولتی و توسعه اماکن ورزشی، آموزشی، بهداشتی زمین و زیر ساخت‌های لازم را مهیا کند.

پوربهی گفت: در یک و نیم سال گذشته تلاش شده است با برنامه ریزی‌های مدون و دریافت برنامه‌های بلند مدت و کوتاه مدت از ادارات مختلف در شهر صدرا گامی موثر در جهت برداشتن مشکلات برداریم، برنامه ریزی مدونی که برای نخستین بار در تاریخ شهر صدرا انجام شده‌است. 

مدیر عامل شرکت عمران صدرا به مشکلات جاده ۱۰ و نیم کیلومتری قره پیری اشاره کرد و افزود: کار اجرایی این جاده به عهده شرکت عمران صدرا است. حدود شش و نیم کیلومتر این جاده که در حریم شهر صدرا قرار دارد، اماده اسفالت است، اما مابقی که در حوزه شهر شیراز قرار دارد کار تملک آن که وظیفه شهرداری شیراز است، انجام نشده و مهمترین مانع پیشرفت این پروژه همین موضوع است، گویی اتمام این جاده که می‌تواند برای شهروندان شیرازی هم حائز اهمیت باشد در اولویت شهرداری شیراز قرار ندارد.

او ادامه داد: امروز برای رفع مشکلات شهر صدرا بیش از ۸ همت اعتبار نیاز است که این مبلغ اعتبار ۳۶ سال شرکت عمران صدرا و شهرداری شهر صدرا است، اما اگر یک تلاش همگانی در سطح استان و شهر صدرا قرار انجام شود قطعا حل مشکلات در کمترین زمان ممکن شدنی است.

در این جلسه مصوب شد از سهم سه درصد که شهرداری به آموزش و پرورش استان واریز می‌کند این اعتبار مستقیما صرف ساخت و توسعه اماکن اموزشی شهر صدرا شود و در این حوزه تهاتر شود.

 همچنین قرار شد از ظرفیت خیرین و همایش خیرین که قرار است در ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت ماه در شهر صدرا برگزار شود، در جهت حل مشکلات آموزشی شهر صدرا استفاده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • شتاب اجرای طرح ملی نهضت مسکن در خوی با مشارکت انبوه سازان 
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • شتاب مطلوب طرح نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی
  • طارم، نگین سبز زنجان
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار