Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ویژه شهردار منطقه ۲۲ گفت: بیشتر برج‌های این منطقه پایان کار ندارند و برای ایجاد شبکه فاضلاب هم تمکین نمی‌کنند، اسم این برج‌ها را برای دادستانی فرستادیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، این گفته فرزاد کلانتری در نشست با رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس و مسئولان منطقه ۲۲ تهران است.

او گفت «آتش‌نشانی وضعیت این برج‌ها را تأیید نکرده؛ چون بیشترشان به علت فاضلاب زیر برج‌ها دچار فرونشست شده‌‍اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیروز هم نامه‌ای را از سمت هیئت مدیره برج‌ها درباره مشکلاتشان به سازمان مدیریت بحران فرستادیم.»

بر اساس آماری که نماینده ویژه شهردار منطقه ۲۲ ارائه داده، بیش از ۹۵ درصد برج‌های این منطقه مجوز اسکان ندارند، اما افراد در آن‌ها ساکن شده‌اند؛ وجود گود‌ها و جمع آوری نامناسب فاضلاب سازه‌ها، شرایط زیست محیطی این منطقه را با مشکل مواجه کرده است.

به گفته کارشناس حوزه معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، در حالیکه چندین برج در منطقه ۲۲ شهرداری ساخته شده، «هنوز شبکه فاضلاب در این منطقه وجود ندارد.»

مجید دیری گفت سازندگان بر خلاف قانون و بدون ایجاد تصفیه خانه، برج ساخته‌اند. او اضافه کرد «در حال حاضر فاضلاب رهاست، تمامی برج‌ها باید تصفیه خانه داشته باشند و حوضچه‌های فاضلاب هم تصفیه شوند.»

در این جلسه، رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت که «لیست تمام پیمانکاران و ناظران پروژه‌های ساختمانی منطقه ۲۲ شهرداری را در اختیار دارد و متخلفان باید مورد پیگرد قرار بگیرند.»

سمیه رفیعی گفت که برای تشکیل کارگروه پیشنهادی معاون دادستان پیگیری خواهد کرد تا شهرداری، سازمان محیط زیست و سازمان آب و فاضلاب مشکلات منطقه را بررسی کنند.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس همچنین خواستار طراحی چرخه اقتصادمحور استفاده از پساب تصفیه شده فاضلاب شد تا شهرداری آن را خریداری کند.

خانم رفیعی خواستار بسته شدن چاه‌ها در این منطقه شد و گفت که کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس، پیشتر بار‌ها به وزیر نیرو تأکید کرده تا مشکل فاضلاب منطقه ۲۲ را حل کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: برج سازی محیط زیست مجلس منطقه ۲۲ برج ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۳۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم

سید محمدرضا بهشتی پور مدیر روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: بر اساس قوانین و ضوابط زیست محیطی، چیدن گونه‌های گیاهی از جمله ریواس و گیاهان دارویی در مناطق حفاظت شده ممنوع است و با متخلفان برخورد می‌شود. 

وی در ادامه افزود: متأسفانه حضور بدون مجوز مردم در منطقه حفاظت شده پلنگ دره، موجب اختلال در امنیت منطقه و انجام وظایف محیط بانان، ریختن زباله و آلودگی زیست محیطی و روشن کردن آتش و افزایش احتمال آتش سوزی در منطقه شده است. 

وی در پایان تصریح کرد: از کانال‌های خبری و تبلیغاتی در فضای مجازی خواهشمندیم به هیچ عنوان با انتشار فیلم‌ها و تصاویر از ریواس چینی در منطقه پلنگ دره، مردم را نسبت به انجام این عمل غیرقانونی تشویق و ترغیب نکنند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • خط و نشان محیط زیست و میراث فرهنگی در میانکاله برای یکدیگر
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد