Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسنی بندپی، عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در اولین نشست بررسی موانع و راهکار‌های اجرای سیاست‌های کلی سلامت گفت: مردم، قانونگذاران و مجریان از نظام سلامت رضایت ندارن. ایران یک درصد جمعیت و ٧ تا ٩ درصد منابع دنیا را دارد. مردم پس از انقلاب پای فراز و نشیب‌های نظام ایستادند و همچنان حاضر به فداکاری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما دارای غنی‌ترین منابع دنیا هستیم؛ اما مسئولان موفق عملکرد نکرده اند و ما به عنوان نمایندگان مردم نارضایتی را در کف جامعه از نظر رفاه، معیشت، اقتصاد، ازدواج جوانان و آسیب‌های اجتماعی می‌بینیم.

او گفت: ما به اندازه کافی قوانین بالادستی داریم در نظارت و اجرا ضعف داریم. ما اکنون با تغییر چهره بیماری ها، سالمندی و بسیاری مشکلات مواجه هستیم و شاید نقش سایر دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها به جز وزارت بهداشت در نظام سلامت را نتوانسته ایم به خوبی ببینیم. ٨ تا ٩ درصد درآمد ناخالص ملی به وزارت بهداشت تخصیص دارد و وزارت بهداشت از وزارتخانه های پرخرج است و بودجه خوبی می‌گیرد؛ اما خدمات خوبی ارائه نمی‌کند. برخی نمایندگان به همین دلیل پا در کفش وزارت بهداشت کرده اند. البته ما در مجلس به ورود کمیسیون‌های غیر تخصصی به نظام سلامت گلایه داریم.

محسنی بندپی گفت: ما در اجرا موفق نبوده ایم. در شهرستان نوشهر که ٢ ساعت با مرکز کشور فاصله دارد، بیمارستان ١٨٠ تخت خوابی داریم که یک رادیولوژی دارد و این رادیولوژیست به مرخصی رفته بود. بیماران بستری را با آمبولانس برای سونوگرافی به مرکز دیگری می‌بردند و در نتیجه همین‌ها باعث شده اند تاب آوری مردم پایین بیاید. دیدیم که ١۶۶ نماینده دست به کار و خواستار افزایش ظرفیت پزشکی شده اند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: راهکار برون رفت از مشکلات نظام سلامت نظارت بیشتر مجلس و الزام قانونی برای دستگاه‌ها است؛ زیرا برخی دستگاه‌ها قانون خودشان را انجام می‌دهند. در نسخه نویسی اگر پیگیری مجلس نبود، بحث استنکاف وزیر بهداشت مطرح نمی شد، نمی توانستیم در اجرای نسخه نویسی الکترونیکی عملکرد خوبی داشته باشیم. در وهله بعدی اجرای پرونده الکترونیک سلامت و نظام ارجاع و پزشکی خانواده را پیگیری خواهیم کرد و در مجلس هم اخیرا کمیته نظام ارجاع و پزشکی خانواده تشکیل شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت بهداشت مجلس شورای اسلامی وزارت بهداشت نظام سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۳۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب،بهرام بنده یزدانی روز شنبه در آیین آغاز کار ساخت مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیای شهرستان شیروان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: متاسفانه در دوره های پیش سهمیه مناسبی برای استخدامی نیروهای بهداشت و درمان در نظر گرفته نشد و این بخش با مشکل مواجه بود.

وی افزود: رایزنی‌ها برای استخدام جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است تا سهمیه مناسبی برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی باشد.

معاون مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی بیان کرد: مسیر قانونی تبدیل وضعیت ایثارگران، ۹۰۰ نفر در سال گذشته را شامل شد و این خود کمک بزرگی به امنیت شغلی کارکنان و وضعیت کیفی شاخص های استخدامی منابع انسانی کرد.

وی اضافه کرد: رایزنی های لازم برای استفاده از این ظرفیت جدید استخدامی که به زودی اعلام رسمی می شود در مدیریت منابع انسانی وزارتخانه در حال انجام است.

هزینه کرد بی‌سابقه دولت سیزدهم در خرید تجهیزات پزشکی

بنده یزدانی در ادامه اضافه کرد: هزینه های کلانی در بحث خرید تجهیزات و اقلام بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم انجام شده که اختصاص هفت میلیون و ۳۰۰ هزار یورو تجهیزات به خراسان شمالی از این موارد است.

وی افزود: اعتبارهای بیشتری برای بخش درمان خراسان شمالی در دور سوم سفرهای مسئولان وزارتخانه به این استان اختصاص می‌یابد.

۹ طرح درمانی، آموزشی و رفاهی امروز (شنبه) با حضور معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهرستان‌های خراسان شمالی راه اندازی و کلنگ زنی شد.

طرح های راه اندازی شده شامل بخش «ام آر آی» و «سی تی اسکن» بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد، بخش دیالیز رازوجرگلان، بخش دیالیز فاروج، بخش «وی آی پی» بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان، مرکز تصویربرداری دیجیتال و همراه سرای بیمارستان امام علی (ع) بجنورد است.

طرح های کلنگ زنی نیز شامل مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیاء شیروان و طرح توسعه بیمارستان جاجرم است.

شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری خاور بجنورد قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • اختصاص وام تحصیلی به بیش از ۴ هزار دانشجوی متاهل
  • پزشکی به شرط کسب درآمد
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد