Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@21:49:52 GMT

پوشش ۱۰۰ هزار بیمار دیالیزی و پیوند در کشور

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۲۳۷۵۵

پوشش ۱۰۰ هزار بیمار دیالیزی و پیوند در کشور

ایسنا/زنجان  مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی ایران گفت: بیش از ۱۰۰ هزار بیمار دیالیزی و پیوند را تحت پوشش داریم.

اعظم پناهی‌مهر ظهر امروز (۱۵ تیرماه) در گردهمایی مدیران انجمن کلیوی کشور با اشاره به تاریخچه شکل‌گیری این نهاد خیریه،‌ اظهار کرد: انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی ایران از سال ۱۳۵۹ به شکل غیررسمی کار خود را آغاز  ولی به شکل ثبتی و رسمی از دی‌ماه سال ۱۳۶۴ شروع به کار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اعضای انجمن بیماران کلیوی شامل بیماران پیوندی، دیالیزی و مزمن کلیوی هستند که کار انجمن در حیطه پیش‌گیری، درمان،‌ آموزش، اطلاع‌رسانی و کمک به بیماران و خانواده‌های‌شان است.

این مسئول با بیان اینکه این انجمن حدود ۱۸۰ دفتر نمایندگی در سطح کشور دارد، ادامه داد: تنها متولی پیوند زنده در کشور هستیم، از این رو هدف ما این است که بیماران دیالیزی یا پیوندی به شکل کاملاً راحت در محل زندگی خود برای دریافت خدمات به این مراکز دسترسی داشته باشند.

پناهی‌مهر با اشاره به اینکه مهم‌ترین وظیفه این انجمن، شناساندن بیماری‌های کلیه و راه‌های پیشگیری این بیماری است، اضافه کرد:  پیشگیری، کم‌هزینه‌تر، آسانتر از درمان است.

این خیر حوزه سلامت در ادامه مطرح کرد: پیشگیری و تلاش برای فراهم کردن تسهیلات، ایجاد امکانات، اجرای طرح‌ها و برنامه‌های فرهنگی، هنری، تبلیغی، ارتباطی، سیاحتی، زیارتی، ورزشی، تفریحی برای بیماران و خانواده‌های‌شان برای افزایش روحیه نشاط و شادابی و ارتقای سطح بینش فرهنگی پذیریش آن‌ها از دیگر اهداف این انجمن است.

پناهی‌مهر با اشاره به ارائه خدمات امدادی و حقوقی به بیماران، اضافه کرد: انجمن در حال حاضر با استفاده از امکانات مردمی، اقدام به ایجاد و توسعه کمی و کیفی کلینیک‌هایی با برخورداری از اکثر بخش‌های مورد نیاز بیماران شامل درمانگاه، رادیولوژی، آزمایشگاه، بخش‌های همودیالیز و دیالیز صفاقی و نفرولوژی، دندان‌پزشکی، قلب، رژیم درمانی و ... کرده است و بیماران با استفاده از دفترچه بیمه و کارت عضویت از خدمات رایگان آن ‌برخوردارند.

وی با اشاره به کمک ۱۳ میلیاردی خیرین در ایام کرونا، تشریح کرد: پارسال شاهد افزایش ۲‌.۲ درصدی این حمایت مالی بوده‌ایم. همچنین درآمد و مساعدت‌های خیرین در سال گذشته ۱۷ درصد افزایش داشته که در طول کرونا نیز این کمک‌ها ۳۸ درصد به نسبت مشابه سال گذشته زیادتر شده بود.

پناهی‌مهر در خصوص آمار پیوند کلیه نیز بیان کرد: در سال ۱۳۹۹ حدود ۶۰۰ بیمار پیوند کلیه انجام دادند که این رقم در سال گذشته به بیش از ۹۰۰ نفر رسید. همچنین در سطح کشور در سال گذشته ۴۰۰۰ کارت دیالیز صادر کردیم که در سال ۹۹ نیز بیش از ۹۰۰۰ کارت صادر شده بود.

وی تصریح کرد: انجمن حمایت از بیماران کلیوی ایران، انجمنی مردم‌نهاد بدون هیچ بودجه دولتی است و همه خدمات آن با کمک خیران و نیک‌اندیشان انجام می‌شود.

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیمارات کلیوی ایران با اشاره به تعاملات و همکاری‌های این انجمن با سازمان‌های دولتی و رفع برخی از مشکلات این بیماران، ابراز کرد: قیمت هر دستگاه دیالیز ۵ میلیارد ریال است که تاکنون دو دستگاه توسط خیرین به مناطق محروم اهدا کردیم.

وی با اشاره به اینکه ۸۵ درصد درآمد خیریه‌های استان برای تامین نیاز بیماران آن استان استفاده می‌شود، خاطرنشان کرد: در سطح کشور پنج درمانگاه داریم که خدمات درمانی رایگان به بیمار ارائه می‌دهند. از طرفی به مناسبت‌های مختلف بسته‌های معیشتی که با کمک خیرین تهیه شده است، در اختیار بیماران قرار می‌گیرد. همچنین در هزینه دارو، اسکان و حمل و نقل این بیماران برای درمان اقداماتی رایگان حاصل شده است.

در ادامه این گردهمایی، مدیرعامل انجمن خیریه بیماران کلیوی استان زنجان گفت: بیماری، نعمت قدردانی از سلامتی است.

محمدرضا طهماسبی با اشاره به اینکه انجمن حمایت از بیماران کلیوی با هدف همدلی بنا شده تا یاری‌رسان مادی و معنوی بیماران کلیوی به خصوص بیماران آبرومند و نیازمند باشد، اظهار کرد: هزینه پیوند و درمان این بیماران امسال افزایش پیدا کرده و برای ما حائز اهمیت است که پیشگیری این بیماری در آحاد جامعه تبیین و روشن‌گری شود.

وی با تاکید بر تبیین و آگاه‌سازی عمومی نسبت به موضوع سلامت و بهداشت در جامعه، افزود: بسترسازی لازم برای تبیین اهمیت پیشگیری در حوزه بهداشت و سلامت زمینه‌ساز ایجاد جامعه‌ای سالم است؛ در جوامع پیشرفته مقوله پیشگیری جایگاه ویژه‌ای داشته و اگر این موضوع جدی گرفته شود، قطعاً نیازی به صرف هزینه‌های هنگفت در بخش درمان نخواهد بود.

این مسئول، بهره‌گیری از ظرفیت‌های رسانه را در افزایش آگاهی جامعه در پیشگیری از بیماری کلیه ضروری دانست و اضافه کرد: تاکنون در استان زنجان بیش از ۱۸۰۰‌ نفر را تحت پوشش گرفته‌ایم که با همت و حمایت خیرین توانسته‌ایم ۱۶۵۰ نفر از این بیماران را با روش‌های مختلف درمان کرده و به چرخه زندگی و کار بازگردانیم.

 طهماسبی ادامه داد: فشار خون و دیابت دو عامل مهم بیماری کلیوی است که امروزه با توجه به وجود تغذیه ناسالم به‌ویژه در قشر جوان و نوجوان، خطرات ابتلا به این بیماری را افزایش داده و لزوم فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی صحیح و بهنگام را دوچندان کرده است.

وی با اشاره به چهار دهه فعالیت این انجمن در حوزه‌های متفاوت خدماتی، معیشتی، درمانی، دارویی، ورزشی، فرهنگی و هنری به بیماران، خاطرنشان کرد: سرمایه اصلی ما خیرین هستند؛ چراکه بیشتر هزینه این بیماران به طریق انجمن‌ها، خیرین، حامیان مردمی و سمن‌ها تامین می‌شود؛ البته تعاملات خوبی با بخش‌های دولتی، مراکز آموزشی و بهداشتی مهیا شده است ولی با توجه به افزایش هزینه‌های درمان این بیماران، خواهان نگاه ویژه بخش‌های دولتی و خیرین هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان انجمن حمایت از بیماران کلیوی دياليز حمایت از بیماران کلیوی کلیوی ایران انجمن خیریه سال گذشته پناهی مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۳۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار متقاضیان زاهدانی در انجمن خیرین مسکن ساز چه زمانی پایان می‌یابد؟

انجمن خیرین مسکن ساز استان سیستان و بلوچستان در سال ۱۳۸۷ فعالیت خود را با هدف توسعه اجتماعی و عمران و آبادانی آغاز کرد. در سال ۱۹۳۲ حدود ۴۰ نفر از متقاضیان در این پروژه ثبت نام کردند. به گفته شهروند خبرنگار ما به صورت نیمه کاره رها شده است و تاکنون هیچ گونه تسهیلاتی برای آن در نظر گرفته نشده است.

شهروند خبرنگار ما با ارسال پیام از مسئولان درخواست رسیدگی کرد.

متن پیام شهروند خبرنگار
با سلام؛  در سال ۱۳۹۲ مسکن خیرین زاهدان ۴۰ نفر از اعضا را ثبت نام کرد و هر کدام از متقاضیان مبلغ ۲۰ الی ۳۰ میلیون تومان پرداخت کردند این پروژه فقط تا دو سقف پیش رفته است و تاکنون هیچ وامی برای اعضا در نظر نگرفتند الان حدود ۱۲ سال در انتظار هستیم و هیچگونه جوابی به ما داده نشده است.

منبع: عبدالواحد عبدالله زهی - سیستان و بلوچستان

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • انتظار متقاضیان زاهدانی در انجمن خیرین مسکن ساز چه زمانی پایان می‌یابد؟
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد
  • چهارمین دستگاه دیالیز در بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد
  • کبد جوان ۲۲ ساله کرمانی به یک بیمار در شیراز زندگی بخشید
  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد/ برداشت استخوان زانوی اهدا کننده عضو برای ترمیم به ۳ بیمار
  • اهدای عضو جوان ۲۲ ساله کرمانی
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز