Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، «عبدالله الماسی» روز چهارشنبه در اولین کارگاه آموزشی مدیران روابط عمومی استان کرمانشاه در سالن شهدای دولت استانداری افزود: جایگاه و شان روابط عمومی مغفول مانده و شایستگی درخوری پیدا نکرده است و ضرورت دارد جایگاه روابط عمومی تقویت و در اعمال نظرها نقش پررنگی داشته باشند.

وی ادامه داد: جایگاه روابط عمومی حساس و ویژه است چرا که سنگ صبور و اولین ضربه گیر سازمان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کرمانشاه اظهار داشت: انتظارات از روابط عمومی زیاد است اما اختیارات چندانی ندارند و مدیران فضا را فراهم کنند تا شاهد تغییر باشیم و خلاقیت و استعدادهای بالقوه به بالفعل برسد.

الماسی با تاکید بر اینکه تغییر و تحول در حوزه ارتباطات و اطلاع رسانی در استان مورد تاکید مدیر ارشد استان است، اضافه کرد: استاندار کرمانشاه جایگاه ویژه ای برای روابط عمومی تعریف کرده اند و بر آموزش و اعمال خلاقیت ها در این حوزه تاکید دارند.

وی گفت: برای توسعه و پیشرفت استان و خدمت به مردم روابط عمومی ها به عنوان بازوان مشورتی ایفای نقش کنند و در این راستا ارتباط با رسانه های رسمی و بهره گیری از ظرفیت آنها در دستور کار باشد.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کرمانشاه با بیان اینکه آموزش زیربنای تحول است و اگر آموزش نباشد تغییر مثبت نداریم، تصریح کرد: این کارگاه آموزشی برگزار شده تا روابط عمومی های استان به هم افزایی برسند و برگزاری این کارگاه ها در آینده در دستور کار است.

خبرنویسی ، سواد رسانه ای، فن بیان و ارتباط موثر ، فعالیت در فضای مجازی ، جنگ روایت ها و آموزش نرم افزارهای کاربردی از مهمترین سرفصل هایی بود که در این کارگاه آموزشی ارائه شد.

برچسب‌ها استانداری کرمانشاه روابط عمومی کارگاه آموزشی سواد رسانه ای کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه روابط عمومی کارگاه آموزشی استانداری کرمانشاه روابط عمومی کارگاه آموزشی سواد رسانه ای کرمانشاه کارگاه آموزشی روابط عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۳۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری از سری برنامه‌های هجدهمین دوره جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان ترکی آذری با حضور سعید سلیمان‌پور، دبیر جشنواره، بهرعلی محمودی رئیس گروه قرآن عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی و مدیر اجرایی جشنواره شعر رضوی، عصر دوشنبه در سالن مراسمات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوی برگزار شد.

بهرعلی محمودی، رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر اجرایی جشنواره شعر ترکی رضوی در این کارگاه گفت: شعرای ولایی که در مدح و وصف اهل بیت (ع) و در شان امام رضا (ع) شعر سرایی می‌کنند خادمان گمنام امام رضا و اهل بیت هستند و این اشعار است که از این شاعران به یادگار خواهد ماند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۳۱۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود، گفت: خوشبختانه امسال تعداد اشعار ارسالی رشد چشمگیری داشته و ۵۳۶ اثر از داخل و خارج کشور به هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر ترکی آذری ارسال شده که از این تعداد ۴۱۶ مورد از داخل و ۱۲۰ اثر از خارج کشور کشورهای ترکیه، آلمان، آذربایجان، عراق، هلند، روسیه، ترکمنستان، گرجستان و عراق است.

محمودی با اشاره به اینکه جشنواره ۲۶ اردیبهشت ماه سال‌جاری در شهرستان سلماس برگزار خواهد شد، افزود: برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر خوانی در شهرستان های سلماس، چایپاره، نقده، خوی و میاندوآب و برگزاری محافل شعر در آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، تهران، قزوین و کشور ترکیه تا آخر خردادماه ۱۴۰۳ و برگزاری مراسم شعرخوانی در کشور عراق در اربعین حسینی از جمله برنامه های جنبی این جشنواره خواهد بود.

سعید سلیمان‌پور، دبیر هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر ترکی آذری رضوی نیز در این مراسم گفت: شهرستان خوی شهر فرهنگ و ادب است و این شهرستان در طول تاریخ شاعران بزرگ و بلند آوازه‌ای همچون استاد آغاسی، سید منصور دیبا، ملا مهرعلی فدوی و صدها شاعر به‌نام دیگر که در مدح و منزلت اهل بیت پیامبر اکرم (ص) شعرسرایی کرده‌اند و آثار بی‌نظیر آنها در کتاب‌ها و دل وزبان عاشقان اهل بیت جاری است را دارد.

سلیمان‌پور در ادامه با اشاره به تاثیر شعر در جامعه، گفت: همه ساله مراسم شعرخوانی که در شب ولادت امام حسن مجتبی (ع) در محضر مقام معظم رهبری برگزار می‌شود امسال رهبر معظم انقلاب در سخنان خود فرمودند؛ شعر یک رسانه بین‌المللی و مهمی است که اثر آن از صد موشک و پهباد هم بیشتر است و جامعه جهانی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و امروز هرکشوری که رسانه قوی داشته باشد پیروز میدان است و هر شاعری که در مدح و منزلت چهارده معصوم با اخلاص و قربت الی الله حتی یک بیت شعر بگوید در پیش ائمه اطهار جایگاه دارد و اجر و پاداش معنوی خود را خواهد گرفت.

براساس این گزارش : در ادامه مراسم تعدادی از شعرای خوی در مدح ائمه اطهار (ع) شعرخوانی کردند.

دیگر خبرها

  • زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود
  • جهش تولید بدون تکیه بر نیروی کار میسر نیست
  • کاهش ۲۳ درصدی حوادث کار در کرمانشاه
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • شمار شهرک های ثبت نشده در نوشهر بالا است
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • بازرسی از کارگاه های پرخطر تشدید می‌شود
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • برگزاری کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در خوی