Web Analytics Made Easy - Statcounter

آریا قریشی منتقد سینما در گفت‌وگو با خبرنکار فرهنگی ایسکانیوز در نقد فیلم هناس اظهار کرد: هناس در واقع متعلق به دسته‌ای از فیلم‌های استراتژیک است که در سال‌های اخیر نمونه‌های آن را بیشتر مشاهده می‌کنیم.

بیشتر بخوانید:

علفزار، فیلمی اشتباه در کالبد سینمای اجتماعی / تبدیل صفحه حوادث روزنامه‌ها به سپهر معرفتی سینمای ایران

وی ادامه داد: زمانی اکثر فیلم‌های استراتژیک سینمای ایران از نظر فکری به طیف خاصی از مخاطب توجه داشتند، یعنی ما فیلم‌ شخصیت‌هایی را می‌دیدیم که گروه‌های مختلف نمی‌توانستند آن را به عنوان یک قهرمان ملی بپذیرند هر چند در واقعیت آن فرد واقعا یک قهرمان ملی بود ولی در فیلم به قهرمان یک گروه یا یک عقیده خاص تبدیل می‌شد، حتی شاید یک جناح یا یک حزب خاص.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما سازندگان فیلم‌های استراتژیک در سال‌های اخیر به این نکته پی بردند که اتفاقا این فیلم‌ها باید با گروه‌های گسترده‌تری از مخاطبان ارتباط برقرار کنند و خودشان را به یک تفکر خاص محدود نکنند، اقدامی که سازندگان هناس نیز سعی بر انجام آن داشتند. یعنی ما شخصیت شهید داریوش رضایی نژاد و شهره پیرانی را قرار است درست همانند انسان‌های معمولی ببینیم که یک زندگی عادی دارند، کار می‌کنند و حتی از نظر فکری ممکن است که خیلی شبیه شخصیت فیلم‌های مشابه دهه‌های قبل نباشند، بنابر این قرار است آدم‌هایی باشند که گروه‌های مختلف تماشاگران بتوانند آنها را به عنوان قهرمانان ملی بپذیرند یعنی قهرمانان مردمی که این مسئله بر روی کاغذ انتخاب درستی است.

قریشی گفت: با وجود نکات مثبتی که در این فیلم وجود دارد اما متاسفانه هناس کماکان نمی‌تواند یک فیلم موفق در دسته فیلم‌های استراتژیک قلمداد شود و از وجود مشکلاتی ضربه خورده است.

وی افزود: نکته اول، مربوط به شخصیت‌هاست که می بینیم از یک جایی به بعد خانم پیرانی در فیلم متوجه می شود که همسرش با یک خطر دائمی روبرو است و هر لحظه ممکن است برای او اتفاقی رخ دهد، اما سعی می‌کند به راه خود ادامه داده و به شکلی فردگرایانه دنبال رسیدن به سرچشمه تهدیدات باشد و این مسئله در دل درام به خوبی جا نمی‌افتد و این سوال برای مخاطب به وجود می‌آید که چرا این خانم راه دیگری را برای حل مشکلاتش انتخاب نمی‌کند و چرا به توجه به آشناهایی که دارد از طریق یک سری نهادهای قدرتمندتر اقدام نمی‌کند تا حداقل امنیت موقت بیشتری برای همسرش ایجاد شود، شاید هم اتفاقاتی که در دنیای واقعی رخ داده، دست سازندگان هناس را بسته باشد  ولی به هر حال باید در این فیلم چنین مواردی توجیه شود که متاسفانه در این مورد چنین چیزی رخ نداده است.

منتقد سینما تصریح کرد: نکته بعدی، بحث اجرایی است و اینکه ظرافت‌هایی در اجرای فیلم وجود دارد به خصوص در رنگ‌آمیزی و نورپردازی صحنه‌ها و طیف رنگی آبی و نارنجی که می تواند تا حدی حس آب و آتش ایجاد کند، اما در مرحله اجرایی فیلم از اغراق ضربه خورده است یعنی در پرداخت اغراق آمیز شخصیت های وابسته به قطب منفی یعنی هر اندازه در قطب مثبت تلاش شدت تصویر هم همه جانبه باشد و هم رئال باشد در جاهایی در طیف منفی با پرداخت‌های اغراق شده روبرو می‌شویم که نمونه آن همسایه روبرویی شهید رضایی‌نژاد و خانم پیرانی است که به شکل‌های مختلف از چهره‌پردازی تا طراحی صحنه و حتی آن روزنامه‌هایی که پشت شیشه گذاشته شده، نحوه نگاه کردن، نماهای دوربین همه اینها قرار است به شکلی افراطی این احساس را در ما ایجاد کنند که این آدم احتمالا یک جاسوس است و ما درک کنیم که چرا خانم پیرانی توجهش به این شخصیت جلب می‌شود ولی آن قدر این پرداخت افراطی است که باورپذیری این شخصیت را زیر سوال می‌برد یعنی این شخصیت را بدون آنکه ما دیالوگ زیادی از او شنیده باشیم یا خیلی با او آشنا شده باشیم به شخصیتی ساده‌انگار تبدیل می‌کند که انگار با رفتارهایش دست خود را رو می‌کند واین با پرداخت یک شخصیت منفی پیچیده در تضاد است. اینها مواردی است که به فیلم هناس ضربه زده‌اند و باعث شده اند که این فیلم نتواند تاثیر گذار باشد.

وی افزود: در طیف بازی‌ها هم می توان گفت که فیلم هناس از نظر بازی گرفتن فیلم بدی نیست. مریلا زارعی در مجموع تصویر باورپذیری از دغدغه‌ها و ناراحتی‌های خانم شهره پیرانی را به مخاطب نشان می‌دهد، همچنین، بهروز شعیبی هر جا که قرار است وجه عاشق پیشه شخصیت داریوش رضایی‌نژاد را به نمایش بگذارد موفق است ولی در مواقعی که قصد دارد ابهت و اقتدار خود را به نمایش بگذارد چندان موفق عمل نمی‌کند و زیاد نتوانسته از نقش‌آفرینی‌های قبلی خود جدا شود.

قریشی همچنین اذعان کرد که شاخص‌ترین بازی فیلم را باید از آنِ سیاوش طهمورث دانست، بازیگر بزرگی که آن قدر که باید و شاید در طول دوران بازیگری‌اش مورد توجه قرار نگرفته است. او در این فیلمی نقشی را بازی کرده که با شخصیت‌هایی که قبلا بازی کرده تفاوت‌های عمده‌ای دارد و کاملا موفق عمل کرده است.

منتقد سینما در پایان گفت: در نهایت این طور به نظر می‌رسد که فیلمی مانند هناس را صرفا به عنوان قدم اول در یک مسیر نسبتا تازه می‌توان کمابیش قابل قبول قلمداد کرد. به هر حال در این فیلم به موضوعی پرداخته شده که سینمای ایران کمتر به سراغ آن رفته است شاید حساسیت‌های زیادی برای پرداختن به این نوع داستان‌ها وجود داشته باشد که در ممکن است در سطوح مختلف این محدودیت‌ها را شاهد باشیم که این محدودیت‌ها حتما مشکلاتی را ایجاد می‌کند اما به دلایلی که عنوان شد فیلم به آن نتیجه مورد نظر نرسیده و باید منتظر بمانیم و ببینیم که در نمونه‌های بعدی نقاط ضعف این دسته از فیلم‌ها کمتر شده و می‌توانیم با نمونه‌های بهتری از این دسته فیلم‌ها مواجه شویم یا نه.

انتهای پیام/

صفیه رجایی هرندی کد خبر: 1146800 برچسب‌ها اخبار سینما

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اخبار سینما فیلم های استراتژیک فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۳۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هالند به جای پادشاه بربرها در بازی کلش آف کلنز!

به گزارش "ورزش سه"، ارلینگ هالند، فوق ستاره منچستر سیتی در حال تبدیل شدن به یک شخصیت بازی ویدیویی در کلش آف کلنز است. این اولین بار است که یک شخص واقعی به بازی اضافه می شود و هالند در طی یک رویداد فصلی با موضوع فوتبال و به مدت یک ماه، به شخصیت پادشاه بربر تبدیل می شود. حالا مشخص می شود که منظور هالند از انتشار استوری شب گذشته و با سیبل زرد رنگ بربرها چه بوده است.

ماشین گل نروژی، 23 ساله، با این بازی موبایل نمادین شریک شده است، جایی که قرار است به اولین شخصیت قابل بازی آن تبدیل شود. هالند به «پادشاه بربر» معروف تبدیل می‌شود که در یک رویداد بازی فصلی با مضمون فوتبال جاودانه می‌شود.

گیمرهای بازی محبوب کلش آف کلنز می‌توانند مهاجم نروژی را جذب کنند یا به دهکده‌اش حمله کنند و آن را خراب کنند. اگر شما هم طرفدار منچستر یونایتد یا آرسنال باشید، این بهترین فرصت برای انتقام گرفتن از هالند است!

هالند بیش از 10 سال است که کلش آف کلنز بازی می کند و با شرکت سوپرسل، سازنده بازی فنلاندی که پشت این بازی محبوب موبایل قرار دارد، تماس گرفته است تا با هم همکاری کنند. سوپرسل نیز از فرصت استفاده کرد.

هالند در فصل گذشته رکورد گلزنی یک بازیکن در یک فصل از رقابت های لیگ برتر را در اولین فصل حضور خود در انگلیس شکست و در ادامه نیز با سیتی یک سه گانه تاریخی را ثبت کرد. حالا او با تبدیل شدن به اولین شخص واقعی که در کلش اف کلنز ظاهر می شود، دوباره تاریخ ساز شده است.

مهاجمی که در این دوره 32 گل به ثمر رسانده است، از طرفداران قدیمی این بازی است که بیش از دو میلیارد بار دانلود شده است. او حتی یک دهکده قابل توجه درون بازی ساخته است که منجر به این همکاری شد.

استوارت مک گیو، مدیر کل کلش آف کلنز می گوید: وقتی شنیدیم ارلینگ هالند از طرفداران بازی ما است و می خواهد با ما شریک شود، واقعاً یک سناریوی رویایی بود. هالند حدود 10 ساله بود که برای اولین بار کلش آف کلنز را کشف کرد و دهکده ای درون بازی در دنیای فانتزی ساخته است.

هالند می‌گوید: من مدت‌هاست که از طرفداران بزرگ این بازی هستم و همه چیز را در مورد آن می‌دانم، بنابراین ظاهر شدن به عنوان یک شخصیت درون بازی واقعاً جالب است.

فصل ویژه هالند از فردا آغاز می‌شود و تا 31 می ادامه خواهد داشت، و اگر هالند را در میدان نبرد شکست دهید، جوایز اضافی و جایگاهی در جدول امتیازات دریافت خواهید کرد.

در ویدیویی که شرکت سوپرسل منتشر کرده است، یک ارتش از سپاه بربرها پس از شکست در حمله به یک دهکده، ناگهان تکه روزنامه ای با تصویر هالند را پیدا می کنند که با تیتر بزرگ به او لقب بزرگترین مهاجم دنیا داده شده است.

تعدادی از شخصیت های بازی کلش آف کلنز از جمله بربر، آرچر، گابلین، والبریکر و ویزارد یا جادوگر به سراغ هالند رفته و با استفاده از قدرت جادویی ویزارد، او را از دنیای واقعی وارد دنیای فانتزی کلش آف کلنز می کنند.

در ادامه نیز هالند با روپایی زدن و شوت کردن بمبی که در دست شخصیت والبریکر است، به همراه ارتشش به سمت دهکده دشمن هجوم می برد.

دیگر خبرها

  • برجسته ترین بنیان در ساخت یک جامعه موفق تربیت نسل آینده است
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید
  • شخصیت‌های ماندگار در دنیای انیمیشن‌های نوستالژیک
  • هالند به جای پادشاه بربرها در بازی کلش آف کلنز!
  • وزیر ارتباطات : جزایر سه‌گانهٔ خلیج فارس با موفقیت از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند
  • رکوردشکنی فروش نفت با تمرکز بر ابتکارات جدید در بازسازی پالایشگاه‌های مستهلک شده
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر
  • پایگاه شکاری چابهار یکی از یگان‌های عملیاتی و استراتژیک نیروی هوایی ارتش است
  • ویدیو/ عملیات تنبیهی ایران علیه اسرائیل نقطه عطف استراتژیکی در منطقه خاورمیانه بود