Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس روز چهارشنبه به نقل از آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در نشست با برگزارکنندگان چهارمین همایش بین المللی نفت،گاز و پتروشیمی اظهار کرد: در این همایش باید مسائل بیان شود و نه تنها به صورت نظری بلکه برای ارائه راه‌حل کاربردی و اجرایی فکر و فعالیت شود.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر تاکید کرد: این همایش باید منجر به ثمره علمی و عملی مدیریتی و تولید قوی در موضوع فعالیت شود زیرا  در صورتی که کنفرانس‌ها و نشست‌های علمی  منجر به خلق دستاورد علمی نشود، اثرگذاری لازم را نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفایی بوشهری ضمن قدردانی از برگزار این رویداد دانش‌بنیان در دانشگاه خلیج فارس، گفت: یکی از مهمترین چالش‌های حوزه‌های انرژی آلایندگی‌های ناشی از آن است و مهمترین عامل در صنعت نفت و انرژی فسیلی پدافند غیرعامل است.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر افزود: بی‌تردید مسئولیت‌های اجتماعی وظیفه مهم صنایع نسبت به جامعه پیرامون خود است.

وی ضمن ارائه  پیشنهادهایی برای برنامه ریزی و برگزاری بهتر این همایش، اذعان کرد: هر چند پرداختن به متن رویداد مهم است اما نباید مدیریت مسائل حاشیه‌ای را از نظر دور داشت.

سرپرست دانشگاه خلیج فارس در این نشست گفت: نفت، گاز و پتروشیمی حوزه مزیتی استان بوشهر است و این دانشگاه در سند راهبردی خود به صورت ویژه به این مهم پرداخته است و حضور گسترده حوزه انرژی در این استان، سبب شده است تا دانشکده مهندسی نفت، گاز و پتروشیمی برای پاسخگویی به نیازهای استان در خلیج فارس شکل گیرد.

محمد مدرسی افزود: دانشجویان این دانشکده هستند که در صنعت نفت و گاز به کار گرفته می‌شود و قرار است به مسائل و چالش هایی این حوزه پاسخ دهند، از این رو همایش‌هایی در این زمینه برگزار می شود تا دانشجویان  علاوه برگذراندن واحدهای درسی خود، تبادلات علمی و بین المللی را تجربه کنند.

وی اضافه کرد: هرچه دانشگاه در عرصه علمی به روزتر باشد می‌تواند خدمت بهتری به صنعت ارائه کند.

رئیس دانشکده مهندسی نفت گاز و پتروشیمی دانشگاه خلیج فارس و دبیر علمی همایش دوسالانه نفت گاز و پتروشیمی در ادامه بیان کرد: این همایش سابقه ۱۰ ساله دارد و امسال چهارمین دوره آن برگزار می‌شود.

دکتر احمد آذری افزود: تا امروز ۵۰ نفر از کشورهای مختلف دنیا عضو کمیته علمی این همایش شده و درخواست های خود را ارسال کرده‌اند و در این کنفرانس ۲ روزه تورهای گردشگری صنعتی نیز در نظر گرفته شده است.

وی اظهار کرد: موقعیت استان بوشهر در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی بر کسی پوشیده نیست و این کنفرانس بر آن است که به طور عام به بحث محیط زیست پیرامون این صنعت بپردازد.

 آذری از تجربه موفق همکاری با یک موسسه علمی درهند سخن به میان آورد و گفت: سال گذشته توانستیم با موسسه علمی در هند برای همکاری در برگزاری کنفرانس استفاده کنیم  و در این نوبت هم یک همکاری علمی بین المللی  در راستای کمک به ارتقا دانشگاه در منطقه باز در دستور کار قرار دارد.

دبیر اجرایی در این نشست بیان کرد: برای تامین اعتبار اجرایی این کنفرانس بین‌المللی درخواست‌هایی ارائه شده است زیرا هرچه کنفرانس با کیفیت بهتری برگزار شود، شناخته‌شدن بیشتر این رویداد بین‌المللی را در جهان به دنبال دارد.

دکتر آزاده میروکیلی اذعان کرد: حضور دانشمندان در چهارمین همایش بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی نیازمند پشتیبانی مالی بخش‌های مختلف است.

برچسب‌ها بوشهر پتروشیمی غلامعلی صفایی بوشهری دانشگاه خلیج فارس همایش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر پتروشیمی غلامعلی صفایی بوشهری بوشهر پتروشیمی غلامعلی صفایی بوشهری دانشگاه خلیج فارس همایش دانشگاه خلیج فارس گاز و پتروشیمی استان بوشهر بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۴۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی

در دیدار روسای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه اوفای روسیه، قرارداد همکاری مشترک با هدف گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وادیم زاخاروف رئیس دانشگاه علم و فناوری اوفای روسیه با همراهی ریتا فیلیپووا معاون بین‌الملل دانشگاه و امینا اوزاوا رئیس دانشکده تاریخ و روابط بین‌الملل این دانشگاه، با حضور در دانشگاه علامه‌طباطبائی با عبدالله معتمدی رئیس این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که به منظور بحث و تبادل نظر درخصوص همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی میان دو دانشگاه انجام شد، قرارداد برنامه آموزشی شبکه‌ای کارشناسی ارشد مطالعات منطقه‌ای بین دوطرف امضا شد که بر اساس این قرارداد دانشگاه «اوفا» درس‌های تعیین شده‌ای را برای دانشجویان رشته مطالعات منطقه‌ای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه علامه‌طباطبائی دروس مشخصی را برای دانشجویان رشته روابط بین‌الملل دانشگاه «اوفا» به منظور بهره‌مندی از توان علمی استادان هر دو دانشگاه ارائه می‌دهند.

معتمدی در این دیدار با اشاره به همکاری‌های علمی و سیاسی میان ایران و روسیه گفت: زمینه‌های مشترک همکاری‌ها و وحدت‌نظر در مورد مناسبات بین‌المللی در راستای منافع دو کشور، زمینه‌ساز توسعه همکاری‌های روزافزون شده است.

وی با اشاره به همکاری‌های دانشگاه‌های روسیه با دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال‌های گذشته بیان کرد: درخصوص تبادل استاد و دانشجو و برگزاری برنامه‌های مشترک آموزشی و پژوهشی تجربه خوبی با دانشگاه‌های روسیه داشته‌ایم. امیدواریم بتوانیم تعاملات نزدیک‌تری در راستای منافع ملی و بین‌المللی دو کشور داشته باشیم.

در ادامه رئیس دانشگاه «اوفا» نیز توضیحاتی در خصوص ظرفیت‌های این دانشگاه بیان کرد و گفت: سال گذشته تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه علامه‌طباطبائی را امضا کردیم و بسیار خرسندیم که در مدت کوتاه این قرارداد همکاری مشترک به مرحله اجرا رسیده است.

وادیم زاخاروف گفت: دانشگاه «اوفا» انجمن‌های دوستی بسیاری با دانشگاه‌های خارجی دارد و در این خصوص ایران نخستین جایگاه را در بین کشور‌های دوست با روسیه دارد. او با بیان این که جمهوری باشقیرستان یکی از جمهوری‌های روسیه است که به لحاظ زبان و فرهنگ، نزدیکی زیادی با زبان و ادبیات فارسی دارد. این موضوع خود زمینه همکاری‌های بیشتر با دانشگاه‌های ایران، به‌ویژه دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی را فراهم کرده است. امیدوارم این قرارداد نیز زمینه خوبی برای توسعه همکاری‌های مشترک باشد.

نرگس سنائی رئیس میز روسیه و رئیس گروه گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه نیز به اهمیت تقویت روابط علمی و فرهنگی ایران و روسیه در شرایط کنونی اشاره و تاکید کرد: امضای قرارداد برنامه‌های مشترک آموزشی شبکه‌ای گام نوینی در روابط دانشگاهی ایران و روسیه محسوب می‌شود.

سعید شکوهی رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو و مهدی خانمحمدی مدیر سنجش، نظارت و ارزیابی آموزشی دانشگاه نیز در این نشست حضور داشتند.

گفتنی است دانشگاه «اوفا» یکی از دانشگاه‌های مهم روسیه است که در جمهوری باشقیرستان واقع شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۴۸ هزار دانشجو دارد و نیز بیش از ۳ هزار دانشجو از ۶۰ کشور جهان در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. ۳۰ درصد از رشته‌های تحصیلی این دانشگاه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی است.

دیگر خبرها

  • همایش ملی «نماز، دانشگاه، بایسته‌ها و شایسته‌ها» برگزار می‌شود
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی و طلا و جواهر در یزد
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی