Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست البرز، سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز در آیین انعقاد تفاهمنامه با دادگستری البرز گفت: این تفاهمنامه برای همکاری مشترک مابین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری البرز و اداره کل حفاظت محیط زیست البرز منعقد شد.

مجید درگی اظهار داشت: موضوع این تفاهمنامه توسعه همکاری مشترک و بهره مندی از ظرفیت، توانمندی و تجارب طرفین و تقویت نقش جوامع بومی ومحلی، تشکل ها،سازمان های مردم نهاد و تعاونی های تخصصی به منظور تشریک مساعی در صیانت از محیط زیست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی  افزود: اتخاذ سیاست ها و تدابیرمشترک و هماهنگ برای پیشگیری از جرایم و تخلفات مربوط به محیط زیست و تنوع زیستی استان و برسی علل و عوامل وقوع آن ها و ارائه برنامه و راهکار های لازم جهت کاهش و حذف آن ها از اهداف این تفاهمنامه است.

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست البرز در بخشی دیگر از سخنان خود به تعهداتی چون مشارکت و همکاری در افزایش سطح آگاهی، بینش و فرهنگ تمام اقشار جامعه در حفاظت از محیط زیست اشاره کرد.

وی‌ با بیان اینکه این تفاهمنامه مشترک  چهارساله است  اضافه کرد: به منظور حسن اجرای این تفاهم نامه کارگروهی متشکل از نمایندگان تام الاختیار طرفین تشکیل می شود.

همکاری مشترک برای جلوگیری از تخریب و تصرف غیرقانونی اراضی ملی

همچنین به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و  آبخیزداری استان البرز، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان البرز در نشستی جداگانه با مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز نسبت به انعقاد تفاهمنامه با موضوع همکاری مشترک و بهره مندی از ظرفیت، توانمندی و تجارب طرفین و تقویت نقش جوامع بومی، محلی، تشکل ها، سازمان های مردم نهاد و تعاونی های تخصصی به منظور تشریک مساعی در صیانت از منابع طبیعی استان و اتخاذ تدابیر مناسب برای پیشگیری از تخریب، تعرض، تصر غیرقانونی و واگذاری بهره برداری غیرمجاز از اراضی ملی و دولتی اقدام کرد.

اتخاذ سیاست ها و تدابیر مشترک و هماهنگ برای پیشگیری از جرایم و تخلفات مربوط به منابع طبیعی و بررسی علل و عوامل وقوع آن ها و ارایه برنامه و راهکارهای لازم برای کاهش و حذف آن ها، بررسی و پیگیری گزارشات مردمی در حوزه منابع طبیعی در خصوص صیانت از منابع طبیعی (انفال) و ترویج فرهنگ صیانت و حفاظت از منابع طبیعی از طریق ظرفیت ها و تشکل های مختلف مردمی از اهداف این تفاهم نامه می باشد.

نهایی سازی امر ممیزی منابع طبیعی از محدوده مستثنیات قانونی اشخاص، اطلاع رسانی لازم، انجام حد نگاری و تثبیت مالکت دولت بر منابع طبیعی استان، تعیین و اعلام اسامی و حقوق اشخاص (از قبیل دارندگان پروانه چرا، مجریان طرح ها) در مناطق تحت مدیریت اداره کل منابع طبیعی و تهیه طرح های مدیریت منابع طبیعی و اجرای آن ها با اولویت مشارکت جوامع محلی و بهره برداران بومی از دیگر اهداف این تفاهم نامه از سوی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری البرز به شمار می رود.

همچنین بر اساس این گزارش معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری در این تفاهم نامه تعهداتی دارد که از جمله آن ها دریافت گزارشات دیده بانان پیشگیری در حوزه تخلفات و جرایم منابع طبیعی به منظور ارسال الکترونیکی آن ها به اداره کل منابع طبیعی استان، حمایت از منابع طبیعی در تحقق ممیزی دقیق منابع طبیعی از مستثنیات قانونی اشخاص، انعکاس و پیگیری بازنگری برخی قوانین جزایی و کمک به شناسایی مفرها و خلاءهای قانونی موجد عدم برخوردهای قاطع و تلاش در جهت رفع آن ها و کمک به تثبیت حاکمیت قانون بر مبنای منابع طبیعی و اراضی ملی استان را در مدت این تفاهم نامه می باشد.

این تفاهمنامه در ۹ ماده و در دو نسخه واحد الاختیار تنظیم شده و از امروز به مدت چهار سال معتبر است.

برچسب‌ها امضای تفاهمنامه سازمان حفاظت محیط زیست دادگستری منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امضای تفاهمنامه سازمان حفاظت محیط زیست دادگستری امضای تفاهمنامه سازمان حفاظت محیط زیست دادگستری منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز اداره کل حفاظت محیط زیست اداره کل منابع طبیعی منابع طبیعی استان کل منابع طبیعی تفاهم نامه منابع طبیعی همکاری مشترک استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۴۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها

سرهنگ ستاد علی ملکی آهنگران در جمع تشکل‌ها و گروه‌های مردم نهاد حوزه منابع طبیعی فارس با اشاره به کمبود منابع، تجهیزات و نیروی حفاظتی در صیانت از اراضی ملی گفت: حفاظت از عرصه‌های پهناور منابع طبیعی با این تعداد نیروی حفاظتی بسیار اندک امکان پذیر نیست و به همین دلیل ناگزیر به استفاده از فناوری‌های جدید از جمله پهپادها، ریزپرنده‌ها و دوربین‌های با برد طولانی هستیم.

او با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای تأمین تجهیزات و امکانات اطفای حریق از جمله خریداری ۵۸ دستگاه خودرو امدادی یگان حفاظت و ۱۰۰ دستگاه موتورسیکلت برای پایش مناطق جنگلی و صیانت از اراضی ملی گفت: این تجهیزات برای نصب در مکان‌ها و نقاط بحرانی و به منظور حفظ و صیانت از این عرصه‌ها واگذار و در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت.

فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: در حال حاضر در سایر کشور‌ها برای صیانت از اراضی جنگلی توانسته‌اند از فناوری‌های نوین همانند هوش مصنوعی، پهپاد‌ها و ریز پرنده‌ها در مناطق حساس بهره بگیرند، برای مثال در کشور روسیه برای حفاظت از جنگلهایشان با بیش از ۱۳۴ دستگاه هواپیمای پهن پیکر و ۵ هزار خلبان موفق عمل کرده‌اند.

فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با اشاره به عرصه ۱۲۰ میلیون هکتاری عرصه‌های منابع طبیعی کشور گفت: حفاظت از این عرصه‌ها از تعهدات یگان حفاظت است و این امر وظیفه‌ای بزرگ و پرافتخار است و به منظور حفاظت از این عرصه‌ها علاوه بر ابزارها، تجهیزات و امکانات بویژه در زمان حریق، نیازمند همراهی و همدلی سمن‌ها و تشکل‌های مردمی هستیم.

در این نشست سرهنگ سید محمد صدرائی نژاد فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری فارس نیز با اشاره به اقدامات حفاظتی انجام شده به منظور ارتقا و سطح آمادگی در برابر آتش‌سوزی احتمالی در عرصه‌های منابع طبیعی استان گفت: اطلاعیه‌های هشداردهنده برای پیشگیری از وقوع حریق در کنار برگزاری جلسات و کارگاه‌های آموزشی در مناطق بحرانی جنگلی، شناسایی کانون‌های پرخطر و مستعد آتش‌سوزی، برقراری مستمر گشت کنترل، اخذ تعهد از مرتعداران عرصه‌های جنگلی و مرتعی از جمله این اقدامات است.

صدرائی نژاد با اشاره به اهمیت جنگل‌ها و مراتع بر ضرورت همکاری و تعامل نهاد‌های مختلف به ویژه تشکل‌ها و سمن‌های حوزه منابع طبیعی در پیشگیری و اطفای به موقع حریق تاکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • رفع تصرف بخشی از اراضی ملی در البرز مرکزی شمالی
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی