Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@16:20:20 GMT

رونمایی تایوان از یک جنگنده آموزشی بومی

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۲۴۶۶۲

رونمایی تایوان از یک جنگنده آموزشی بومی

نیروی هوایی تایوان امروز (چهارشنبه) از جنگنده آموزشی ساخت داخل در حالی رونمایی کرد که گفته این جنگنده پیشرفته‌ترین و ضربتی‌ترین هواپیمای نظامی است که جایگزین جنگنده‌های فرسوده موجود می‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از خبرگزاری رویترز، نیروهای مسلح تایوان به تجهیزات اکثرا آمریکایی مجهز هستند اما تسای اینگ ون، رئیس جمهوری تایوان ساخت تسلیحات و تجهیزات داخلی را در اولویت قرار داده، به ویژه آنکه چین که مدعی مالکیت این جزیره است نیز تلاش برای مدرن کردن ارتش و انجام رزمایش‌ها در نزدیکی تایوان را تشدید کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جنگنده تمرینی جدید به نام " AT-۵ Brave Eagle" که ساخت گروه صنعتی توسعه صنایع هوافضای تایوان است با بودجه ۲.۳ میلیارد دلار ساخته شده و نخستین پرواز آن در ۲۰۲۰ بود.

این نخستین جنگنده تمرینی ساخت تایوان از زمان آغاز به کار و پرواز جنگنده " F-CK-۱ Ching-kuo Indigenous Defence Fighter" در ۳۰ سال گذشته است. هر دو جنگنده قابلیت و ظرفیت مشابهی دارند.

سه فروند جنگنده تمرینی جدید AT-۵ Brave Eagle در پایگاهی واقع در ساحل شرقی تایوان مستقر شده‌اند.

یکی از مقام‌های نیروی هوایی تایوان نیز گفت که این جنگنده جدید می‌تواند در اهداف پرواز تمرینی هوا به هوا و هوا به زمین فعالیت کند و بر روی باند فرودگاهی کوتاه‌تر نیز قابلیت برخاستن و فرود را داراست. همچنین این جنگنده تمرینی می‌تواند تسلیحات را با خود حمل کند و در طول جنگ نیز از عملکرد خوبی برخوردار است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: چین ، تایوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: چین تایوان جنگنده تمرینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۴۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان با اشاره به ضرورت مولدسازی مدارس و مراکز آموزشی مستعد مولدسازی در این شهرستان گفت: هزینه‌های چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز مانع جدی برای مولدسازی مراکز آموزشی مشمول این طرح شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسن مدرس‌زاده در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: دو دبیرستان واثقی و شیخ فضل الله نوری در مناطق پرتردد و تجاری گرگان با بَر مطلوب (عرض تجاری)، قابلیت مولدسازی را دارند؛ اما هزینه‌های سنگین و چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز سبب شده نتوانیم پروسه مولدسازی را عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به تحصیل ۹۰ هزار دانش آموز در شهرستان گرگان گفت: ۵۲ درصد دانش آموزان دختر و ۴۸ پسر هستند که در ۴۸۰ مدرسه دولتی و غیردولتی تحصیل می‌کنند.

رئیس اداره آموزش و پرورش گرگان شهرستان گرگان افزود: ۱۱۰ مدرسه شهرستان گرگان غیرانتفاعی و ۳۷۰ مدرسه دولتی هستند که در مجموع ۲ هزار و ۵۹۶ کلاس درس دارند.

وی گفت: عدم تحقق دستیابی به زیرساخت‌های آموزشی عادلانه در سنوات گذشته سبب شده تا بخش زیادی از خانوار‌های روستایی و حتی ساکن شهر‌های قرق، سرخکلاته و جلین ترجیح دهند که فرزندانشان در مرکز شهرستان و شهر گرگان تحصیل کنند.

مدرس زاده ادامه داد: حدود ۷۸ هزار دانش آموز شهر گرگان و البته از شهر‌ها و روستا‌های پیرامونی در ۳۰۰ مدرسه شهر گرگان تحصیل می‌کنند.

وی سرانه آموزشی شهرستان گرگان را حدود ۴.۲ متر مربع دانست و گفت: میانگین متوسط سرانه آموزشی در کشور ۵.۲ متر مربع است و بر اساس برآورد‌ها حدود ۲۲ مدرسه در شهرستان گرگان کم داریم.

مدرس‌زاده ادامه داد: با تلاش مدیران بالادستی و استاندار محترم اعتبار لازم برای ساخت مدارس به ویژه در مناطق جنوبی شهر گرگان تامین شده است؛ اما مشکل تامین زمین در این مناطق، فرایند احداث مدرسه را ابتر گذاشته است.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان ادامه داد: ۴ هزار متقاضی طرح ترمیم نمره، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع دهم، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع یازدهم و ۳۴۰۰ دانش آموز مقطع دوازدهم مشمول اجرای امتحانات نهایی در شهرستان گرگان هستند که ۱۹ حوزه امتحانی نهایی برای آن‌ها یش‌بینی شده است.

دیگر خبرها

  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • لحظه اصابت و سرنگونی جنگنده پیشرفته آمریکا توسط انصارالله یمن+ ویدئو/ اعلام سفر رئیس موساد به عربستان/ طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر/  حمله عناصر «پ.ک.ک» به نیروهای ارتش ترکیه
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • «پایتخت ۷» با بازیگران بومی ساخته می‌شود
  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد
  • رکورددار بالاترین پرواز با بالگرد در جهان به روایت آسمان غرب
  • رکوردار بالاترین پرواز با بالگرد در جهان به روایت آسمان غرب
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!