Web Analytics Made Easy - Statcounter

غریب مدیرکل امور روستایی استانداری قزوین گفت: ۳۴۱ روستا در استان کم آب هستند که برای حل مشکل آب ۱۰۰ روستا ایجاد مجتمع‌های آبرسانی توسط بسیج سازندگی در حال انجام است و برای ۲۴۱ روستا باید فکر اساسی شود.

غریب افزود: ۸۰ روستا را بازدید داشتیم و در واقع از ۸۰۰ روستای استان ۱۰ درصد روستا‌ها را توانستیم در خدمت آن‌ها باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از رسالت‌های انقلاب اسلامی که در سخنان امام و رهبری همواره شنیده می‌شود و مورد تأکید است استقرار عدالت است و یکی از جنبه‌های عدالت این است که روستاییان احساس کنند از نظر امکانات و شرایط زندگی تبعیضی وجود ندارد و به شهر‌ها مهاجرت نکنند.

مهاجرت زیادی به شهر‌ها رخ داده و همه نسبت به این موضوع واقف هستیم، از دهیارانی که شرایطی در روستا‌ها به وجود می‌آورند که احساس تبعیض از بین رود، تشکر کرده و همچنین از دهیارانی که تلاش می‌کنند سطح آموزش مردم روستا را بالا برده و نگاه عادلانه به مردم روستا دارند تشکر می‌کنیم.

از دهیارانی که فرهنگ کار در روستا گسترش می‌دهند، سپاسگزاریم و عملکرد شخص می‌تواند این فرهنگ را گسترش دهد متأسفانه امروز نسبت به فرهنگ کار بی توجهی شده و خانواده‌ها دچار کرختی شده اند، در گذشته دختران و پسران همیشه کمک دست پدر و مادر بودند الان خانواده‌های شهری و روستایی مصرف کننده شدند و از دهیارانی که کمک می‌کنند این فرهنگ برگردد تشکر می‌کنیم.

باید فعالیت‌های دانش بنیان در مزرعه آمده و این موضوع می‌تواند در اشکال مختلف خود را نشان دهد برای نمونه در نوع آبیاری می‌تواند دیده شود و به سادگی با هزینه کم این اتفاق می‌تواند بیفتد و می‌توانیم الگو‌ها را ارائه دهیم و همچنین ذخیره آب باران آسان‌تر از کشیدن آب از چاه است.

ما از دهیارانی که با آگاهی و به دست آوردن اطلاعات سعی می‌کنند اطلاعات مردم روستا را ارتقا دهند تشکر کرده بسیاری از کار‌های آموزشی در فضای مجازی با تهیه یک کلیپ قابل انجام است.

امسال ۳ هزار پنل پنج کیلواتی سهیمه استان است که ۵۴۵ پنل به دفتر امور روستایی و تعدادی به دیگر نهاد‌ها واگذار شده است و بهتر است نکات مربوط را دهیاران مطلع باشند.

در روستا‌ها صحبت‌هایی می‌شود مبنی بر اینکه پنل‌های خورشیدی اشعه دارد و مضر است در حالی که هیچگونه خطر و اشعه‌ای ندارد و بهترین موضوع برای ارتقا اقتصاد و کمبود برق است و برای فرد ناتوان هم می‌تواند درآمد قابل قبولی هم داشته باشد و خانه‌هایی که پنل استفاده می‌شود هم باید ویژگی‌های لازم را داشته باشد بنابراین باید خانواده‌های روستایی توجیه شوند و اگر بتوانیم این سهمیه را جذب کنیم سهمیه بیشتری را هم می‌توانیم جذب استان کنیم.

تامین امنیت غذایی کل کشور بر عهده روستا‌ها هست و به فرموده امام خمینی (ره)، روستا مادر شهر است و هرچه روستا که مادر شهر است، با اخلاق‌تر و مولد‌تر بوده و امنیت غذایی را در روستا رقم بزنیم شهر‌ها هم آسوده‌تر خواهند بود.

مسئولان باید روز به روز جایگاه دهیاران را بیشتر و بالاتر بدانند و اختیارات شورا‌ها باید بیشتر شود، زیرا منتخب مردم هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امور روستایی مشکل آب روستا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۴۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان

به گزارش ایرنا از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، هاشم امینی ادامه داد: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامدهای سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روزهای آینده مشکل آب شرب این روستاها نیز برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که همچنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استـفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: طی ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.

امینی ادامه داد: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقی‌مانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تامین شده است.

به گزارش ایرنا، روز ۲۷ فروردین سازمان هواشناسی و ستاد مدیریت بحران برای استان‌های جنوبی و جنوب شرقی کشور از جمله سیستان و بلوچستان هشدار قرمز بارندگی و احتمال وقوع سیلاب صادر کرد. در پی این اعلان قرمز، استانداری سیستان و بلوچستان به همه دستگاه‌های این استان اعلام آماده‌باش کرد؛ استاندار سیستان و بلوچستان همچنین به همه دستگاه‌های امدادرسان و عضو ستاد مدیریت بحران استان دستور داد تا همه امکانات خود را بسیج کنند.

دیگر خبرها

  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • سفر به روستای گردشگری توآباد از لنز دوربین شهروند خبرنگار
  • ریشه‌یابی علل کمبود مدافعان چپ ممتاز در فوتبال مدرن
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل