Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: مجموعه مدیریت شهری برای پذیرش سرمایه گذارانی که به دنبال این هستند که سرمایه خود را برای آرامش و آسایش شهر و بهره وری خود به کار بگیرند، آمادگی دارد.

به گزارش ایران اکونومیست، مهدی چمران در آیین افتتاحیه همایش بین المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر نیاز کشور به سرمایه گذاری، اظهار کرد: با توجه به این موضوع، شهر نیز به سرمایه گذاری نیازمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهر چندان حرکت جهش گونه ای بدون سرمایه گذاری نخواهد داشت و به جای مهمی نخواهد رسید.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه باید عقب ماندگی‌های موجود جبران شود، تصریح کرد: البته اقدامات خوب زیادی انجام شده است و به ویژه در تهران شاهد هستیم که در ۱۰ سال گذشته حرکات مثبتی صورت گرفته اما هنوز به اقدامات بیشتر نیاز داریم که از سطح سرمایه گذاری شهرداری فراتر می رود و باید از توان سرمایه گذاران استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه آنچه تاکنون در خصوص جذب سرمایه گذار اتفاق افتاده به جای خوبی نرسیده و کارنامه درخشانی نداشته است، یادآور شد: سرمایه گذاران به خوبی جذب نشده اند و متاسفانه به دلیل اینکه قراردادها به خوبی مطالعه نشده عموما به اختلاف منجر شده است.

چمران با اشاره به تهیه نشدن مقدمات در سرمایه گذاری ها، خاطرنشان کرد: طولانی شدن مدت سرمایه گذاری و اختلافات موجب می شود به نتایج خوبی نرسیم و نتوانیم شاخص های خوبی ارائه دهیم بنابراین همکاران ما تلاش کردند که اقدامات را با مبنای علمی آغاز کنند تا بتوانند چیزی را ارائه دهند که قابل اجرا باشد و مشکلی برای خود و سرمایه گذار ایجاد نکنند.

وی به وجود گود برج میلاد اشاره کرد و افزود: سرمایه گذاری اجرای طرح در این منطقه را پذیرفت اما قبل از اینکه مبانی مشخص شود گودبرداری آغاز شد و به شرایطی منجر شد که باید سرمایه زیادی هزینه کنیم تا گود را پر کنیم و یا برای پروژه های آینده سرمایه‌گذاری شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: همکاران ما در این مدت تلاش خوبی در این زمینه داشتند و امیدواریم نتیجه مثبتی نیز به دنبال داشته باشد.

وی با بیان اینکه سرمایه گذاران از نقاط مختلف حضور پیدا کرده و بهره برداری خوبی نیز دارند، یادآور شد: شهرداری باید با سرمایه‌گذاران همکاری کند و از پروژه های بازاری جلوگیری شود. به عنوان مثال در ساختمان سازی باید از بساز و بفروش که آراستگی در آنها لحاظ شده عبور کنیم و به ساختمان های ایمن و پایدار برسیم تا هم سود سرمایه گذار و هم رفاه شهروندان تأمین شود.

چمران با تأکید بر اینکه تهران زمینه های سرمایه گذاری خوبی دارد، گفت: ۱۲ هزار هکتار بافت فرسوده و ناپایدار در تهران وجود دارد که از بهترین فضاها برای سرمایه گذاری محسوب می شود. در این سرمایه گذاری کسی که بتواند تجمیع کند و به جای املاک ریزدانه به بلوک های بزرگ بیاندیشد گسترش شهری ایجاد خواهد کرد و خدمات شهری مختلف و آرامش مردم در این مسیر تأمین خواهد شد.

وی ادامه داد: در اضافه طبقات در بافت فرسوده می توانیم شاهد سود سازندگان باشیم و همه به سود عادلانه خود برسند. این فضا بسیار گسترده است و در این زمینه اقدامات بسیار زیادی می توان انجام داد که به آبادانی شهر منجر خواهد شد.

رئیس شورای اسلامی شهر با اشاره به عدم استفاده صحیح از برخی مجتمع های ایستگاهی مترو، خاطرنشان کرد: سرمایه گذار در این زمینه می‌تواند اقداماتی را انجام دهد که هم خود به سود برسد و هم شهرداری طرح هایش را پیش ببرد. تهران آماده پذیرش سرمایه گذاری است و امیدواریم سازمان سرمایه گذاری به این افراد به عنوان یک شریک، دوست و همراه موافق نگاه کند.

وی اضافه کرد: سرمایه گذار باید تشویق شود تا بتواند سرمایه خود را در مسیری هزینه کند که به سود مورد نظر خود برسد. این اتفاق شدنی است. دلیل اینکه برخی سرمایه گذاری ها با شکست مواجه شدند، این بوده که زمینه های بهره وری و بهره برداری در آن ایجاد نشده است.

چمران با بیان اینکه شورای اسلامی شهر تهران برای پذیرش سرمایه گذارانی که به دنبال این هستند که سرمایه خود را برای آرامش و آسایش شهر و بهره وری خود به کار بگیرند، آمادگی دارد، گفت: مصوباتی از گذشته در این زمینه وجود داشته که امیدواریم مورد استفاده قرار بگیرد.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهر، چمران با تأکید بر ظرفیت بالای بخش گردشگری برای سرمایه گذاری، یادآور شد: تهران ظرفیت های متعددی دارد که مردم با آن آشنایی ندارند. شهرداری این ظرفیت ها را در بسته های خود آماده کرده است که سرمایه گذاران از این ظرفیت ها آگاه شوند. اگر این نشست های سرمایه گذاری به نتیجه برسد، مردم دیگر شهرها نیز سود خواهند برد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر تهران رئیس شورای اسلامی شهر سرمایه گذاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۵۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سیدتیمورجامعی گفت: بخوانیم و بسازیم یک شعار واضح بوده ولی اینکه چگونه بکار ببریم مهم است. سازندگی را در دنیای امروز باید با فرهنگ‌های جدید که آزادسازی را هدف قرار دهند ایجاد کرد، چه تولید کنیم و چه بسازیم ولی این ساخت ما باید از کدام راه باشد مهم بوده و گام‌های رشد را در سیاست، اجتماع و نیازهای ضروری حیات و تمدن بشریت پیدا کنیم پس می‌توان گفت هدف اصلی خواندن و مطالعه، خودسازی است و مهمترین ابزار برای این هدف همان کتاب است.

وی در ادامه گفت: انتخاب کتاب همیشه بزرگترین مشکل برای علاقه‌مندان به کتاب بوده اما مهمترین آن پیدا کردن کتاب است. همچنین به ناشران کتاب نیز باید توجه کرد و اینکه در چه تاریخی فعالیت خود را شروع و چه اثراتی داشته است  نمایشگاه بین‌المللی بزرگترین محلی است برای معرفی ناشران که باید استفاده کافی از این نمایشگاه را برد.

نویسنده و شاعر ارومیه‌ای گفت: برند در بازاریابی و در اقتصاد جایگاه خود را دارد ولی برای خریدار و فروشنده کتاب، مهم نوع و سلیقه مطالعه کننده است و اگر کتاب محتویات خوبی داشته باشد قطعاً بازار خوبی را هم خواهد داشت.

وی دربخش دیگری گفت: نمایشگاه کتاب برای نویسندگان بومی یک فرصت طلایی برای شناساندن کتاب‌های بومی و فرهنگ آن منطقه است و اینکه نمایشگاه بین‌المللی بهترین فرصت برای ارتباط سازی فرهنگ‌های مختلف بومی است.

سیدتیمورجامعی گفت: اطلاع‌رسانی قوی از طریق رسانه ملی و سایت های مجازی برای معرفی دقیق کتاب و نحوه خرید و دریافت به صورت آسانتر می‌تواند تاثیر داشته باشد.

 

سیدتیمورجامعی، شاعر ارومیه‌ای متولد ۱۳۵۹ بوده و از ۲۰ سالگی شروع به شعر نوشتن کرده است. وی در اکثر انجمن‌های ادبی شهر حضور فعال داشته و موضوع بیشتر شعرهای سید تیمور جامعی به‌صورت ترکی و و در حوزه حجاب می‌باشد.

سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور ناشران خارجی و داخلی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است
  • نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی
  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!