Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، جبار کیانی‌پور در نشست فعالان اقتصادی که با حضور رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: برخی قوانین که در دهه های گذشته برای استفاده عادلانه از منابع ملی تدوین شده بود در حال حاضر کارایی لازم را ندارند و به مانعی برای توسعه استان تبدیل شده است.

رئیس اتاق بازرگانی یاسوج عنوان کرد: یکی از قوانین که به مانعی برای رونق کسب و کارها و تولید و تجارت تبدیل شده قوانین مربوط به صدور مجوز کسب و کار  است در هر جایی که یک واحد صنعتی یا معدنی باید مستقر شود مجوزهای سخت‌گیرانه منابع طبیعی، امور آب، امور عشایر، محیط زیست و غیره لازم است که گذشتن از هر یک از این استعلام ها ماه ها طول می کشد و در بسیاری از موارد جلوی تولید را می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کیانی پور بیان کرد: برای دریافت مجوز ساخت یک واحد صنعتی یک سال و نیم و عبور از ۵۰ تا ۷۰ مانع قانونی و بخشنامه‌ای لازم است.

وی با بیان اینکه چگونه موانع صادرات را برداریم گفت: کهگیلویه و بویراحمد با همه مواهب با سایر استان‌های کشور فاصله زیادی دارند و این فاصله علی‌رغم همه تلاش‌ها نظام هنوز کاهش نیافته است.

کیانی با بیان اینکه توازن منطقه‌ای شکل نمی‌گیرد مگر اینکه قوانین ظرفیت و امکانات بالقوه به بالفعل تبدیل کنیم، گفت:  فقر و متکی بودن به نهادهای حمایتی شایسته مردمی که ۲۵ درصد انرژی، ۱۰ درصد آب و بخش و جنگل‌های فراوانی دارد نیست.

وی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت شهرک‌های صنعتی  به طور ویژه دیده شود، عنوان کرد: نباید هر  روز شاهد افزایش نرخ زمین‌ها در شهرک‌های صنعتی باشیم، ضمن اینکه نمی‌توانیم از ظرفیت سرمایه‌گذار خارجی استفاده کنیم.

کیانی با بیان اینکه تا نمایشگاه بین‌المللی ایجاد نشود تجارت خارجی در این‌استان رونق نمی‌گیرد گفت: ایجاد این نمایشگاه بستگی به تملک اراضی ملی دارد.

 

طاهری رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: یکی از مشکلات کمیسیون صنایع و معادن نبود سند توسعه صنعتی است که باعث می شود چشم انداز و نقشه راه واحدی برای توسعه نداشته باشیم.

طاهری افزود: این سند با همکاری دولت و مجلس تا پایان تابستان آماده می شود و پس از آن بهتر می‌توان در زمینه توسعه صنعتی قوانین را اصلاح یا تصویب کرد.

وی اظهار داشت: یکی از مشکلات حوزه صنعت و معدن تعداد زیاد قوانین است که بخش عمده آنها نیز اجرا نمی شوند، ضمن اینکه ۶۵ درصد قوانین مربوط به تولید اجرای نشد.

طاهری افزود: یکی از برنامه های مجلس نسخ بخش زیادی از این قوانین بیهوده با یک قانون است که جلوی سوء استفاده را بگیرد.

وی همچنین با اشاره به افزایش قیمت سیمان گفت: افزایش قیمت سیمان در سال گذشته به دلیل قطعی گسترده برق بود که خوشبختانه این روند را در سال جاری کمتر شاهد بودیم و قیمت سیمان کاهش خواهد داشت.

 

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس کمیسیون مجلس استان کهگیلویه و بویراحمد فعالان اقتصادی کمیسیون صنایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۵۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی

با وجود اینکه قالیباف در دومین جلسه مشترک دولت و مجلس، تاکید کرده بود جلسه دیگری با دولت برگزار نخواهد شد، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، از برگزاری مجدد جلسات مشترک دولت و مجلس خبر داده است.

به گزارش خبرآنلاین، درحالی که ضرب الاجل قالیباف برای دولت رئیسی برای ارائه برنامه و راهکار‌های مدیریت بازار‌های اقتصادی، روز یکشنبه به پایان رسید نه تنها خبری از ارائه برنامه نشد، بلکه معاون رئیسی با انتشار نامه‌ای به مجلس ضمن بی توجهی آشکار به این ضرب الاجل، بر عملکرد اقتصادی دولت رئیسی با ارائه آمار‌هایی مُهر تایید زد.

قالیباف در نشست روز چهارشنبه هفته گذشته با دولتی‌ها تاکید کرده بود که جلسه سومی درکار نیست و اگر دولت در این بازه زمانی برنامه‌ای ارائه نکند، خود مجلس دست به کار خواهد شد، با این وجود، اما روز گذشته حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، در گفتگویی که با ایسنا داشت، با اشاره به برگزاری دو جلسه با حضور مقامات دولتی در مجلس شورای اسلامی برای بررسی مسائل ارزی در کشور مدعی شد حتما جلسات مشترک دولت و مجلس مجددا برگزار خواهد شد.

حاجی بابایی البته این را هم گفت که «تاکنون طی دو جلسه مهم با مقامات دولتی درباره ارز بحث و گفتگو کردیم و نظرات خود را گفتیم و نظرات دولت را نیز شنیدیم و در نهایت نیز قرار شد تا دولت راهکار‌هایی را که مورد توافق دولت و مجلس است و می‌توانند مشکلات را حل کنند، اتخاذ نماید.»

سکوت معنادار قالیباف

از سوی دیگر با اینکه تصور می‌شد با پایان ضرب الاجل تعیین شده برای دولت و نامه معاون رئیسی به مجلسی ها، قالیباف وارد فاز پاسخگویی شود، اما او در هیچ کدام از جلسات علنی این هفته مجلس اشاره‌ای به این واکنش دولت و پایان مهلت تعیین شده برای دولتمردان نداشت.

موضوعی که این احتمال را به ذهن متبادر کرده است که یا توافقی دیگر به مثابه توافق گذشته بین دولت و مجلس در پشت پرده صورت گرفته است یا قالیباف در فضایی که تحت فشار زیاد از سوی تندرو‌های نزدیک به دولت قرار دارد نمی‌خواهد این فضا را علیه خود تشدید کند.

گفتنی است که دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه، ۵ اردیبهشت ماه، با حضور وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی و معاون پارلمانی دولت و محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددی مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شده بود.

محمد باقر قالیباف، در این جلسه با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفته بود؛ «به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد. ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه (۹ اردیبهشت) برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.»

دیگر خبرها

  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد
  • نکات حقوقی و قوانین مربوط به دیه
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال